SiteDeBucate » ulei

Retete cu ulei

 Choux, ecler cu crema de ciocolata Choux, ecler cu crema de ciocolata
Se pun la fiert apa, uleiul si praful de sare; cand acestea fierb se adauga faina dintr-o data, se amesteca energic, pt a nu se forma cocoloase, pana devine o compozitie omogena; Se da deoparte vasul,se amesteca pana se raceste putin;In compozitia ...
 TORT DE FRUCTE TORT DE FRUCTE
Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, galbenusurile, uleuiul si faina. Daca cere un pic mai multa faina se poate adauga fara probleme. Se amestea cu lingura de lemn prin rasturnare se adauga praful de copt, vanilia sau zaharul vanilat. ...
 Papanasi Papanasi
Branza de vaci se freaca cu ouale, sare, coaja de lamaie, vanilie, bicarbonat si stafide.Se adauga faina, cat sa iasa o coca nu prea tare. Daca branza este prea moale, este nevoie de mai multa faina. Cu o lingura se portioneaza coca. Modelam ...
 Prajitura Cika (cu cirese si ciocolata) Prajitura Cika (cu cirese si ciocolata)
Se face un blat alb din ingerdientele de mai sus, se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Din lapte, amestecat cu cacao, zahar vanilat, albusuri batute spuma,zahar si faina se face blatul maro care se pune peste cel alb, si se amesteca cu o ...
 Eclere cu vanilie Eclere cu vanilie
Se pune la fiert apa, uleiul si un praf de sare si se lasa sa dea in cateva clocote.Cand a fiert apa se adauga toata faina odata si amestecam foarte bine si repede pentru a nu se face cocolase.Se inglobeaza fiecare ou in parte, amestecand bine pana ...
 COZONAC CU NUCA SI CIOCOLATA COZONAC CU NUCA SI CIOCOLATA
Faina bine cernuta se pune intr-un lighean.In mijlocul ei se face un cuib in care se pune un praf de sare si cele 4 oua.Intr-un castronel se amesteca drojdia cu laptele caldut si zaharul. Dupa ce acestea s-au topit(zaharul si drojdia),se adauga in ...
 Chec Chec
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se pun intr-un castron uscat, fara urme de grasime. Se pune peste ele un praf de sare si se bat cca 15 minute, pana cand se fac spuma. Treptat, cu o lingura se adauga zaharul si zaharul vanilat.Separat, ...
 Papanasi cu branza de vaci si smantana Papanasi cu branza de vaci si smantana
Se amesteca branza de vaci cu ouale,bicarbonatul stins cu zeama de lamaie,zahar si sare,se adauga faina si se amesteca pana ce se omogenizeaza.Se formeaza papanasii sub forma de inele si se pun la prajit in ulei incins.Se servesc fierbinti cu zahar ...
 Mucenici(sfintisori) Mucenici(sfintisori)
Peste faina cernuta adaugam drojdia pe care am dizolvat-o cu doua linguri de zahar,apoi punem ouale amestecate cu zaharul , sarea ,razatura de lamaie si esenta de vanilie.Incepem sa framantam adaugand laptele cald incetul cu incetul pana ce obtinem ...
 Profiterol Profiterol
Se pune la fiert apa cu uleiul si sarea iar cand da in clocot se adauga faina in bloc amestecandu-se pana se incorporeaza.Se da la rece apoi adaugam ouale unul cate unul mixand la putere mare.Cu ajutorul posului cu sprit turnam gogosile si le coacem ...
 Prajiturica cu albus si nuci Prajiturica cu albus si nuci
Galbenusurile se amesteca cu praful de copt stins cu cateva picaturi de lamaie. Ulterior se adauga treptat 6 linguri de zahar, zaharul vanilat, coaja rasa de portocala, apa minerala, uleiul/untul topit (prefer untul deoarece aluatul iese mai ...
 Chec cu lamaie Chec cu lamaie
Se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar, uleiul, apa, faina si praful de copt. Se adauga zaharul vanilat si coaja de la lamaie.Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga cealalta ...
 Placinta cu mere Placinta cu mere
Incepem cu aluatul:se pune faina intr-un bol cu laptele caldut(creste mai repede coca)si drojdia,separat se bat 4 oua cu 150g de zahar spuma,dupa care se pune cu faina.Se amesteca pana se incorporeaza toate ingredientele,apoi se pune uleiul putin ...
 Gogosele de salcam Gogosele de salcam
Mixam ouale cu sarea si zaharul intr-un bol adaugam uleiul, apoi, treptat 5linguri faina, amestecand continuu. Subtiem compozitia turnand, putin cate putin, laptele, pana cand devine ca o smantana lichida.Florile de salcam le spalam si le insiram pe ...
 Cozonac cu crema de nuci si rahat Cozonac cu crema de nuci si rahat
Inainte de a incepe sa prepar aluatul am facut caldutz in bucatarie si nu prea am lasat lumea sa se vanture pe usa.Am pus intr-un lighean faina cernuta iar in mijloc am pus galbenusurile care au fost frecate cu zahar si un strop de sare,coaja de ...
 tort cu mere si crema de zahar ars tort cu mere si crema de zahar ars
se curata merele se scobesc in mijoloc si se pudreaza cu scortisoara,se baga la microunde 5 min sa se inmoaie dupa care carmaelizam cele 4 ling de zahar in vasul in care facem torul ,intoarcem cratita dupa ce sa caramelizat sa fie pe toti pereti ...
 Desert cu mere si gem de cirese Desert cu mere si gem de cirese
Merele se spala,se taie dupa bunul plac al fiecaruia fie in rondele,fasii sau cubulete( eu am ales variant fasii),se indeparteaza cotoarele.Se pun intr-un vas,se toarna apa peste ele cat sa le acopere ,se adauga 2 linguri de zahar si putina ...
 TARTA CU  PRUNE CARAMEL TARTA CU PRUNE CARAMEL
Blatul: bati albusele spuma,adaugi 3 lingurizahar,galbenusele,uleiul,faina,un plic de zahar vanilat si praful de copt. Ungi cu unt o tava rotunda,presari cu 2 linguri de zahar si un plic de zahar vanilat.Asezi prunele fara samburi, dai 5 minute la ...
 Placinta cu branza dulce Placinta cu branza dulce
Stafidele se tin in 50 ml apa cu esenta de rom pina punem noi foile.Intr-o tava captusita cu hartie de copt se pune prima foaie de placinte pe care o ungem cu putin ulei, apoi a doua , o ungem si pe aceasta cu putin ulei si continuam tot asa cu foile ...
 Cozonac cu nuca Cozonac cu nuca
Drojdia se amesteca cu 3 linguri de lapte, 3 linguri de zahar si 3 linguri de faina si se da deoparte in loc caldut (calorifer/aragaz) ca sa creasca.6 galbenusuri se freaca cu o lingurita de sare si coaja rasa de la o lamaie.200g de zahar se dizolva ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-529
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ulei - Pagina 350
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z