SiteDeBucate » ulei

Retete cu ulei

 Pasca in trei straturi Pasca in trei straturi
Se bate zaharul cu ouale, se adauga laptele si uleiul. Se freaca drojdia cu putin zahar. Se cerne faina cu cacaua. Se amesteca toate, astfel incat sa rezulte un aluat nu prea tare care sa poata fi intins in foaie – nu se lasa la crescut.Umplutura: ...
 Clatite cu finetti, frisca si topping Clatite cu finetti, frisca si topping
Se pun cele 3 oua si se bat putin cu telul. Apoi se pun cele 2 cani de faina si cele 2 cani de lapte si se amesteca bine cu telul sa nu aiba cocoloase. Se pun cele 2 linguri de zahar, plicurile de zahar vanilat, jumatatea de fiola de esenta de rom, ...
 Clatite cu dulceata Clatite cu dulceata
Preparati un aluat ca o smantana mai subtire din oua, faina, sare, 2-3 linguri ulei si apa intr-un blender sau amestecati ingredientele intr-un castron cu un tel sub forma de para sau cu mixerul.Puneti la incins tigaia antiaderenta unsa cu o ...
 Cozonac cu nuca si rahat Cozonac cu nuca si rahat
Se topeste margarina si se pune la racit si impreuna cu uleiul se vor pune la sfarsitul framantatului.Zaharul cu laptele se pun pe foc mestecand pana se topeste zaharul si se adauga si zaharul vanilat. Intr-un vas mare se pune faina, un praf se sare, ...
 Banane in aluat, cu ciocolata alba-neagra Banane in aluat, cu ciocolata alba-neagra
Curatati de coaja bananele, taiati-le in doua pe lungime, apoi stropiti-le cu zeama de lamaie, ca sa nu oxideze.Preparati un aluat ca de clatite din oua, faina, zahar vanilat si putina apa pana obtineti consistenta unei smantani mai grosute. Dati ...
 Galuste cu gem de prune Galuste cu gem de prune
Cartofii se fierb in coaja se curata, se lasa sa se raceasca si se dau prin masina de tocat. Se adauga ouale, sarea,faina si se framanta bine. Se formeaza galustile si se pun intr-o oala cu apa fierbinete si se lasa pe foc pana se ridica la ...
 Rulada cu crema diplomat de cacao Rulada cu crema diplomat de cacao
Rulada: Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adaugazaharul in ploaie,se pun galbenusurile, uleiul si in final faina cernuta amestecand usor de jos in sus cu o lingura. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la ...
 Gogosi Gogosi
Se ia drojdia si se va dilua cu laptele putin caldut, nu se pune toata cana de lapte doar putin cat sa se faca ca o maia, se adauga si o lingura de zahar si se lasa la caldura sa creasca.Dupa aproximativ 15 minute se ia aceasta si se va continua in ...
 Tarta cu capsuni si blat de alune Tarta cu capsuni si blat de alune
M-a rugat o vecina sa o ajut sa pregateasca ceva bun de 1 iunie pentru copiii ei, ea nu prea are bani sa le comande ceva la cofetarie. Pentru ca are capsuni in gradina, i-am facut o surpriza si am pregatit o tarta cu capsuni. M-am trezit la ora 6, ...
 Cuiburi de viespi Cuiburi de viespi
Intr-un castron,drojdia se freaca bine cu zaharul;adaugam,apoi,galbenusurile,uleiul,coaja de lamiie,esenta de rom,sarea,laptele(caldut) si faina.Amestecam bine,cu o lingura de lemn,apoi framintam bine(cu mina),cca10 minute;se lasa,apoi sa ...
 Harise de nuca de cocos(specific arab) Harise de nuca de cocos(specific arab)
Dulciurile arabesti sint,de obicei f.dulci;se foloseste un sirop,facut din zahar si apa.Incepem cu siropul,deoarece trebuie sa se raceasca f.bine.Facem siropul asa:zaharul si apa se pun pe foc;cind clocoteste,se pun cca 2 linguri de zeama de ...
 Papanasi cu smantana si dulceata Papanasi cu smantana si dulceata
Se amesteca branza de vaci cu lingura de gris si un pic de sare.Se adauga apoi ouale si faina.Se amesteca bine si continuam cu bicarbonatul stins si coaja de lamaie rasa.Se amesteca totul bine ,pana se formeaza o pasta destul de consistenta.Se ...
 Saratele economice Saratele economice
Margarina tinuta la temperatura camerei se amesteca cu laptele caldut.Se omogenizeaza bine,dupa care se adauga 1 ou batut,un varf de sare,zaharul vanilat,esenta de rom si praful de copt.Se amesteca bine chiar cu mana si treptat se adauga faina pana ...
 Prajitura cu branza de vaci Prajitura cu branza de vaci
Dau pe robot toate ingredientele,la sfarsit incoporez compozitia cu albusurile batute spuma.Tava unsa o tapetez cu o coca obtinutadin :faina,ou,smantana, iaurt,ulei.Asez compoitia cu branza in tava, dau tava la cuptorul incins,pana se rumeneste ...
 Prajitura cu nuca Jerbou Prajitura cu nuca Jerbou
Se face o maia din cubul de drojdie, o lingura de zahar, laptele si o lingura de faina, care se lasa la dospit la loc caldut, apoi se pune peste faina. Galbenusurile se bat spuma, se pun peste faina, apoi se pune si untura, apoi se framanta un aluat ...
 Tarta cu prune Tarta cu prune
Amesteci galbenusurile cu zaharul pana se dizolva, adaugi smantana si uleiul, faina, praful de copt si aromele. La urma adaugi albusurile batute spuma. Asezi compozitia in tava unsa cu unt, tapetata cu faina.Prunele taiate in doua, le asezi peste ...
 Prajitura cu pere Prajitura cu pere
Se bat bine albusurile spuma, apoi se adauga in ploaie zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga galbenusurile si 6 linguri de apa alternativ, apoi uleiul si faina amestecata cu praful de copt nestins.Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava ...
 TARTA CU PIERSICI SI PRUNE TARTA CU PIERSICI SI PRUNE
Bati galbenusele cu zaharul,adaugi laptele, uleiul, smantana,faina,aromele,praful de copt,apa, faina, la urma albusele batute spuma cu 2-3 picaturi de zeama de lamaie. Intinzi compozitia intr-o tava dreptunghiulara de marime mijlocie, unsa cu unt, ...
 Placinta pe lespede Placinta pe lespede
Se framanta un aluat din faina ,drojdie,galbenurile(4)sare,zahar si cele 700 ml apa calduta,se lasa un pic mai moale,cand este aproape terminat se pune uleiul si se mai framanta pana la incorporarea lui.Se lasa sa dospeasca cel putin 45 de minute.Se ...
 PLACINTA CU BRANZA DULCE COAPTA LA TIGAIE PLACINTA CU BRANZA DULCE COAPTA LA TIGAIE
Intr-un vas mai mare se pune faina,sarea,zaharul,galbenusul si drojdia.(eu am folosit drojdie uscata si am dizolvat-o inainte in putin lapte caldut),se adauga laptele caldut si se framanta un aluat omogen,uleiul se adauga treptat ca la maioneza si se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-529
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ulei - Pagina 349
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z