SiteDeBucate » ulei

Retete cu ulei

 Foccacia cu rosii uscate Foccacia cu rosii uscate
Intr-un castron, cerni faina, sarea si bicarbonatul, iar in mijloc faci o adancitura in care pui laptele batut, rondelele de masline, frunzele de rozmarin maruntite si rosiile uscate, in prealabil scurse si taiate in fasii.Nu framanti aluatul, ci ...
 Salata cu limba si mazare uscata Salata cu limba si mazare uscata
Speli limba si o pui la fiert la foc mic, pentru 2 ore, impreuna cu otetul.Cureti limba de pielita care o acopera si o tai in felii subtiri.In timp ce fierbe limba de vita, intr-un alt vas, pui la fiert mazarea, la foc mic, pentru 30 de minute, in ...
 Supa dreasa cu pitoance uscate Supa dreasa cu pitoance uscate
Cu o zi inainte de preparare, pui ciupercile la inmuiat in apa rece. A doua zi le scurgi, le tai in fasii inguste si le calesti putin in ulei. Stingi cu apa fierbinte, in care ai dizolvat condimentul din legume uscate. Continui sa le fierbi timp de ...
 Bors de miel Bors de miel
Intr-o oala pui cele 3 linguri de ulei. Cureti zarzavatul, il tai cubulete, iar ceapa o tai solzisori. Pui toate in oala si le lasi la calit timp de 5 minute. Adaugi carnea spalata si 1 lingurita de sare si mai calesti cam 5 minute. Adaugi 2 litri de ...
 Papricas de miel Papricas de miel
Cureti carnea de miel de pielite, o speli, o tai in bucati, o sarezi si o prajesti in ulei. Apoi scoti carnea si, in uleiul ramas, calesti ceapa, curatata si taiata marunt. Stingi apoi cu bulion desfacut in apa. Pui carnea in acest sos si potrivesti ...
 Arpagic cu miel Arpagic cu miel
Speli pulpa de miel, o freci bine cu lamaia si presari putina boia dulce. Amesteci bine frunzele de tarhon si busuioc, tocate marunt, cu usturoiul zdrobit, sare, piper si circa 6 linguri de ulei de masline. Asezi pulpa intr-o tava si o stropesti cu ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Tai carnea de miel in bucati potrivite, o speli si o lasi sa se scurga de apa. Prepari un sos din 3-4 linguri de mustar, boia, 1 pahar de vin rosu, 1 pahar apa, sare, piper, rozmarin si putin ulei. Dai carnea prin sos, o asezi in tava, pui usturoiul ...
 Frigarui de miel Frigarui de miel
   Tai carnea cubulete, o presari cu 1 lingurita de condimente pentru friptura de miel si pastrama, apoi o stropesti cu sucul de lamaie si cu ulei. Pui suplimentar chilii sau boia, daca iti place mai picant si patrunjelul verde tocat. ...
 Bors de oaie cu tarhon Bors de oaie cu tarhon
Tai carnea bucati, o speli si o lasi la scurs, dupa care o asezi intr-o tigaie cu ulei, pui sare si piper dupa gust si rumenesti putin.Din cand in cand stropesti carnea cu otet, torni apoi peste carne 4 l de apa si o lasi sa fiarba la foc ...
 Friptura de miel la tava Friptura de miel la tava
Cureti si pisezi usturoiul. Speli carnea, o asezi intr-un vas si o freci bine cu zeama de lamaie, cu usturoi pisat si cu cimbru.Peste carne pui felii subtiri de slanina afumata. Torni in vas uleiul si supa si pui 2 lingurite de condimente pentru ...
 Pui cu orez si legume Pui cu orez si legume
Speli puiul si il ungi cu unt topit in interior si pe exterior. Apoi condimentezi puiul cu 2 lingurite de vegeta, cu boiaua dulce si cu rozmarin, il acoperi cu o folie si il lasi la rece. Intre timp, pregatesti zarzavaturile, le speli, le dai pe ...
 Pulpa de porc cu legume Pulpa de porc cu legume
Condimentezi carnea cu 2 lingurite de vegeta, putin tarhon, 3 catei de usturoi pisat si o asezi intr-o tava cu 50 ml de ulei. Dai tava la cuptor pentru circa 10 minute. Intre timp, cureti legumele, le speli si le tai astfel: morcovii in bastonase ...
 Cotlete de miel in iaurt Cotlete de miel in iaurt
Pregatesti sosul marinat din toate ingredientele, mai putin nuca de cocos si carnea. Aceasta din urma o cureti, o portionezi si apoi o asezi intr-o tava. Acoperi carnea cu sosul pregatit si o lasi asa la rece pana a doua zi, cand o pregatesti la ...
 Pulpa de miel umpluta cu ficat Pulpa de miel umpluta cu ficat
Desfaci carnea din jurul osului, doar pe o parte, astfel incat sa arate despicate ca un buzunar si sa fie umpluta. Apoi bati carnea, cat sa se intinda putin. O condimentezi cu sare, piper, rozmarin, usturoi pisat si o ungi cu putin ulei. Infasori ...
 Drob de miel Drob de miel
Speli maruntaiele de miel si prapurele, iar acesta din urma il tii le rece timp de 30-40 de minute. Cureti ceapa si verdeturile, le speli si le tai marunt. Pui maruntaiele la fiert in apa clocotita cu sare, indepartand spuma. Lasi sa se raceasca si ...
 Cotlet de miel italienesc Cotlet de miel italienesc
Calesti ceapa in ulei, iar cotletele, impanate cu slaninuta afumata taiata feli subtiri le prajesti in acest amestec. Adaugi apoi toate condimentele, le stingi cu vin si apoi le lasi sa se inabuse pana se inmoaie. Servesti cotletele cu garnitura de ...
 Cozonaci impletiti Cozonaci impletiti
Intr-un vas mai mare pui un pumn de faina peste care torni 200 ml lapte clocotit si amesteci rapid cu o furculita ca sa desfaci cocoloasele si sa obtii o pasta groasa. Lasi la racit. Intre timp, freci drojdia cu o lingura de zahar pentru a se ...
 Scoici cu piept de pui Scoici cu piept de pui
Intr-o oala pui la fiert pieptul de pui si apa mai multa. Lasi sa fiarba 25-30 de minute, dupa aceea il scoti cu o paleta si il lasi putin la racit. In zeama ramasa, pui pastele - scoici la fiert, cu putina sare, timp de 20 de minute. Amesteci din ...
 Kapusniac Kapusniac
Speli bine ciolanul, tai varza fideluta si o pui la fiert in 3 l de apa. Dupa 1 ora, topesti ceapa in untura incinsa (nu rumenita), o presari cu faina, o mai tii pe foc 1-2 minute, stingi cu apa si torni apoi amestecul in oala cu varza.Pui telina, ...
 Muschi de vita la gratar cu legume Muschi de vita la gratar cu legume
Incalzesti cuptorul la 200° C. Pui ceapa, usturoiul si cartofii intr-o tava de cuptor. Stropesti cu 1 lingura de ulei de masline, acoperi cu o folie de aluminiu si dai tava la cuptor 1 h si 15 minute, pana devin moi. Dupa ce legumele s-au ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-529
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ulei - Pagina 287
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z