SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Quiche cu spanac Quiche cu spanac
Se framanta un aluat din toate ingredientele.Se formeaza o bila care se lasa la rece pentru 30 de minute.Se spala spanacul se opareste, se scurge de apa si se taie marunt.Se condimenteaza cu sare si piper.Intr-un bol se adauga branzeturile,smantana ...
 Rulada-aperitiv Rulada-aperitiv
Pt.blat se foloseste o tava de 33/37(eu folosesc tava de la aragaz).Albusurile de la cele 6 oua si sarea se bat bine;se pun galbenusurile;se bate in continuare,dar numai pt omogenizare.Se pune,apoi,laptele si cu o lingura de lemn se amesteca incet;se ...
 Papa de urda Papa de urda
Slanina o taiem cubulete si o prajim .Dupa ce s-a rumenitadaugam cozile de usturoi taiate marunt le mai prajim cateva secunde.Adaugam urda maruntita prajim putin si o punem deoparte.Intr-un ceaun punem apa ,cand fiebe punem o parte de faina de ...
 Placinta cu spanac si branza de oaie Placinta cu spanac si branza de oaie
Aluatul:Dizolvi drojdia intr-o cescuta de apa,o lingurita de zahar si o lingura de faina.Dupa ce a dospit maiaua o adaugi peste faina.Framanti aluatul adaugand treptat uleiul,apa calduta,un praf de sare,oul si cand se deslipeste il lasi la ...
 Stelute cu pasta de branza Stelute cu pasta de branza
Mixez branza cu celelalte ingrediente pana obtin o pasta omogena, fina.Adaug verdeata.Sfecla curatata,o feliez si decupez stelute cu o forma de fursec. Cu ajutrul unui posh modelez floricele din pasta de branza pe stelutele din sfecla.Daca doresc, ...
 Placinta cu branza si marar Placinta cu branza si marar
Coca:galbenususrile se bat cu sare si smintina, apoi se adauga peste faina si se framinta un aluat foarte elastic, care se imparte in doua. Se intinde prima foaie, se pune 1/4 din grasimea amestecata cu faina, pt a adrera mai bine, si se intinde ...
 Chec aperitiv Chec aperitiv
Cascavalul se amesteca cu faina praful de copt si sunca.Galbenusurilele amestecate cu smantana,se incorporeaza cu celealte ingrediente, se condimenteaza. Albusuilele se bat spuma si se adauga la sfarsit. Se lasa cateva linguri de albus care se adauga ...
 Crochete cu cas si sunca Crochete cu cas si sunca
Nu am pus cantitățile necesare pentru ca nu le știu cu exactitate în grame.Eu gătesc în general după ochi asa ca îmi cer scuze pentru cei ce pun totul la gramaj. Cașcavalul și cartofii fierți trebuie sa fie în cantități egale. Se dau pe ...
 Crema de branza (Liptai) Crema de branza (Liptai)
Aperitiv sau gustare, crema Liptai se preteaza atat la sandwitch-uri cat si ca umplutura pentru rosii, ardei, oua, diferite platouri, etc.Puneti intr-un vas de blender branza, smantana, uleiul, ketchup, boia, sare si piper, apoi mixati totul 10-15 ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Ciupercile se spala bine si li se rup coditele pe care le taiem cubulete marunte. Peste capacele de ciuperci presaram putina sare si le lasam separat pana cand le vom umple. Ceapa taiata maruntel se pune la prajit in 2 linguri de ulei incins. Cand ...
 Mafinim cu branza si masline Mafinim cu branza si masline
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.Se ung tavitele ptr muffins cu unt.Intr-un bol batem ouale spuma si adaugam brinzeturile laptele si untul topit.In alt bol amestecam faina cu sarea si turnam continutul de oua si brinza peste faina. Amestecam ...
 Placintele cu urda Placintele cu urda
Preparare aluat: Se cerne faina, la mijloc se face o gaura in care punem drojdia, putin lapte cald si putin zahar, incorporand si putina faina. Se lasa plamada de maia sa creasca, apoi se framanta aluatul incorporandu-se pe rand laptele, oul, uleiul, ...
 Mamaliga cu brinza Focsani Mamaliga cu brinza Focsani
Se face o mamaliga molcuta, fiarta bine.Intr-n vas ceramic, se pune un strat de brinza, unul de mamaliga iar unul de brinza si unul de mamaliga iar pe deasupra se presara cas de oaie razuit.Se da la cuptor circa 15 minute, ca sa se rumeneasca ...
 Rosii "cherry" umplute Rosii "cherry" umplute
Se spala si se taie rosiile in jumatate.Se scobesc cu ajutorul unei lingurite de cafea sau cu o ustensila speciala pt scos pulpa legumelor.Se aseaza cu gura in jos ,pe un servetel absorbant,pt a se scurge bine de zeama ramasa.Intre timp ,se amesteca ...
 Tarta sarata cu Philadelphia Tarta sarata cu Philadelphia
1 )Am desfacut aluatul de tarte din hartia de ambalaj cu o jumatate de ora, inainte de prepararea tartei, dupa care am pregatit tava, am unso cu ulei si am asezat foaia cu hartia pergament.2) Jumatate din sunca de praga am faramitat-o in robotul de ...
 Mamaliguta cu branza de burduf si smantana Mamaliguta cu branza de burduf si smantana
Cand fac mamaliguta,eu spal malaiul,asa am invatat de la bunica mea.500 gr malai il las 5 minute in apa rece dupa care arunc apa si iar pun apa rece si iar las 5 minute in apa.Fac acest exercitiu de cateva ori.Pun apa din nou peste malaiul spalat si ...
 Clatite cu branza la cuptor Clatite cu branza la cuptor
Se prepara foile de clatite si se pun pe o farfurie.Branza de vaca se amesteca bine cu 2-3 linguri de smantana si sare sau zahar(in functie de cum le doriti-ca desert sau ca aperitiv). Se pune pe fiecare foaie de clatita cate o lingura de umplutura, ...
 Su Boregi  - Apa Borek Su Boregi - Apa Borek
1.Se pune faina intr-un bol cu sarea si ouale,si se framanta.2.Adaugati cele 5 linguri de apa rece pentru a face aluatul coerent ("pana nu se mai lipeste de maini)3.Se pune aluatul pe o planseta presarata cu faina si împartiti-l în noua bucati ...
 Unt cu tarhon Unt cu tarhon
Este delicios pentru sandwich-uri,la diferite preparate din carne, peste ,preparate pe gratar carne, frigarui, peste sau carne si peste rasol. Untul se freaca spuma cu zeama de lamaie,se adauga apoi tarhonul si se continua amestecarea pana devine o ...
  Mozzarelline pana©
Se lasa la scurs mozzarella si se usuca cu un servetel de bucatarie absorbant.Se bate oul cu un praf de sare si un pic de piper negru macinat.Intr-o farfurie se aseaza faian alba,in alta farfurie adaugam pesmetul.Se da fiecare bucatica de branza prin ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 429
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z