SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 PUI LA CUPTOR PUI LA CUPTOR
Se spala puiul se condimenteaza si se impacheteaza in folie de aluminiu unsa in prealabil cu unt. Cartofii curatati se taie in bucati mari si se aseaza intr-o tava in jurul puiului, impreuna cu ceapa taiata si cu ciupercile.Se adauga o cana de apa, ...
 Sarmalute de vita in frunze de vita Sarmalute de vita in frunze de vita
Se curata morcovul si ceapa.Se rade fin morcovul, iar ceapa se toaca. Se alege si se spala orezul.Se caleste ceapa pana devine lucioasa, apoi se adauga orezul.Se lasa la racit si se incorporeaza in carnea tocata impreuna cu maghiranul, cimbrul, sare ...
 PUI TARANESC PUI TARANESC
Se ia puiul, se curata bine, se desface la mijloc si se introduce inauntru 50 gr. unt amestecat cu sare si piper. Se pune intr-o cratita de Jena cu restul de unt, in cuptor. Cind e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, ...
 Drob de miel Drob de miel
Se spala bine organele in apa rece. Se taie in bucati de 3 cm latime, se curata de cheaguri de sange si pielite si se lasa 15 minute in apa cu otet (3 parti apa la o parte otet) cat se le acopere, pentru a scoate mirosurile neplacute. Se pun apoi la ...
 cartofi cu piep afumat(bacon) cartofi cu piep afumat(bacon)
Se incinge cuptorul la 210 grade C. Se curata cartofii de coaja si se cresteaza - pe lung - in trei locuri. In doua dintre crestaturi se introduce cate-o foaie de dafin, iar in cea de-a treia cate-o jumatate de felie de bacon. Se asaza cartofii pe o ...
 pui si cartofi cu lamiie la cuptor pui si cartofi cu lamiie la cuptor
Se pun intr-o tava puiul si cartofii taiati in jumatati sau sferturi (depinde de marimea cartofilor). Se adauga condimentele, se stoarce zeama de la 2 lamai, se amesteca cu 3-4 linguri de ulei de masline si se toarna in tava, peste pui si cortofi. Se ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Se asaza carnea de miel intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, apoi cu mujdei si cimbru. Peste carnea astfel pregatita se pune slanina afumata, taiata in fisii subtiri. In vas se adauga o ceasca de ulei si una de supa, boabe de piper.Se da tava la ...
 Friptura de carne la gratar Friptura de carne la gratar
Se bate carnea cu un ciocan de lemn si se frige cate 2-3 minute pe fiecare parte, pe un gratar bine incins. Se micsoreaza focul, pentru ca sa se patrunda si interiorul bucatii de carne. Cand este gata, se adauga sarea , iar din cele 10 g de unt se ...
 Pui la cuptor Pui la cuptor
Se spala puiul se condimenteaza si se impacheteaza in folie de aluminiu unsa in prealabil cu unt. Cartofii curatati se taie in bucati mari si se aseaza intr-o tava in jurul puiului, impreuna cu ceapa curatata.Se adauga o cana de apa, putin ulei si ...
 TOCANITA DE PUI TOCANITA DE PUI
Puiul se taie bucăţi, se sărează şi se pune la prăjit în uleiul încins, după care se scoate în alt vas. În uleiul rămas se pune la prăjit ceapa tăiată felii subţiri, se adaugă boia de ardei şi bulionul, se stinge cu apă şi se ...
 Drob de miel Drob de miel
Ceapa alba se taie julien si se caleste in 2 linguri de untura. Se lasa sa se raceasca. Capul de miel si maruntaiele se fierb foarte bine. Dupa ce se racesc se dau prin masina de tocat. Tot prin masina de tocat treceti si ceapa calita, frunzele de ...
 Pui cu smantana Pui cu smantana
Intr-o tigaie normala teflonata pui un pahar cu apa, pieptul si capac, lasi la inabusit pana il patrunde bine si devine tot alb si fraged, sare, piper, cam pe atunci ar cam trebui sa se evapore si apa(daca mai ramane scurge-o, daca se evapora prea ...
 Piept de pui la tigaie Piept de pui la tigaie
Pieptul de pui se taie fasii subtiri. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cuburi mici. Usturoiul se curata si se taie marunt.Intr-o tigaie se pune la incins uleiul,apoi se adauga pieptul de pui si apa,dupa ce incepe a fierbe apa adauga ...
 Sarmale cu varza murata Sarmale cu varza murata
Carnea se amesteca cu ceapa tocata, usturoiul maruntit, orezul, sarea si piperul. Din slanina se taie o felie care se toaca marunt si se amesteca cu carnea. Se invelesc sarmalele in foi de varza murata care nu sint rupte. Miezul verzei se toaca ...
 Sarmalute cu ciuperci Sarmalute cu ciuperci
Pentru umplutura - se caleste ceapa in ulei, se adauga o rosie taiata marunt sau o lingurita de pasta de tomate, orezul, pasatul, ciupercile date prin masina de tocat (la care s-a fixat sita cu ochiuri mari), morcovii si condimentele. Se amesteca ...
 Dolmade (sarmalute in foi de vita) Dolmade (sarmalute in foi de vita)
1. Se scot frunzele de vita din saramura, se spala si se lasa o ora in apa calda, la inmuiat. Se scot si se scurg. Se incing 125 ml untdelemn intr-o tigaie. Se adauga ceapa tocata si se lasa 5 minute sa se caleasca, la foc mic. Se ia tigaia de pe foc ...
 Tocanita de cartofi cu carne Tocanita de cartofi cu carne
Se pune uleiul intr-o cratita in care se adauga 2 - 3 cepe tocate marunt si carnea taiata dupa care se toarna bulionul de ardei si se lasa sa fiarba pana iese un sos, moment in care se adauga cartofii taiati cuburi. Acestea se acopera cu apa si se ...
 Mancare de bame cu carne de oaie Mancare de bame cu carne de oaie
1. Se spala carnea si se pune impreuna cu ceapa taiata pestisori la calit in 100 ml ulei de masline.2. Se caleste la foc mic, pana se inmoaie ceapa, iar apoi se adauga 250 ml apa si se lasa la fiert 30 minute.3. Separat se fierbe 1 l de apa cu 100ml ...
 Pipote cu smantana Pipote cu smantana
Se spala si se taie pipotele mai marunt, se curata si se toaca ceapa,se sareaza si pipereaza, se adauga si cimbru, se pun impreuna la calit inabusit pana se albesc pipotele si se imoaie ceapa dupa care se acopera cu apa si se fierbe aprox. 1h30min ...
 Placinta Pastorului Placinta Pastorului
Intr-o tigaie se inabuse carnea tocata, cepele taiate marunt, ardeiul gras tocat si spre sfirsit se adauga usturoii. Se amesteca continuu pina cind continutul se rumeneste un pic. Intr-un vas jena - se vor alterna straturi astfel:1. Un strat de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 573
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z