SiteDeBucate » Preparate pentru Craciun

Retete Preparate pentru Craciun

 Vol au vent Vol au vent
Intinde aluatul, asa cum e, pe planseta.Taie forme diferite, cu sot.In jumatate din fiecare decupeaza in interior forma mai mica.Da marginile formelor pline cu pensula inmuiata in apa.In acest fel, nu se vor dezlipi.Apoi lipeste " ramele " peste ...
 Omuleti de turta dulce Omuleti de turta dulce
Intr-o cratita, pune untul, zaharul, vanilia, mierea si lasa pe foc mic. Amesteca pana nu se mai simte zaharul. Lasa la racit.Adauga faina, praful de copt, oul, smantana, sarea si condimentele. Framanta un aluat dur. Inveleste-l intr-o folie si da-l ...
 Rata cu mere Rata cu mere
Curata rata bine de fulgi si maruntaie, dar pastreaza ficatul si inima, pe care le speli bine si le lasi la scurs pe un servet de hartie.Curata merele ( dar pastreaza unul pe care il vei taia corabioare ), ceapa si usturoiul.Da-le pe toate prin ...
 Caltabosi cu ficat Caltabosi cu ficat
Toaca bine carnea.Fierbe bine ficatul, inima si limba.Ficatul da-l pe razatoarea mare, inima si limba taie-le marunt.Toaca marunt ceapa si caleste-o in grasimea incinsa, apoi amestec-o cu restul carnurilor, drege de sare si condimente.Adauga ...
 Piftie Piftie
Spala bine toata carnea, apoi pune-o la fiert in apa rece, la foc mic. Umple oala cu apa si las-o sa scada incet. Dupa o ora, adauga legumele curatate si intregi, piperul si sarea. Piftia este gata cand carnea se desprinde de pe os, cam dupa 4 ...
 Racitura de porc Racitura de porc
Se spala carnurile si se pun la fiert intr-un vas incapator in apa rece si la foc mic pana cand sunt foarte bine fiarte.Intre timp se mai pune apa .Cand carnea e gata fiarta se scoate la racit si in zeama ramasa in vas se pun usturoi si sare ...
 Ciorba de potroace Ciorba de potroace
Speli carnea cu apa rece, o pui la fiert si dupa cateva clocote iei oala de pe foc si arunci prima apa. Pui iar la fiert apa rece si, dupa ce a fiert pe jumatate, adaugi zarzavatul tocat marunt. Lasi sa fiarba bine zarzavatul, apoi pui si orezul. ...
 Rulouri din muschi de porc Rulouri din muschi de porc
Dai pieptul de pui prin masina de tocat, impreuna cu ceapa. Tai morcovul rondele, pui si gogosarii taiati marunt, patrunjelul si sarea. Tai muschiul felii si pui pe fiecare felie din umplutura pregatita. Rulezi feliile umplute cu carne si le prinzi ...
 Gaina umpluta Gaina umpluta
Cureti gaina si o umpli cu ingredientele de mai sus, amestecate bine. Cosi apoi gaina cu ata si o asezi intr-o tava unsa cu unt. Deasupra torni o ceasca cu apa. Introduci in cuptor si lasi gaina circa 1 ora. Cand este gata, scoti gaina si o asezi pe ...
 Carnati in vin Carnati in vin
lei o cratita si pui carnatii impreuna cu 200 ml vin alb si piper. Lasi sa fiarba carnatii timp de 10 minute acoperiti. In sosul ramas pui o bucata de unt, patrunjel verde tocat si ii torni peste carnati. Cand sunt gata, servesti carnatii cu ...
 Sarmale de porc fierte in vin Sarmale de porc fierte in vin
Toci carnea de porc si o amesteci cu ceapa taiata marunt si calita. Adaugi orezul spalat, pasta de tomate si 2 lingurite de vegeta. Omogenizezi bine compozitia si formezi sarmalutele, potrivite ca marime. Le asezi cate 3 bucati intr-o frunza mare de ...
 Carnati de casa Carnati de casa
Dai prin masina de tocat carnea de porc, slanina si carnea de vita, de 2 ori. Omogenizezi pasta, adaugi usturoiul curatat si pisat, 2 lingurite de delikat pentru carnaciori de casa si putina apa calduta. Cu aceasta pasta umpli intestinele, le legi la ...
 Sarmale cu 2 feluri de foi Sarmale cu 2 feluri de foi
Amesteci carnea cu ceapa tocata marunt sau data prin masina de tocat carne, pui orezul spalat, condimentezi cu piperul macinat si sarezi dupa gust. Invelesti sarmalele cu foile de varza si foile de vita de vie. lei un vas si asterni pe fundul vasului ...
 Piftie de curcan Piftie de curcan
Fierbi partile curcanului (la foc mic) care iti raman cand il portionezi pentru friptura (picioare, aripi, cap, tartita, maruntaie), adaugi in fiertura zarzavatul de supa (morcov, cartof). Ai grija sa iei spuma de cate ori este nevoie. Cand carnea se ...
 Rulada de curcan in sos de mere Rulada de curcan in sos de mere
Dezosezi pulpa de curcan, o treci printr-un jet de apa si o pui sa se inabuse cateva minute pana se patrunde. Dupa ce a fiert, scoti pulpa, o lasi sa se scurga in sita si rulezi. Daca este nevoie, folosesti ata alimentara si infasori pentru a nu se ...
 Pomana porcului Pomana porcului
Speli carnea si o tai toata cuburi (imbucaturi), apoi o piperezi. Incingi untura, pui boiaua si adaugi carnea. O lasi sa se prajeasca. Cureti usturoiul, il pisezi si faci o pasta, apoi o diluezi cu putina apa. Cand e gata carnea, sarezi si torni ...
 Slanina fiarta cu boia si usturoi Slanina fiarta cu boia si usturoi
Slanina fiarta cu boia si usturoi ...
Concert de Craciun cu Johann Strauss Ensemble
Concert de Craciun cu Johan Strauss Ensemble Meniu de Craciun-sugestii ...
 Prajituri - idei si sugestii Prajituri - idei si sugestii
Prajituri - idei si sugestii ...
123
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate pentru Craciun - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z