SiteDeBucate » Preparate pentru Craciun

Retete Preparate pentru Craciun cu porc

Piftie de porc
Se spala bine si se pregateste carnea pentru pus la fiert. Se curata ceapa si se taie in 2. Intr-o oala mai mare se pune carnea cu ceapa sa fiarba pe foc foarte mic. ...
Toba cu sorici si chimen
Fierbi capul si ratul de porc timp de o ora, in apa cu sare, pana se desprinde carnea de pe os. Tai carnea si o amesteci cu piperul si chimenul. ...
Caltabos ca la Timis
Ficatul se spala si se caleste putin apoi se pune carnea tocata si se mai calesc putin.Se lasa sa se raceasca si se adauga ceapa taiata si slanina date prin masina de tocat apoi se pune orezul si se omogenizeaza compozitia. ...
 Piftie de porc Piftie de porc
Speli bine, bine (temeinic chiar) picioarele de porc, sonciul si urechea, apoi le pui la fiert in apa ca sa le acopere de 5 degete. Pui sare si lasi sa fiarba 3 ore, iei spuma din cand in cand.Cureti morcovul si patrunjelul, apa le adaugi in zeama de ...
 Chisca Chisca
Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se " topeasca" putin in ulei. Alegi si speli orezul si-l pui peste ceapa si in final carnea trecuta prin masina de tocat.Adaugi mararul si piperul si daca mai e nevoie potrivesti de sare.Aceasta umplutura o ...
 Sarmale din patru feluri de carne Sarmale din patru feluri de carne
Amesteci carnea de porc, de vita, de berbec si o dai prin masina de tocat. Pui in amestec ienibahar si piper dupa gust.Oparesti un minut ceapa intreaga, apoi o toci fin.Fierbi pe jumatate orezul ales si bine spalat.Din frunze de varza subtiri, ...
 Rulouri umplute cu kaizer Rulouri umplute cu kaizer
Bati carnea un pic mai mult ca la snitele si pe fiecare felie asezi cate o fasie de kaizer si presari condimentele dupa gust.O rulezi si o prinzi cu o scobitoare, sa nu se desfaca.Le pregatesti astfel pe toate, apoi le dai la cuptor asezate pe ...
 Muschiulet umplut Muschiulet umplut
Tai carnea in asa fel incat sa semene cu o foaie de placinta si peste aceasta pui, in urmatoarea ordine, felioare de usturoi, suvite de slaninuta, morcovii.Presari sare, piper si celelalte condimente.Rulezi carnea si o legi cu ata alba de bumbac ...
 Rulouri de carne Rulouri de carne
Carnea o tai felii si o bati ca pentru snitele.Ungi apoi fiecare felie cu mustar, pui putin piper si verdeata tocata, asezi o felioara de slanina, peste care adaugi carnaciorul de casa.Rulezi  felia de carne in asa fel incat sa iti iasa un ...
 Saculeti de carne umpluti cu ciuperci Saculeti de carne umpluti cu ciuperci
Tai carnea ca pentru snitele si o bati intinzand-o ca pentru acest preparat.O presan cu sare si piper si o lasi asa pana ce pregatesti umplutura. Cureti cepele, le tai marunt si le pui la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Intre timp, cureti ...
 Toba Toba
Taie toate carnurile in fasii subtiri si opareste-le in apa cu sare, apoi scurge-le iute si amesteca-le cu soriciul, urechile taiate si slanina felii. Adauga vinul, piperul, boiaua, sarea.Umple stomacul cu bucatile feliate, punandu-le pe lung si in ...
 Jambon Jambon
Parleste ciolanul, curata soriciul si spala-l bine.Pune apa la fiert intr-o oala inalta si destul de mare, cat sa incapa tot piciorul de porc sau cel putin pana unde se termina carnea. Adauga sarea, piperul, ienibaharul, usturoiul taiat felii, foile ...
 Carnati cu vin Carnati cu vin
Spala carnea, curat-o de pielite, tai-o cubulete si da-o prin masina de tocat.Macina bine toate mirodeniile, adauga-le peste carne.Potriveste de sare, adauga vinul, usturoiul pisat fin si framanta bine compozitia.Adauga si slaninuta tocata din ...
 Lebar Lebar
Pune maruntaiele la fiert in apa cu sare.Cand s-au fiert, da totul prin masina de tocat.Piseaza marunt usturoiul.Amesteca tocatura cu usturoiul, untul topit, o cana cu zeama in care au fiert carnurile, potriveste de sare, piper si framanta bine, iar ...
 Rulada cu branza Rulada cu branza
Curata muschiul de pielite.Taie-l pe lungime si bate-l usor, dandu-i pe cat posibil o forma dreptunghiulara.Condimenteaza din belsug.Cu lama cutitului, intinde un strat subtire de mustar.Aseaza deasupra fasolea fiarta separat si scursa bine.Din loc ...
 Drob de porc Drob de porc
Curata maruntaiele, dupa care spala-le si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare.Dupa ce au fiert, scurge-le si trece-le prin masina de tocat impreuna cu ceafa si paine inmuiata in apa si stoarsa bine.Adauga ceapa tocata fin si calita.Lasa sa se ...
 Caltabosi cu ficat Caltabosi cu ficat
Toaca bine carnea.Fierbe bine ficatul, inima si limba.Ficatul da-l pe razatoarea mare, inima si limba taie-le marunt.Toaca marunt ceapa si caleste-o in grasimea incinsa, apoi amestec-o cu restul carnurilor, drege de sare si condimente.Adauga ...
 Piftie Piftie
Spala bine toata carnea, apoi pune-o la fiert in apa rece, la foc mic. Umple oala cu apa si las-o sa scada incet. Dupa o ora, adauga legumele curatate si intregi, piperul si sarea. Piftia este gata cand carnea se desprinde de pe os, cam dupa 4 ...
 Racitura de porc Racitura de porc
Se spala carnurile si se pun la fiert intr-un vas incapator in apa rece si la foc mic pana cand sunt foarte bine fiarte.Intre timp se mai pune apa .Cand carnea e gata fiarta se scoate la racit si in zeama ramasa in vas se pun usturoi si sare ...
 Rulouri din muschi de porc Rulouri din muschi de porc
Dai pieptul de pui prin masina de tocat, impreuna cu ceapa. Tai morcovul rondele, pui si gogosarii taiati marunt, patrunjelul si sarea. Tai muschiul felii si pui pe fiecare felie din umplutura pregatita. Rulezi feliile umplute cu carne si le prinzi ...
12
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate pentru Craciun cu porc
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z