Rulada de carne tocata cu omleta
Amesteci carnea tocata cu condimente si 3 oua, apoi o intinzi ca pe o foaie pe planseta unsa. Ungi aceasta "foaie" cu mustar si o umpli cu omleta facuta din 4 oua. O rulezi cu grija si o asezi intr-o tava unsa cu ulei. Deasupra o ungi din nou cu un ...
Muschiulet umplut
Tai carnea in asa fel incat sa semene cu o foaie de placinta si peste aceasta pui, in urmatoarea ordine, felioare de usturoi, suvite de slaninuta, morcovii.Presari sare, piper si celelalte condimente.Rulezi carnea si o legi cu ata alba de bumbac ...
Toba
Taie toate carnurile in fasii subtiri si opareste-le in apa cu sare, apoi scurge-le iute si amesteca-le cu soriciul, urechile taiate si slanina felii. Adauga vinul, piperul, boiaua, sarea.Umple stomacul cu bucatile feliate, punandu-le pe lung si in ...
Carnati cu vin
Spala carnea, curat-o de pielite, tai-o cubulete si da-o prin masina de tocat.Macina bine toate mirodeniile, adauga-le peste carne.Potriveste de sare, adauga vinul, usturoiul pisat fin si framanta bine compozitia.Adauga si slaninuta tocata din ...
Scrumbie cu sos de smantana
Curata pestele de intestine, taie-i capul si coada, spala-l bine in apa cu putin otet si sareaza-l.Dupa ce l-ai sters cu un servet de excesul de apa, da-l prin faina si prajeste-l in unt.Intre timp curata ceapa, tai-o marunt si caleste-o in untul in ...
1