Ciocanele cu ciuperci
Dezosezi ciocanelele de pui.Infasori carnea dezosata in costita, apoi le tii la cuptor timp de 30 de minute.Intre timp, calesti in untura ceapa, ciupercile, adaugi sare si piper si acoperi cu un capac.Intre bucatile de carne, pui ceapa si ciupercile ...
Rulouri umplute cu kaizer
Bati carnea un pic mai mult ca la snitele si pe fiecare felie asezi cate o fasie de kaizer si presari condimentele dupa gust.O rulezi si o prinzi cu o scobitoare, sa nu se desfaca.Le pregatesti astfel pe toate, apoi le dai la cuptor asezate pe ...
Frigarui din rulouri
Taie fasii pieptul de pui si condimenteaza-l cu sare si oregano.Pe fiecare fasie, aseaza cate o felie de bacon.Pune la baza o pruna si ruleaza usor.Pe un bat de frigaruie inteapa cate trei rulouri.Aseaza-le intr-un vas termorezistent si stropeste-le ...
Pui umplut
Da in cateva clocote supa impreuna cu foaia de dafin, coriandru si chimion.Separat, taie ceapa marunt si caleste-o in ulei impreuna cu usturoiul rondele.Cand ceapa a devenit sticloasa, adauga orezul.Lasa pe foc cam doua minute, dupa care toarna ...
Rulouri din muschi de porc
Dai pieptul de pui prin masina de tocat, impreuna cu ceapa. Tai morcovul rondele, pui si gogosarii taiati marunt, patrunjelul si sarea. Tai muschiul felii si pui pe fiecare felie din umplutura pregatita. Rulezi feliile umplute cu carne si le prinzi ...
1