Ciocanele cu ciuperci
Dezosezi ciocanelele de pui.Infasori carnea dezosata in costita, apoi le tii la cuptor timp de 30 de minute.Intre timp, calesti in untura ceapa, ciupercile, adaugi sare si piper si acoperi cu un capac.Intre bucatile de carne, pui ceapa si ciupercile ...
Caltabosi cu ficat
Toaca bine carnea.Fierbe bine ficatul, inima si limba.Ficatul da-l pe razatoarea mare, inima si limba taie-le marunt.Toaca marunt ceapa si caleste-o in grasimea incinsa, apoi amestec-o cu restul carnurilor, drege de sare si condimente.Adauga ...
Pomana porcului
Speli carnea si o tai toata cuburi (imbucaturi), apoi o piperezi. Incingi untura, pui boiaua si adaugi carnea. O lasi sa se prajeasca. Cureti usturoiul, il pisezi si faci o pasta, apoi o diluezi cu putina apa. Cand e gata carnea, sarezi si torni ...
1