Sarmale din patru feluri de carne
Amesteci carnea de porc, de vita, de berbec si o dai prin masina de tocat. Pui in amestec ienibahar si piper dupa gust.Oparesti un minut ceapa intreaga, apoi o toci fin.Fierbi pe jumatate orezul ales si bine spalat.Din frunze de varza subtiri, ...
Jambon
Parleste ciolanul, curata soriciul si spala-l bine.Pune apa la fiert intr-o oala inalta si destul de mare, cat sa incapa tot piciorul de porc sau cel putin pana unde se termina carnea. Adauga sarea, piperul, ienibaharul, usturoiul taiat felii, foile ...
Carnati cu vin
Spala carnea, curat-o de pielite, tai-o cubulete si da-o prin masina de tocat.Macina bine toate mirodeniile, adauga-le peste carne.Potriveste de sare, adauga vinul, usturoiul pisat fin si framanta bine compozitia.Adauga si slaninuta tocata din ...
Omuleti de turta dulce
Intr-o cratita, pune untul, zaharul, vanilia, mierea si lasa pe foc mic. Amesteca pana nu se mai simte zaharul. Lasa la racit.Adauga faina, praful de copt, oul, smantana, sarea si condimentele. Framanta un aluat dur. Inveleste-l intr-o folie si da-l ...
1