SiteDeBucate » piper

Retete cu piper

 Medalion cu carne si ochiuri Medalion cu carne si ochiuri
Carnea se trece prin masina de tocat, apoi se amesteca cu putina sare si piper macinat proaspat. Din compozitie se fac 4 bile uniforme rotunde, apoi se turtesc. Intr-o tigaie se incalzesc 3 linguri de ulei si se prajesc pogacelele de carne pe ambele ...
 Piept de curcan cu mere Piept de curcan cu mere
Se taie carnea felii. Uleiul se amesteca cu zeama de grepfrut (sau zeama de lamaie), mustarul, mierea, patrunjelul, cimbrul sl piperul alb macinat. Carnea se inmoaie in acest bait. Se taie doua mere rondele mai groase si se stratifica cu carnea ...
 Ciorba de gaina Ciorba de gaina
Se spala gaina si se pune la fiert in apa rece. Se indeparteaza spuma de fiecare data cand se formeaza si se fierbe incet. Intre timp, se curata zarzavaturile, se taie bucati si se pun in supa impreuna cu ceapa intreaga, dar curatata. Se ia spuma din ...
 Ciorba cu afumaturi Ciorba cu afumaturi
Se spala ciolanul si se pune la fiert in apa rece. Se fierbe incet pana cand carnea se inmoaie. Apoi se scoate ciolanul, zeama se pastreaza. Carnea se lasa sa se raceasca, se scoate osul si se taie bucati mici. Slanina taiata cubulete se pune intr-un ...
 Laptuca bogata Laptuca bogata
Se fierb ouale, se racesc bine, apoi se curata de coaja. Salata se taie fideluta, rosiile in opt felii, castravetele in rondele, iar ardeiul in felii subtiri. Ceapa se curata de coaja, se taie in doua, apoi feliute. Se amesteca legumele. Ouale se ...
 Tocanita de iepure Tocanita de iepure
Se face un bait din apa  si coniac.In acest amestec se tine carnea cam 2-3 ore. Legumele se curata si se toaca astfel:  ceapa marunt, morcovii rondele, arpagicul ramane intreg si rosiile fara piele taiate sferturi.Intr-un vas se pune ulei ...
 Sparanghel cu piept de pui Sparanghel cu piept de pui
Se curata si se spala sparanghelul, se asaza unul langa altul, capatul lemnos se taie uniform. Aluatul se decongeleaza. Se fierbe sparanghelul 4 minute in apa cu zahar. Se leaga in manunchiuri mici si se pun in picioare in apa. Capul nu trebuie sa ...
 Orez cu legume Orez cu legume
Sucul de lamaie se amesteca bine cu mustarul, zaharul, 4 linguri de ulei. In 2 linguri de ulei se rumenesc semintele de mustar. In uleiul ramas se prajeste orezul pana devine sticlos, se adauga supa, se acopera si se fierbe. Cand este gata, se lasa ...
 Telina cu alune Telina cu alune
Se curata telina si se rade pe razatoarea de varza. Se spala salata, se desface in frunze si se taie fasii. Ouale se fierb tare in apa cu sare. Alunele se taie bucati. Telina se pune intr-o strecuratoare si se scufunda pentru 2 minute in apa ...
 Peste cu sfecla rosie si mere Peste cu sfecla rosie si mere
Se fierbe cartoful in coaja, cand s-a racit putin se curata si se taie bucati. Sfecla si merele curatate se taie fasii subtiri. Smantana se amesteca cu putina sare, chimion, ulei de masline si otetul, se adauga sfecla rosie taiata, merele, cartoful ...
 Mancarica de pui cu ciuperci Mancarica de pui cu ciuperci
Pentru inceput curatam ceapa si  o taiem nici prea marunt nici prea mare dupa care o punem intr-o cratita la foc mic la calit.Adaugam boia, apoi ardelul rosu taiat cuburi.Dupa ce ceapa si-a schimbat putin culoarea se pun pulpele care trebuie ...
 Bors de jume Bors de jume
Cureti ceapa, o tai marunt, o calesti in untura in oala in care vei fierbe ciorba.Dupa ce s-a inmuiat adaugi morcovul, pastarnacul si telina curatate si date pe razatoarea mare.Adaugi jumele si 1 l de apaDupa ce au fiert toate torni borsul fiert ...
 Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi
Cureti si speli cartofii si ii tai in felii groase.Ii pui intr-o forma termorezistenta, cu 50 ml ulei si 150 ml apa.Introduci forma in cuptorul cald si coci cartofii la foc mijlociu, pana cand sunt bine patrunsi, iar sosul a scazut.Pentru rulouri, ...
 Rulouri de dovlecei cu branza Rulouri de dovlecei cu branza
Cureti dovleceii de coaja, ii tai felii subtiri pe lungime pe care le presari cu sare si le lasi deoparte pana se inmoaie.In acest timp tai telemeaua felii de 2-3 cm lungime si 1 cm grosime, iar separat bati ouale cu putina sare si piper dupa gust. ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Speli si cureti ciupercile, iar coditele le rupi si le tai marunt. Oparesti palariile 1-2 minute in apa clocotita, le scoti si le lasi la scurs. Tai marunt ceapa, iar morcovii curatati ii dai pe razatoarea mare. Calesti ceapa, adaugi morcovul ras si ...
 Omleta cu piept de pui si ciuperci Omleta cu piept de pui si ciuperci
Se spala carnea, se sterge si se taie cuburi de 1 cm, apoi se sareaza, pipereaza. Se curata ardeiul, ciupercile, usturoiul si se taie felii. Intr-o tigaie sau in alt vas care se poate pune in cuptor se incinge untul pe foc mic si se prajesc 2-3 ...
 Oua inabusite cu sunca si praz Oua inabusite cu sunca si praz
Se spala bine si se curata prazul, partea alba se toaca marunt. sunca se taie marunt, ceapa de tuns spalata si scuturata de apa se taie fin cu o foarfeca de bucatarie. Patru forme mici de portelan se ung cu unt. Se incinge untul intr-o tigaie si se ...
 Ragu de pui cu naut si ananas Ragu de pui cu naut si ananas
Se inmoaie nautul pentru o noapte in apa rece, a doua zi se fierbe in apa curata. Carnea se taie fasii, se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si se lasa sa stea putin. Se incinge uleiul intr-o tigaie mai adanca si se frige carnea, apoi se scoate ...
 Pere umplute Pere umplute
Pastaioasele se inmoaie cu o seara inainte in apa rece. A doua zi se fierb separat in apa condimentata cu supa concentrata (cub) si se strecoara. Se inmoaie stafidele. Ceapa taiata marunt se prajeste in ulei, se adauga legumele fierte, zaharul, pasta ...
 Prepelita umpluta cu fructe uscate si orez Prepelita umpluta cu fructe uscate si orez
Se spala prepelitele si se freaca cu sare, piper si in interior, apoi se pune la frigider. Orezul se fierbe pe jumatate, se strecoara, se amesteca cu ouale, fructele taiate marunt, patrunjelul, 1 lingurita zahar brun, sare si piper. Se scot ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-486
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu piper - Pagina 249
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z