SiteDeBucate » piper

Retete cu piper

 Ardei umpluti cu carne Ardei umpluti cu carne
Ardeii se spala si li se indeparteaza cotorul usor in asa fel incat acestia sa nu se sparga. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Intr-un vas se amesteca carnea tocata, ceapa, orezul, bulionul, sare, piper, marar, patrunjel.Cu aceasta ...
 DROB DROB
Carnea tocata se caleste in putin ulei cu sare si piper.Ficatelul se fierbe cu putina sare.Dupa ce s-au racit,acestea se amesteca intr-un lighean,se adauga margarina,oul,vegeta,marar,ceapa verde(taiata maruntel)si se freaca cu mixerul pana cand ...
 PUI IN SOS DE VIN ROSU PUI IN SOS DE VIN ROSU
Puiul se transeaza in 6-8 bucati si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie inalta. Se aseaza bucatile de pui cu pielea in jos in tigaie si se prajesc 5-7 minute pana se rumenesc. Se scot cu spumiera pe o ...
 Tochitura de vanat Tochitura de vanat
Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins in cratita in care pregatim mancarea.Se calesc maruntaiele pana devin albicioase pe toate partile apoi se adauga putina apa calda peste ele si se ...
 Varza a la Cluj Varza a la Cluj
se toaca varza marunt,marunt,se pune ceapa tocata intr-o tigaie mai mare la dinstuit cu putin ulei si apa (eu pun apa de la inceput si completez cat e nevoie),se lasa 10-15 minute,se adauga carnea,1 mana de orez fiert in prealabil separat in ...
 Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci
Rulouri: Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa, ciupercile, ardeiul, se calesc foarte putin, se amesteca cu marar. Bucatile de carne se umplu fiecare cu amestecul de legume, se ruleaza, se fixeaza ...
 Tocanita de pui cu mamaliguta Tocanita de pui cu mamaliguta
Ceapa taiata marunt se pune la calit impreuna cu rosiile taiate cubulete, se adauga apoi carnea si se potriveste gustul de sare si piper. Se adauga patrunjel verde tocat si o cana cu apa, apoi se lasa sa fiarba carnea bine. Se face mamaliguta: la 1 l ...
 Escalop cu ciuperci Escalop cu ciuperci
Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti in putin ulei.In uleiul ramas pui repede 1/2 pahar cu apa, adaugi o cutie de ciuperci taiate felii si lasi sa dea in clocot.O lingurita de mustar o ...
 Coronita de limba cu sos picant dulce acrisor Coronita de limba cu sos picant dulce acrisor
Limba este un aperitiv consistent, poate constitui un fel principal la pranz sau o cina satioasa. Este una dintre mancarurile noastre preferate. Acum am preparat-o cu sos picant dulce acrisor.Spalati bine limba cu apa rece si tineti-o in apa cel ...
 Stufat cu limba de porc Stufat cu limba de porc
Mie imi place stufatul de miel, am incercat sa-l prepar si cu alte feluri de carne. Cel cu limba este exceptional.Tineti limbile in apa rece cel putin 10 minute, sa iasa sangele. Puneti limba la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare. Cand ...
 Orez de pui a Portuguesa Orez de pui a Portuguesa
1)Se fierbe puiul cu morcovi si bucata de bacon, in apa condimentatã cu foile de dafin, ardeiul iute (optional),1 ceapã intreagã, sare si piper.Scoate carnea fiartã, baconul si morcovi.Pãstreazã supa.2)Cãleste ceapa si usturoiul tocat in ...
 Tournedos de vitel cu ceapa Tournedos de vitel cu ceapa
Muschiul de vitel il taiem in felii cam de 1 cm grosime.Ceapa si ardeiul le taiem marunt de tot si le sotam in uleiul de masline.Taiem marunt si rosia si o adaugam langa ceapa.In cratita adaugam o cana cu apa peste legumele sotate si adaugam muschiul ...
 Pui cu Varza de Bruxelle (Jardineira com Couves-de-Bruxellas) Pui cu Varza de Bruxelle (Jardineira com Couves-de-Bruxellas)
Am fugit cât am putut luna August de bucãtãrie...dar sotul fãrã "zamã" nu poate.*Varza de Bruxelle (Brassica Olaracea) este bogatã in minerale, contine vitaminele A si B ambele importante pt. vedere si piele.*Cum are putine calori este ...
 Dovlecel umplut Dovlecel umplut
Curatam, scobim de seminte si spalam dovleceii. Ii oparim 10’ in apa cu putina sare, apoi ii scoatem si ii lasam la racit.Punem 2 linguri de ulei la incins, adaugam ceapa, ardeii si dupa 5’ punem si orezul. Lasam inca 5’ la dinstuit si dam jos ...
 Suberek Suberek
1.Se framanta o coca din apa calduta, sare si faina adaugata treptat, astfel incat sa nu fie nici foarte moale, nici foarte vartoasa, ci foarte elastica sa o putem intinde usor.2.Aluatul se taie in fasii lungi care apoi se impart in bucati mai mici ...
 Volovan acompaniat de crochete de piure(Vol-au-vent,denumirea originala a acestei mincari) Volovan acompaniat de crochete de piure(Vol-au-vent,denumirea originala a acestei mincari)
Se pune puiul la fiert impreuna cu ceapa taiata in doua,foile de dafin si morcovul,nu uitind de pus sare.Se lasa la foc iute pina da in clocot se spumuieste si se da la foc mic cca.o ora,dupa care se scoate si se lasa la racit pentru ca dupa aia sa ...
 Mancarica de ficatei Mancarica de ficatei
Se toaca ceapa solzisori si se pune la prajit in uleiul incins pana devine aurie, apoi se pun ficateii si se prajesc pana se duce toata apa si sangele din ei. Se pune apoi sucul de rosii ( pe care am uitat sa-l pun in poza) si se mai fierbe putin. Se ...
 Orez la cuptor cu friptura de pui Orez la cuptor cu friptura de pui
Am avut un pui de tara pe care l-am impartit in doua. Din tacamuri am facut un borsulet de dovlecei, iar din piepti si pulpe am facut un orez cu fripturica. Am luat pieptii si pulpele si le-am taiat cum am spus la ingrediente si le-am pus la fiert in ...
 Favas a Algarvia Favas a Algarvia
Carnea se condimenteazã cu sare groasã, piper,praf de usturoi, si se lasã la rece câteva ore.Se pune intr-o oalã de lut cu capac, carnea, cârnati tãiati felii grosute (am renuntat la sângerte, nu mâncãm cu sânge...).Se lasã la prãjit ...
 Orez cu sunca si telemea la tigaie Orez cu sunca si telemea la tigaie
Reteta pot sa o incadrez in randul retetelor de criza, sau in randul celor care care il asculta pe Lavoisier ,,nimic nu se pierde, totul se transforma,, Sa va spun cum s-a intamplat: pt ca imi ramasese orez fiert si nu voiam sa-l arunc, pt ca mai ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-486
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu piper - Pagina 371
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z