SiteDeBucate » piper

Retete cu piper

 Aripioare fripte Aripioare fripte
Cum preparamPreparam sosul. Incingem uleiul Intr-o craticioara, punem pasta de rosii, sarea, zaharul, piperul si otetul. Fierbem 3 minute si adaugam piperul rosu.Punem aripioarele pe gratarul bine Incins si le ungem cu sosul marinat.Servim cu ...
 Spaghetti cu sos si carne tocata. Spaghetti cu sos si carne tocata.
Preparare:   1. Pregatiti legumele. Taiati ceapa inele, rosiile felioare, iar dovleceii fasii. 2. Incingeti untul cu verdeata si caliti ceapa verde. Adaugati carnea tocata, prajiti-o, condimentati-o cu sare, piper si boia. Pisati usturoiul peste ...
 Spaghetti in sos picant cu creveti. Spaghetti in sos picant cu creveti.
Preparare:   1. Pregatiti morcovii si radeti-i pe razatoare. Pisati usturoiul. Fierbeti pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. 2. Incingeti untul cu verdeata si caliti morcovii cca. 5 minute, amestecand continuu. Adaugati ...
 Sos Tartar Sos Tartar
Tocati marunt castraveciorii, caperele, tarhonul si patrunjelul. Intrun castron se amesteca totul cu maioneza si smintina, adaugati otetul, sarea si piperul si amestecati bine, dupa care il dati la rece pe 30 de min. Se serveste cu carne, peste, ...
 Ciorba de cartofi cu perisoare. Ciorba de cartofi cu perisoare.
Cum preparam •    Curatam legumele si le tocam marunt. Cartofii ii taiem cuburi. Preparam perisoarele. •    Amestecam carnea tocata cu orezul, pe care l-am fiert separat in apa cu sare, ceapa tocata marunt, patrunjelul ...
 Carnati de casa Carnati de casa
Carnea se toaca, apoi se amesteca cu usturoiul pisat si condimentele dupa gust, apoi se framanta bine cu o cana de apa sau supa de oase. Se umplu matele, se leaga la capete, apoi se lasa carnatii la uscat la loc cald, 48 de ore. Apoi se lasa la uscat ...
 Toba de casa Toba de casa
Rinichii se taie pe jumatate si se curata de toate fibrele, apoi se tin in apa rece cu otet. Limba se opareste cu apa fierbinte si se curata bine. Inimile se taie pe jumatate si se curata de grasime si vasele de sange. Capatana se parleste, se spala. ...
 Caltabos Caltabos
Carnea tocata se amesteca cu ceapa taiata cubulete fine, cu orezul spalat, sare si piper. Se umple matul cu aceasta compozitie (cu mana!). Matul se umple mai lejer pentru ca orezul se va umfla la fiert, altfel se va sparge matul!  Se leaga la ...
 Dovlecei umpluti cu carne Dovlecei umpluti cu carne
Se toaca ceapa si ustroiul,se pun la calit în ceva ulei de masline.Cînd ceapa e putin transparenta,se adauga carnea tocata.Se amesteca în timp ce se prajeste. Cînd carnea e rumena,adaugati rosiile,frunzele de busuioc si ...
 Ciolan de porc la cuptor Ciolan de porc la cuptor
Preparare: Intr-o tava de yena am pus ciolanul de porc si pe langa el am adaugat ceapa verde, morcovii, patrunjelul radacina, telina, toate taiate felii mai groase, usturoiul si ardeiul, am sarat si piperat, si apoi am aduagat si cartofii taiati ...
 Aperitiv cu sunca si ardei Aperitiv cu sunca si ardei
Separam albusele de galbenusuri si le batem pana stau pe bat. Adaugam sunca taiata cubulete, cascavalul ras si ardeiul taiat fasii, faina si galbenusurile frecate cu bicarbonatul stins. Se amesteca bine si apoi punem in compozitie patrunjelul, sarea ...
 Tartine calde rapide Tartine calde rapide
Branza rasa se amesteca cu ceapa verde taiata rondele, cu iaurtul si maioneza pana se leaga. Se adauga usturoiul strivit si se condimenteaza cu piper. Puneti si sare daca branza nu e sarata.Painea se taie in doua pe lung. Pe jumatate se pune ...
 Pelimeni cu carne. Pelimeni cu carne.
Aluatul il pregatim amestecand toate ingredientele mentionate mai sus. Aluatul trebuie sa iasa foarte virtos, si se framanta nu mai putin de 15 minute pentru a fi suficient de elastic. Se lasa apoi 30 minute sa se odihneasca. Umplutura o realizam la ...
 Somon cu lamaie si ciupercute Somon cu lamaie si ciupercute
Se spala pestele putin si se sterge cu un prosop. Lamaile se storc de zeama si sucul se amesteca cu sare, piper, condimente pentru peste, usturoiul curatat si zdrobit cu lama cutitului si patarunjelul. Pestele se acopera cu zeama si se da la frigider ...
 Somon cu portocale Somon cu portocale
  Se spala rapid somonul sub un jet de apa rece pentru a nu-si pierde proprietatile.  Se sareaza putin si se lasa sa se odihneasca. Se rade fin coaja de la o portocala si se stoarce sucul de la doua portocale. A treia se foloseste pentru ...
 Rulada asortata din piept de pui Rulada asortata din piept de pui
Se taie pieptul de pui  felii, se bate cu batatorul de carne dar nu prea mult, pana ii dam grosimea care o dorim si ungem cu mustar. Stropim cu sare si piper asezam la mijloc cate un sfert de castravete murat , cascavalul taiat betisoare, ...
 Varza cu ciuperci uscate (masa de Craciun poloneza) Varza cu ciuperci uscate (masa de Craciun poloneza)
  Ciupercile uscate se lasa cateva ore in apa calduta la inmuiat. Eu le-am pusa seara tarziu si le-am lasat peste noapte. Varza murata se taie fidelute (se strange un pic in mana sa nu aiba multa zeama), iar ceapa se taie si ea marunt. ...
 Omuleti de zapada Omuleti de zapada
Se fierb ouale tari. Se taie la la baza si se scoate galbenusul. Se mixeaza umplutura din ingredientele de mai sus, apoi se pune aceasta in locul galbenusului. Se taie ouale in partea ascutita pentru a se face capul omuletului de zapada. Se pun ochii ...
 Parjoale surpriza Parjoale surpriza
 se mesteca 400gr de carne tocata (mixt vita-porc) cu1ou, 3 linguri de parmezan,si amestecul urmator, macinat in blender (sa fie ca o crema): Amestecam totul cu carnea si dam la frigider 2ore. Separat se fierb 3 oua si se racesc Impartim carnea ...
 Pui la tava Pui la tava
Puiul, curatat bine de grasime si de pielite si taiat in felii subtiri, se caleste la foc iute. Dupa ce s-au prajit toate bucatile rapid (ca sa-si pastreze sucurile in interior), se aseaza toate intr-un vas , si ardeii (gogosarii) murati se taie in ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-486
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu piper - Pagina 51
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z