SiteDeBucate » lapte

Retete cu lapte

 Kaiserschmarren Kaiserschmarren
Stafidele se spala bine si apoi se pun in rom. Galbenusurile se bat spuma cu zaharul pudra si sarea. Se adauga apoi laptele si smantana (frisca) lichida, apoi se adauga faina amestecata cu praf de copt. Se lasa compozitia sa se odihneasca 20 de ...
 Corabioare de dovlecei Corabioare de dovlecei
Se taie doveleceii in 2 pe lungime si se scoate miezul cu o lingura(cu atentie sa nu se rupa).Se fierb in supa timp de 5 minute.Se lasa la scurs si racit,timp de 15 min. Se toaca ceapa marunt,sunca se toaca cubulete,rosia decojita se toaca si ea tot ...
 Raffaelo Raffaelo
Laptele condensat se amesteca cu untul la temperatura camerei si laptele praf. Adaugam nuca de cocos se amesteca bine si se da la frigider pentru 30 de minute Din amestecul obtinut formam bile de marimiea unei bomboane raffaelo punand cate o migdala ...
 Tocanita de pui cu piure Tocanita de pui cu piure
Se spala si sterge carnea. Se condimenteaza bine prin “masaj” si se lasa la rece cateva ore pana la pregatire. Se curata ceapa si se toaca marunt iar usturoiul felii. Rosiile se oparesc si se decojesc iar daca nu aveti rosii se dilueaza ...
 Bomboane cu cocos si ciocolata Bomboane cu cocos si ciocolata
Reteta este cea a bomboanelor Raffaello. Amestecam la robotul de bucatarie laptele praf cu zaharul pudra,nuca de cocos,untul moale si la sfarsit frisca lichida. Daca iese prea vascoasa compozitia,mai puteti adauga 1 lingura frisca lichida. Topim ...
 Prajitura Desteapta cu citrice Prajitura Desteapta cu citrice
Fructele le spalam bine si facem un fresh  din ele, fara pulpa. Eu am avut cam 100 ml de fresh de citrice. Laptele se amesteca cu: freshul de fructe, zaharul, untul si se pune la foc mic pana se topeste untul.. Se amesteca bine cu telul cat ...
 Branzoaice moldovenesti Branzoaice moldovenesti
Mai intai facem maiaua astfel:Drojdia amestecata cu o lingurita de zahar se topeste in 50 ml de lapte caldut,apoi se adauga treptat 100 gr din faina.Se lasa la dospit 15 minute Cat timp creste maiaua pregatim intr-un caston ouale cu zaharul ...
 Praji cu mere Praji cu mere
Se face aluatul din faina , unt topit ,zahar , apa ,ou si se pune la frigider 30 min in folie de plastic. Merele de decojesc si se taie felii subtiri,peste care se pune zaharul,zeama de lamaie, scortisoara si nucsoara. Aluatul de imparte in 2 parti ...
 Prajitura Krem a la Krem Prajitura Krem a la Krem
Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma iar apoi se adauga zaharul cate putin si se bate pana la topire. Se adauga apoi cite un galbenus si se bate un pic dupa fiecare galbenus adaugat. La sfirsit se adauga praful Creme Ole ...
 Legume asortate umplute Legume asortate umplute
 Curatam  legumele, ceapa se decojeste dar se pastreaza o parte din codita, ardeii se curata de seminte dar pastram capacul cu codita,la  rosii de asemnea scoatem capacul si curatam semintele, pastrand capacul. Se pun in apa cu ...
 Gogosi cu mere Gogosi cu mere
Merele se curata de coaja, se taie cubulete si se presara cu zahar si scortisoara. Aluatul este cel ce-l pregatesc de obicei la gogosi. L-am preparat la masina de paine,programul framantare+dospire,in total 1 ora si jumatate.Am pus ingredientele in ...
 Briose cu topping de branza Briose cu topping de branza
    Se incinge cuptorul la 180grade.     Se amesteca lichidele.     Se amesteca ingredientele solide si se pun putin cite putin peste cele lichide.     Se pun hirtiutele pentru briose ...
 Paste cu ciuperci si sos alb Paste cu ciuperci si sos alb
Fierbi pastele in apa cu putina sare si cu uleiul de masline, respectand instructiunile de fierbere de pe ambalaj.Pastrezi la cald pastele scurse. Cureti ceapa si ciupercile , apoi le speli. Tai ceapa solzisori, iar ciupercile in felioare.Le inabusi ...
 Tort Martisor Tort Martisor
Se incalzeste cuptorul la 200⁰C.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o forma de prajituri. Pentru aluat, se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Intr-un alt vas se bat galbenusurile cu 120 gr zahar pudra, 1 plic zahar vanilat Bourbon si 1 ...
 Prajitura Teo Prajitura Teo
Foile: Se separa galbenusurile de albus.Albusurile se bat bine si se adauga treptat zaharul pana se termina.Galbenusurile se amesteca cu sarea si uleiul turnat ca la maioneza,apoi se adauga apa.Compozitia de galbenusuri se amesteca cu albusurile.Apoi ...
 Costita cu cartofi in sos alb Costita cu cartofi in sos alb
Dupa decojire, cartofi se taie rondele egale, potrivit de groase. Se aseaza in oala si se pune apa peste ei cat sa-i acopere. Adaugam sare si 2 foi de dafin. Lasam la foc potrivit sa scada. Cand sunt aproape gata, pregatim intr-o tigaie un sos alb, ...
 Islere Islere
aluat:Se framanta toate bine si se lasa de seara pana dimineata  in frigider,dupa care a doua zi se intinde foaie  de 0,5 cm si se taie cu un paharel mic  de tuica( nu mare ca nu arata bine )  si se coc in tava tapetata si unsa ...
 Sos beschamel Sos beschamel
Ceapa se curata si se taie cubulete. Untul se topeste intr-o craticioara, apoi se adauga ceapa si se lasa putin la inmuiat. Se adauga faina, se amesteca cu un tel, apoi se adauga laptele rece, putin cate putin, amestecand continuu sa nu se formeze ...
 Sos de hrean Sos de hrean
Untul se topeste intr-o craticioara, se adauga faina si se amesteca cu un tel, apoi se adauga laptele rece, putin cate putin, amestecand continuu cu telul. Se condimenteaza cu sare si piper alb, iar la final se adauga hreanul. Firele de chivas se ...
 Rulada cu ciocolata Rulada cu ciocolata
Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina amestecata cu un praf de copt. Se coace in tava tapetata cu hirtie. Crema: se fierbe budinca conform instructiunilor de pe plic Peste blat se pune crema, se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-245
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu lapte - Pagina 44
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z