SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Islere

Islere

Ingrediente - Islere


aluat:
3 oua (galbenusurile)
500 g faina
8 linguri ulei
6 linguri lapte caldut
1 lingurita amoniac
200 zahar
3 vanilii
crema:
3 albusuri
12 linguri de zahar
3 linguri de gem caise acrisor
glazura:
4 linguri zahar
1 lingura cacao
2 linguri apa fiarta
1 lingura ulei

Mod de preparare - Islere
aluat:Se framanta toate bine si se lasa de seara pana dimineata  in frigider,dupa care a doua zi se intinde foaie  de 0,5 cm si se taie cu un paharel mic  de tuica( nu mare ca nu arata bine )  si se coc in tava tapetata si unsa .Dupa care se lipesc cate 2 cu crema si se pune glazura pe ele
crema:3 albusuri de bat bine pe baia de aburi sa fie foarte tare cu 12 linguri de zahar iar la final se pune gemul acrisor.Daca nu se bat bine albusurile, crema nu se va intari se se vor lipi intre ele.Se iau cate doua bucati si se pune crema intre ele iar cu degetul se sterg frumos marginile sa nu raman deformate ca arata rau ,apoi se pun pe o tava. La final cand terminam de umplut se decoreaza cu glazura de ciocolata
glazura de ciocolata: se fierbe apa 2 linguri si se amesteca bine cu zaharul si cacao apoi se pune 1 lingura de ulei pt luciu.
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Islere
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z