SiteDeBucate » lapte

Retete cu lapte

 Tort Zebra cu inghetata Tort Zebra cu inghetata
Ingheatata de cacao:Galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul si mierea,pana devin pufoase ca o crema.Adaugam si cacaoa.Laptele il punem la fiert si cand da in clocot il turnam peste crema de galbenusuri si mixam pana se racoreste.Dam la frigider ...
 Cozonac cu stafide si rahat Cozonac cu stafide si rahat
Ingredientele se pastreaza la temperatura camerei. Se prepara o maia din drojdia inmuiata in lapte cald cu 1-2 linguri de zahar si cateva linguri de faina. Dupa ce maiaua s-a format se creeaza o gaura in mijlocul castronului cu faina(cernuta pentru a ...
 Painea maimutei Painea maimutei
Toate ingredientele pt aluat le-am pus in cuva masinii de paine la programul de framantare+dospire.Zaharul il amestecam cu scortisoara.Ungem un vas termorezistent cu unt apoi presaram cu zahar aromat cu scortisoara.Din aluatul crescut formam bile ...
 Briose invartite Briose invartite
Aluatul este cel folosit la gogosi de tot felul.Aluatul l-am preparat la masina de paine, programul framantare+dospire, in total 1 ora si jumatate. Am pus ingredientele in cuva masinii si am scos aluatul pe masa infainata cand a fost gata crescut.Se ...
 Floricele cu branza Floricele cu branza
Umplutura:Mixam branza impreuna cu restul ingredientelor,pana obtinem o crema pufoasa dar ferma.Aluat:Se amesteca drojdia cu 1 lingurita de zahar si 30 ml lapte.Faina se cerne, iar in mijloc se pune maiaua si se lasa la crescut 10 minute. Se adauga ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
1.Pui la fiert zaharul,zaharul vanilat si apa.Dupa ce siropul s`a legat suficient,il iei de pe foc si topesti in el untul.2.Lasi sa se mai racoresca siropul si il torni peste laptele praf omogenizat cu cacaoa.Adaugi esenta de ...
 Prajitura "Curcubeu" Prajitura "Curcubeu"
Se pregateste blatul 1:amestecam ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul si adaugam apa fiarta.Incorporam faina amestecata cu praful de copt si apoi uleiul si coaja rasa de la lamaieCoacem la foc mic si apoi la moderat.Pentru blatul 2:amestecam ...
 Tarta cu struguri Tarta cu struguri
Blatul se face ca un pandispan obisnuit, separam albusurile, le batem spuma,Se amesteca galbenusurile cu zaharul si uleiul si se adauga usor peste albusuri.Apoi picuram esenta de vanilie si adaugam si faina in ploaie. Crema: se storc strugurii si se ...
 Straciatella Socrella Straciatella Socrella
Avem nevoie de :Acest tort l-am facut rapid pentru soacra mea asa ca i-am spus ”Socrella” iar ”Straciatella” fiindca imi place aceasta combinatie de vanilie cu ciocolata mai ales la inghetata.Am pregatit crema astfel: punem intr-un vas de ...
 Rafaello Rafaello
zaharul se pune la fiert cu apa pana se formeaza un sirop gros.se face proba cu picatura de sirop in paharul cu apa sau se pune o picatura pe o farfurie, daca se formeaza o biluta si nu curge atunci este gata.punem si margarina si o lasam sa se ...
 Labute de ursuleti - fursecuri cu nuca Labute de ursuleti - fursecuri cu nuca
Se incalzeste putin margarina cu laptele. Se lasa sa se topeasca si apoi racim putin. Facem un amestec din nuca coapta si pisata cu faina, zaharul brun, scortisoara, ghimbirul.Adaugam in mijloc laptele cu margarina topita si racita.Amestecam folosind ...
 Bombite Bombite
Laptele se amesteca cu cacao, zahar, zahar vanilat, esenta de rom si se pun la fiert sa se topeasca zaharul. Se adauga margarina Rama Maestro, iar dupa ce s-a topit se adauga peste biscuitii macinati sau rupti in bucati mici. Se adauga nuca de cocos, ...
 Strudel cu dovleac Strudel cu dovleac
Dovleacul ras se caleste cu zaharul, se aduga scortisoara si stafidele.Untura se freaca cu faina, se pun oule, sarea, zaharul, coaja de lamaie si drojdia dizolvata in laptele caldut. Se framanta un aluat potrivit de tare. Se lasa 20 minute sa se ...
 Alba ca zapada Alba ca zapada
Se face aluatul, din ingredientele amintite, se lasa aluatul sa se odihneasca cca 20 minute. Dupa aceea se fac din el 5 foi, care se coc pe spatele tavii (presarata cu faina), la foc mijlociu cca 10 minute. Nu trebuie sa-si schimbe culoarea. Se lasa, ...
 Salam de biscuiti Salam de biscuiti
Rahatul taiat cubulete mici si apa se pun la fiert la foc mic si se amesteca continuu pana se obtine o pasta. Se ia de pe foc, se adauga margarina, nucile si stafidele. Se amesteca bine, se adauga biscuitii sfaramati in mana si esentele.Se tapeteaza ...
 Tiramisu semi-rapid Tiramisu semi-rapid
Pentru blatul pandispan am batut albusurile spuma, am adaugat galbenusurile frecate cu zahar si zahar vanilat, la urma faina cernuta si am amestecat totul incet cu lingura de lemn.Am dat blatul la cuptor pentru aproximativ 30-40 min (se testeaza cu ...
 NEGRESA NEGRESA
Se bat albusurilecu zaharul,dupa care se adauga treptet galbenusurile,uleiul,laptele,praful de copt si faina in ploaie.Se amesteca bine pana ce se incorporeaza toate ingredientele apoi se adauga cacaua.Se unge o tava cu ulei,se toarna compozitia si ...
 PRAJITURA CU FRUCTE ASORTATE PRAJITURA CU FRUCTE ASORTATE
Se prepara blatul din ouale intregi frecate cu zaharul si se adauga apa fiarta ,apoi faina amestecata cu praful de copt si uleiul,coaja de lamaie Se pune in tava ( de diverse forme)si se da la cuptor 40 minIntre timp se pregateste crema:se ameasteca ...
 Rulada Andreea Rulada Andreea
Foaia de rulada: se separa ouale, se bate albusul cu 2 linguri de zahar iar galbenusul cu 1 lingura de zahar, se amesteca si se adauga faina incorporandu-se usor. Se intinde pe hartie de copt si se coace la foc foarte mic. Crema: Praful de budinca se ...
 Prajitura Irinel Prajitura Irinel
Blat 1:Se dizolva amoniacul intr-o lingura de lapte cald, se amesteca cu untul frecat spuma cu zaharul, la care s-a adaugat oul, faina si pudra de cacao. Se face un aluat care se imparte in doua, se intinde doua foi pe fundul unei tavi unsa cu unt si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-245
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu lapte - Pagina 200
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z