SiteDeBucate » lapte

Retete cu lapte

 COVRIGI CU MAC COVRIGI CU MAC
Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul si se amesteca pana cand compozitia nu se mai lipeste de pereti vasului. Aluatul se lasa la dospit cca 1 ora.Dupa ce aluatul a dospit,modelam covrigii ...
 Paine de casa Paine de casa
Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata cu 2 ligurite faina, 1 lingurita zahar si lasata la crescut, cu ulei, sare, lapte caldut, cat cuprinde, ca sa iasa un aluat vartos. Se framanta bine ...
 Covrigi evreiesti Covrigi evreiesti
Fierbeti laptele, luati vasul de pe foc, adaugati uleiul si zaharul pudra. Amestecati pana nu se mai ridica uleiul. Lasati sa se racoreasca pana devine cald. Adaugati drojdia si lasati 10 minute sa creasca.Se adauga albusul batut cu sarea, apoi ...
 Clatite Clatite
Se pun intr-un vas galbenusurile, 50 ml lapte, uleiul, sarea, esenta, si se amesteca bine. Se adauga faina si se amesteca pana nu mai sunt cocoloase. Apoi se bat albusurile spuma si se adauga si ele la compozitie. In final se adauga laptele ramas si ...
 tarta de zmeura tarta de zmeura
aluatultaiati 150 gr de unt cubulete si puneti-l in un bol cu faina si amestecati.puneti apoi 150 gr de zahar si 4 galbenusuri 20 ml de alpte si un praf de sare.mestecati aluatul pana devine omogen . acoperitil cu o pelicula si lasatil la rece 30 ...
 Clatite perfecte(explicatii pentru incepatori Clatite perfecte(explicatii pentru incepatori
Se amestecă cu mixerul, într-un castron, făina şi ouăle.Treptat se adauga cana de lapte,amestecand continuu.Se adauga praful de sare,pliculetele de zahar vanilinat si esenta de rom si se amesteca.In final adaugam apa minerala pana capata ...
 Cornulete sarate Cornulete sarate
Se face o maia din drojdie,putin lapte,un pic de faina si zahar si se lasa sa creasca Se adauga restul ingredientelor,se framinta bine si se imparte in 8 bile care se lasa sa mai creasca Din fiecare bila se face foaie care se taie in triunghiuri,se ...
 Chec de ciocolata Chec de ciocolata
Se pune intr-o cratita 3 cani zahar, 6 linguri de cacao, un pach. unt si o cana de lapte. Se asaza pe foc 15min pana se fierbe compozitia si se ingroasa putin, se adauga zahar vanilat. Se da vasul la o parte de pe foc si se opreste o cana din ...
 COZONAC CU NUCA COZONAC CU NUCA
Aluatul : Inainte de a prepara aluatul de cozonac, se cerne faina intr-un lighean si se lasa descoperita timp de 1-2 ore intr-o camera incalzita impreuna cu celelalte ingrediente.Se prepara maiaua: drojdia se dizolva in putin lapte caldut si se ...
 COZONAC COZONAC
Se face aluatul din faina, laptele si drojdia amestecate bine, sa nu fie prea moale, se opareste cu 12 cana ulei, se framanta pana se face basici, se ia cate o bucata cam cat ii tava si se pune in tava unsa. Se poate adauga nuca, cacao sau stafide. ...
 Cozonac Cozonac
Se cerne faina intr-un vas mare si se adauga praful de sare amestecand. Separat laptele se fierbe cu putina sare, iar dupa ce este dat la o parte de pe foc se adauga zaharul amestecand pana ce se dizolva in lapte. Ouale se separa albus de galbenus; ...
 clatite clatite
Se pun intr-un vas ouale, zaharul, sarea, razatura de lamaie, se bate cu mixerul, se adauga faina, alternind cu laptele.Cu cat iese mai subtire compozitia, cu atit ies clatitele mai bune.Se pune grasime intr-o tigaie, sa fie uns fundul. Cu polonicul ...
 cozonac cozonac
ingredientele -FARA FAINA doar 4 linguri(restul de faina dupa dospire) se amesteca si se lasa sa stea la cald O ORA . apoi se adauga restul de faina si se framanta pina cind acesta este bine amestecat aproximativ 9-10 minute.din acest aluat ies 2 ...
 Saratele cu chimen Saratele cu chimen
Se amesteca pe masa de aluat faina cu untul proaspat. Se face loc la mijloc si sepune un ou, o lingura de lapte, o lingura de smintina si sarea. Se framinta, apoi se lasa la rece sa se intareasca. Se fac betisoare cit se poate de subtiri, care se dau ...
 Cartofi frantuzesti Cartofi frantuzesti
Se curata cartofii de coaja fiind noi si se fierb nu prea tare, iar ouale se fierb 15 minute, dupa care se pun in apa rece si se decojesc. Intr-un vas termorezistent se pune pe fundul lui un strat format din doi cartofi taiati felii, peste care se ...
 Quiche cu spanac Quiche cu spanac
Se framanta un aluat din toate ingredientele.Se formeaza o bila care se lasa la rece pentru 30 de minute.Se spala spanacul se opareste, se scurge de apa si se taie marunt.Se condimenteaza cu sare si piper.Intr-un bol se adauga branzeturile,smantana ...
 Rulada-aperitiv Rulada-aperitiv
Pt.blat se foloseste o tava de 33/37(eu folosesc tava de la aragaz).Albusurile de la cele 6 oua si sarea se bat bine;se pun galbenusurile;se bate in continuare,dar numai pt omogenizare.Se pune,apoi,laptele si cu o lingura de lemn se amesteca incet;se ...
 Specialitate cu cascaval si pasta de branza Specialitate cu cascaval si pasta de branza
Puneti uleiul de masline si faina intr-o craticioara, la foc mic. Amestecati cu un tel micut cam un minut si turnati laptele amestecand energic pana se ingroasa si adaugati untul sau uleiul de palmier si telemeaua rasa. Luati imediat de pe foc si ...
 Puricei de mamaliga Tradaro Puricei de mamaliga Tradaro
Mamaliga se taie cubulete.Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, delikat, piper, chili.Tava se unge cu margarina Rama.In tava se pune compozitia si se presara frunzele de busuioc.Se introduce tava in cuptor la foc potrivit 20 ...
 Rulada cu crema de branza Rulada cu crema de branza
Facem un sos bechamel din unt,faina,lapte,astfel:topim untul la foc mic:adaugam toata faina si amestecam sa nu se formeze cocoloase:apoi adaugam laptele rece treptat si amestecam:o lasam pe foc sa se lege bine pana arata asa:o dam la o parte si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-245
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu lapte - Pagina 153
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z