SiteDeBucate » bulion

Retete cu bulion

 Sarmale Sarmale
Varza se desface de frunze, continutul ramas se toaca marunt si se pune pe fundul cratitei in care se vor pune sarmalele. Ceapa se caleste in putin ulei si se amesteca cu orez, o bucata de slanina si carne tocata. Se mai adauga in compozitie piper ...
 Ficatei in sos cu cartofi natur Ficatei in sos cu cartofi natur
Ficateii se dau in cateva clocote pe foc. Se scurg bine si se pun intr-o tigaie in care s-a incins 2-3 linguri de ulei si sa calit ceapa rosie taiata julien. Cand sunt aproape gata se pune bulionul si putin apa. Se mai lasa cateva minute si se ...
 BORS DE HRIBI BORS DE HRIBI
Pt inceput se spala legumele,se taie ca pt ciorba ( marunt ) se pun in oala la fiert, se va pune ceapa ardeiul,telina,morcovul daca folositi mazare si fasole din conserva le ve-ti pune cand sunt aproape fierte legumele celelalte , dupa ce s-au fiert ...
 PLACINTA DE MIEL PLACINTA DE MIEL
Morcovul, prazul si ceapa se taie cuburi egale, nu foarte mici. Carnea de miel se taie si ea cuburi - potrivit de mari, se adauga sare, piper, un manunchi de verdeata (cimbru,patrunjel,marar)- legat cu ata ( cand carnea e facuta - verdeata se ...
 Carnati cu varza calita Carnati cu varza calita
Daca varza este sarata se pune la desarat. Se scurge bine, se taie fideluta si se caleste in ulei incins. Separat se caleste ceapa taiata marunt. Cand se aureste se pune bulionul si se amesteca. Dupa 3 minute se i-a de pe foc. Acest amestec se ...
 Rulouri din mamaliga Rulouri din mamaliga
Curatati si spalati ceapa si morcovul, taiati-le in bucati mici. Taiati cat mai marunt sunca, puneti-o in vasul cu ceapa. Adaugati putin ulei si putin unt si caliti-le la foc potrivit. Adaugati 2 linguri apa calda, carnea macinata si tineti vasul la ...
 Omleta cu spaghete Omleta cu spaghete
Curatati usturoiul si caliti-l intreg in 3 linguri ulei. Adaugati rosiile taiate in cubulete, sare si piper si tineti pe foc potrivit 10 minute, amestecand din cand in cand. Taiati mozzarella in felii, lasati-le sa se scurga. Fierbeti spaghetele in ...
 Rulouri de curcan Rulouri de curcan
Curatati pieptul de curcan de pielite, spalati-l si taiati-l in felii de 1 cm grosime, bateti-le cu ciocanul de snitele pentru a se intinde si a se subtia, dupa care presarati-le cu sare si piper pe ambele parti. Curatati ciupercile, spalati-le si ...
 Ciorba de macris Ciorba de macris
Macrisul se spala bine si se taie marunt. Se pune apa intr-o oala si apoi se adauga costita putin prajita inainte. Se lasa la fiert apoi se adauga morcovii taiati marunt si ceapa tocata marunt. Se pune sarea, orezul si macrisul. Doar cand ...
 Vrabioara de vitel cu ciuperci Vrabioara de vitel cu ciuperci
Curatati vrabioara de pielite si tendoane, spalati-o si presarati-o cu piper. Puneti carnea intr-o tava mare, adanca, impreuna cu ceapa si morcovii, curatate, spalate si tocate marunt. Adaugati untul topit,pasta de tomate, supa, rosiile taiate in ...
 Sufleu de legume cu branza Sufleu de legume cu branza
Legumele, daca sunt proaspete,se vor opari putin in apa cu sare, daca sunt congelate se spala sub un jet de apa si se lasa la scurs. Cartofii se fierb pe jumatate, se taie in patru si se adauga peste legume. Branza de oaie se da pe razatoarea ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Ceapa si usturoiul se calesc in putin unt. Se pun rosiile, bulionul, zaharul, cimbrul si se lasa pe foc timp de un sfert de ora. Se amesteca din cand in cand, se ia de pe foc si se mai lasa putin sa se raceasca. Totul se pune intr-un vas inalt de ...
 Tocanita de pipote Tocanita de pipote
Cartofii se taie in cuburi si morcovii in rondele si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se pun la calit in craticioara pipotele, apoi se pune apa, sare, piper si se lasa sa fiarba. Dupa ce fierb putin peste pipote se adauga ceapa putin ...
 Gulii umplute cu ciuperci Gulii umplute cu ciuperci
Curatati guliile, spalati-le si scoateti-le cu o lingura miezul, astfel incat peretii sa ramana suficient de grosi (circa 5mm). Puneti guliile la fiert in apa cu putina sare si fierbeti-le 15 minute. Intre timp, curatati ciupercile, spalati-le , ...
 Ciorba de spanac Ciorba de spanac
Spanacul se spala si se scurge. Ceapa , morcovii, pastarnacul, patrunjelul se curata si se taie marunt. Cartofii si rosiile se taie in cubulete. Toate ingredientele se pun la fiert in 2 l de apa, timp de 40 de minute, impreuna cu orezul. Cand ...
 Sarmale de post-Reteta analizata nutritional de dr. Damian Sarmale de post-Reteta analizata nutritional de dr. Damian
Tocati marunt ceapa, inabusiti-o in ulei, impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mare, apoi adaugati orezul si caliti-le impreuna inca 6-7 minute. Luati de pe foc si adaugati stafidele si bulionul. Din acest amestec formati mici perisoare pe care ...
 Supa de rosii cu orez Supa de rosii cu orez
Intr-o oala se pune bulion si se adauga apa. Se adauga si ceapa curatata de coaja intreaga, pasta de tomate si se condimenteaza dupa gust. Cand incepe sa dea in fiert se pune orezul. Cand s-a terminat de fiert se scoate ceapa si se ...
 Miel marocan Miel marocan
Carnea de miel taiata in cubulete se caleste intr-o tigaie de teflon. Se presara scortisoara si boia pe deasupra si se lasa inca 2-3 minute pentru a intra aromele in carne. Se pun rosiile, maslinele taiate in felii, usturoiul si patrunjelul. ...
 Spaghete bolognese Spaghete bolognese
Prazul se taie in rondele si morcovii in cubulete. Ceapa si usturoiul se calesc putin si se pun cubuletele de morcovi si prazul. Se mai lasa 5 minute, se pune carnea si se amesteca. Se pune sare si piper dupa gust, se adauga bulionul, rosiile si ...
 Omleta cu sos picant Omleta cu sos picant
Faceti o omleta bine prajita din ouale batute cu laptele si cu cascavalul ras fin. Lasati omleta la racit putin si apoi scoateti-o pe un platou, rulati-o si taiati-o in fasii. Puneti in tigaie doua linguri ulei, adaugati rosiile in bulion, taiate cat ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-58
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu bulion - Pagina 23
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z