SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de spanac

Ciorba de spanac

Ingrediente - Ciorba de spanac

leg. leustean
ulei 3 linguri
catei de usturoi 3
orez un pahar
bulion 2 linguri
cartofi 2
pastarnac 1
morcovi 1-2
ceapa 2 bucati
spanac 1 kg
bors 250 ml
sare
piper

Mod de preparare - Ciorba de spanac
Spanacul se spala si se scurge. Ceapa , morcovii, pastarnacul, patrunjelul se curata si se taie marunt.



Cartofii si rosiile se taie in cubulete. Toate ingredientele se pun la fiert in 2 l de apa, timp de 40 de minute, impreuna cu orezul.



Cand zarzavaturile sunt fierte, se pune borsul, uleiul si se mai lasa la fiert inca 5 minute.



La sfarsit, se pune verdeata tocata marunt, se adauga sare si piper si se pune si usturoiul tocat marunt.



Pofta buna!


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de spanac
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z