Mancare de vinete si carne de vita
Speli carnea, o tai bucati, o pui sa se rumeneasca in ulei si cand e gata, o scoti intr-o alta cratita. Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in acelasi ulei in care ai prajit carnea. Adaugi si faina, bulionul si sare dupa gust. Le lasi ...
Boeuf Stroganoff
Tai carnea fasii subtiri pe care le pui in ulei incins sa se prajeasca. Apoi, le lasi pe aragaz, la cald, dar nu pe foc. Calesti ceapa taiata, adaugi ciupercile si le mai lasi sa se caleasca impreuna. Adaugi sare si bulionul. La final, adaugi ...
Friptura de vaca
Pui carnea in apa fierbinte si fierbi pana devine aproape frageda. Adaugi legumele si le mai lasi sa fiarba.Cand carnea e bine fiarta o scoti si o pui intr-o cratita cu 2-3 linguri de ulei, sare si putina zeama in care a fiert si lasi sa fiarba ...
Rulade de carne cu orez si garnitura de varza
Speli carnea, o tai felii pe care le bati apoi pe ambele parti, dupa care le fierbi un pic. In vase separate pui la fiert orezul si oul. Amesteci orezul fiert cu oul tocat si verdeata. Pui apoi pe fiecare felie de carne cate o lingura din aceasta ...
Limba cu masline
Speli limba si o pui la fiert in apa cu sare pentru 30 de minute.Separat fierbi maslinele in apa. In acest timp, cureti ceapa, morcovul si patrunjelul, tai ceapa marunt si dai radacinoasele pe razatoarea cu ochiuri mari. Calesti ceapa in ulei incins, ...
Stufat de vitel
Da intr-un clocot otetul, adauga vinul, condimentele si toarna fierbinte peste bucata de carne curatata de pielite. Cand s-a racorit, baga la frigider pentru cel putin 24 de ore.Taie carnea in bucati potrivite si inabus-o in ulei incins impreuna cu ...
1