Varza umpluta cu carne de porc
Acest preparat delicios ii poate face pe toti cunoscutii vostri , sa indrageasca felul in care stiti sa asociati carnea de porc cu binecuvantatele legume, chiar dupa prima invitatie la masa! ...
Musaca de cartofi si ciuperci
Musacaua este unul dintre cele mai variate preparate culinare. De ce? Pentru ca poti jongla cu ingredientele dupa bunul tau plac si in functie de ingredientele pe care le ai in frigider si in camara. ...
Sarmalute cu ciuperci
Sarmalutele tipic romanesti, cum sa nu le iubesti? Nu poti renunta la ele doar pentru ca nu mananci carne, nu? Asa ca noi te invatam sa faci sarmalute de post, cu orez si ciupercute. ...
Marinata de crap
Retetele traditionale de peste sunt faimoase in lumea intreaga. Noi va propunem o marinata de crap, facuta dupa o reteta traditionala care cu siguranta va face impresie in cazul invitatilor din strainatate. ...
Zacusca cu mere si morcovi
Din cantitatile folosite pentru acesta zacusca (adica 6 bucati din fiecare ingredient) vei obtine aproximativ 10 borcane de 400 de ml. ...
Zacusca cu peste proaspat
Zacusca cu peste este o adevarata delicatesa, care merita incercata macar o data. Cu siguranta va fi cel mai apreciat aperitiv pe parcursul iernii.
...
Zacusca cu telina
Desi in general ingredientele pentru zacusca sunt din aceeasi sfera si procedeul ste foarte asemanator, ajunge sa schimbi un singur ingredient pentru ca tot gustul sa difere. Astfel, de la an la an merita sa incercati noi tipuri de zacusca. ...