SiteDeBucate » bulion

Retete cu bulion

 Mancare de ciuperci cu masline Mancare de ciuperci cu masline
Cureti ciupercile sau le scurgi de zeama in care au fost conservate, le speli bine, le tai marunt, le pui sa se caleasca intr-o cratita cu putin ulei si le lasi pe foc pana scade zeama. Separat, speli maslinele si le fierbi in apa fara sare timp de ...
 Ostropel din carne de miel Ostropel din carne de miel
Tai carnea bucati, o inabusi in ulei, apoi o scoti si o fierbi separat cu putina supa de carne sau apa. In grasimea ramasa de la inabusit, pui ceapa tocata, faina, le prajesti putin si stingi cu putina supa in care a fiert carnea. Adaugi bulionul si ...
 Supa ardeleneasca de cartofi Supa ardeleneasca de cartofi
Morcovii si cartofii ii cureti, ii speli si ii tai cubulete. Ii pui apoi la fiert in 3 litri de apa cu sare. Cand cartofii sunt fierti faci un rantas in felul urmator: rumenesti faina in uleiul incins, apoi adaugi ceapa taiata marunt, boia si stingi ...
 Tocanita de pipote Tocanita de pipote
Pipotele si inimile se spala si se taie in jumatati. Se pun la calit in putin ulei, iar deasupra se pune ceapa tocata, ardeii grasi tocati si ei si usturoiul feliute. Se adauga putin apa calda si se lasa sa fiarba bine. Cand carnea e aproape gata se ...
 Boeuf Stroganoff Boeuf Stroganoff
Tai carnea fasii subtiri pe care le pui in ulei incins sa se prajeasca. Apoi, le lasi pe aragaz, la cald, dar nu pe foc. Calesti ceapa taiata, adaugi ciupercile si le mai lasi sa se caleasca impreuna. Adaugi sare si bulionul. La final, adaugi ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
Ardeii se scobesc de seminte, se spala si se pun deoparte. Apoi se prepara umplutura: carnea se amesteca cu  1 ceapa tocata marunt,  orez, 1 legatura de marar toacat, sare si piper.Se omogenizeaza bine si cu compozitia obtinuta se umplu ...
 Musaca de fasole grasa Musaca de fasole grasa
Cureti fasolea de capete, o tai bucati mai mici si o fierbi in apa cu sare. Carnea spalata si ceapa curatata le treci prin masina de tocat si apoi le calesti in ulei timp de 15 minute. Potrivesti de sare si piper si lasi sa se raceasca. Numai dupa ce ...
 Rulada de omlete Rulada de omlete
In 3 castroane diferite spargi cate 4 oua, pui sare, piper si le bati. Intr-un castron adaugi bulion si boia, in altul ceapa si patrunjel (sau marar) si in al treilea pui 50 g de cascaval ras. Prajesti fiecare omleta in tigaie unde pentru fiecare pui ...
 Rulouri de pui cu prune Rulouri de pui cu prune
Pieptii de pui se taie in 8 bucati care se intind bine.Prunele se spala si li se scot samburii, iar 8 din ele se pun intr-un vas cu vinul si pasta de tomate pe foc pana se obtine un sos mai gros.Daca iese prea gros, se mai poate subtia cu putina ...
 Friptura de vaca Friptura de vaca
Pui carnea in apa fierbinte si fierbi pana devine aproape frageda. Adaugi legumele si le mai lasi sa fiarba.Cand carnea e bine fiarta o scoti si o pui intr-o cratita cu 2-3 linguri de ulei, sare si putina zeama in care a fiert si lasi sa fiarba ...
 Plachie de peste Plachie de peste
Cureti ceapa si o tai pestisoriCondimentezi  cu  sare si piper si o calesti pana devine sticloasa.Adaugi vinul si lasi pe foc cu ceapa, pana scade vinul. Cureti pestele, il speli si il tai felii cat palma. Il condimentezi, il dai prin faina ...
 Mix de legume umplute Mix de legume umplute
Cureti ardeii, le scoti miezul guliilor, tai  dovlecelul in jumatate si le scoti miezul. Speli aceste legume, le scurgi si apoi cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in ulei. Toci ciupercile sau le tai marunt si le calesti impreuna cu ...
 Ciorba de legume de post Ciorba de legume de post
Tai marunt ceapa si morcovi  si le prajesti in ulei. Stingi cu apa, iar cand incepe sa fiarba adaugi cartofii, fasolea taiata bucatele, dovleacul taiat cuburi, zeama de varza, bulionul, sare si piper. Fierbi pana este gata. ...
 Chiftelute de cartofi cu sos de rosii Chiftelute de cartofi cu sos de rosii
Fierbi cartofii in coaja. Dupa ce s-au racit ii dai pe razatoarea mare, adaugi usturoiul pisat, 1 lingurita de concentrat de legume, 1 lingura de faina si amesteci. lei cu 1 lingura din compozitie, dai forma unei chiftele, apoi dai fiecare chiftea ...
 Mancare de cartofi cu castraveti murati Mancare de cartofi cu castraveti murati
Cureti cartofii, ii speli, ii tai felii si ii prajesti putin in uleiul incins impreuna cu ceapa taiata solzisori. Adaugi putina apa calda si lasi la fiert la foc mic. Cureti castravetii de coaja si de seminte si ii tai in bucati mici (daca sunt mari) ...
 Musaca de cartofi cu ciuperci Musaca de cartofi cu ciuperci
Cureti cartofii, ii fierbi si prepari un piure moale de cartofi cu margarina, sare si piper. Cureti ceapa si morcovul, le dai pe razatoare si le calesti in ulei incins. Adaugi ciupercile taiate marunt, acoperi cu apa si le fierbi. Cand a scazut apa ...
 Bors oltenesc Bors oltenesc
Curata toate radacinoasele, ceapa si ardeiul si spala-le. Da radacinoasele pe razatoare, iar ceapa si ardeiul taie-le marunt. Pune la incins uleiul si caleste putin toate legumele, dupa care umple pe jumatate oala cu apa. Lasa sa fiarba legumele la ...
 Telina umpluta Telina umpluta
Curata telinele, apoi scobeste-le cu instrumeniul de curatat cartofi, care are varful ascutit. Toaca foarte maruni miezul telinei.Caleste ceapa, miezul de telina si orezul intr-o lingura de ulei. Cand se racesie, umple cu aceasta compozitie telinele ...
 Sarmale cu castraveti murati Sarmale cu castraveti murati
Scobesti usor castravetii, sa nu se sparga in interior, cu un cutit rotund la varf, apoi cureti ceapa si o tai marunt. Calesti apoi ceapa cu boia dulce, ulei si sare. Fierbi orezul separat calesti carnea de porc in ulei, pui ceapa calita, adaugi ...
 Sarmale cu 2 feluri de foi Sarmale cu 2 feluri de foi
Amesteci carnea cu ceapa tocata marunt sau data prin masina de tocat carne, pui orezul spalat, condimentezi cu piperul macinat si sarezi dupa gust. Invelesti sarmalele cu foile de varza si foile de vita de vie. lei un vas si asterni pe fundul vasului ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-58
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu bulion - Pagina 26
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z