File de peste picant
Harissa este un amestec de condimente foarte picant, pe baza de chilli, care sa gaseste in bazarele Tunisiei atat sub forma uscata cat si sub forma de pasta, in ultima varianta fiind mult mai aromata si mai iute. ...
Marinata de crap
Retetele traditionale de peste sunt faimoase in lumea intreaga. Noi va propunem o marinata de crap, facuta dupa o reteta traditionala care cu siguranta va face impresie in cazul invitatilor din strainatate. ...
Pizza arlechin cu blat pufos
De cele mai multe ori, in cazul pizzei, blatul face diferenta! Unii preferam blatul subtire si crocant, altii un blat pufos si bine crescut. ...
Pui in stil grecesc
Incearca puiul in stil grecesc. Vei ramane uimita de aroma sa deosebita si de cat de bun este acesta. ...
Tagliatelle cu sos bolognez
Cepele si morcovii se curata si se toaca marunt, apoi se calesc in 2 linguri cu ulei.Dupa ce s-au calit legumele se adauga si carnea pana se schimba putin la culoare.Apoi se pun cubuletele de rosii , vinul, sare si piper. Se lasa la foc mic cam 20 de ...
Paste din Piemonte
Se pune apa la fiert cam 15 min cu 3 lingurite de sare groasa, dupa se
adauga pastele si se lasa la fiert cam 20 de min.
Intre timp puneti intr-o tigaie 2 linguri de ulei de masline impreuna
cu cubuletul de delicat si 5 linguri de bulion, ...
1