SiteDeBucate » bulion

Retete cu bulion

 Cartofi la cuptor cu chimen Cartofi la cuptor cu chimen
1.Cureti cartofii,ii tai felii ori cubulete un pic mai mari decat ca pentru prajit si`i pui la fiert in apa cu putina sare timp de 15-20 min max.(atat cat sa fie pe jumatate fierti).2.Ii scurgi bine de apa,ii pui in tava,ii stropesti cu uleiul de ...
 Sufleu de legume cu branza Sufleu de legume cu branza
Legumele, daca sunt proaspete,se vor opari putin in apa cu sare, daca sunt congelate se spala sub un jet de apa si se lasa la scurs.Cartofii se fierb pe jumatate, se taie in patru si se adauga peste legume.Branza de oaie se da pe razatoarea mare sau ...
 Fasole batuta Fasole batuta
Se pune fasole la inmuiat de sera in apa rece (pentru a reduce timpul de fierbere). Se fierbe fasolea 10min. Se scurge zeama, se adauga iar apa si se pune la fiert, repetandu-se operatiunea de 2-3 ori. Apoi se lasa la fiert pana se inmoaie.Cand a ...
 oua grecesti oua grecesti
Usturoiul tocat marunt se caleste impreuna cu faina in ulei; stinge apoi cu bulion, adauga putina apa si lasa sa fiarba amestecand continuu; adauga maslinele tocate, precum si verdeata tocata si mai fierbe 10 minute. Ouale fierte si curatate de coaja ...
 Empanadillas de atun (placinta de ton) Empanadillas de atun (placinta de ton)
Se toarna faina in forma de vulcan,intr-un castron,iar in interior se adauga vinul,1/4 din ulei,sare si bicarbonat.Se amesteca totul pana se formeaza un aluat destul de consistent si se poate lucra cu mainile.Se scurge tonul de ulei si se faramiteaza ...
 Pasta de peste Pasta de peste
se curata pestele de cap,se spala si se pune la fiert(cu tot cu oase)cu otetul,uleiul,condimentele si o cana apa,se firbe cam 3 ore la foc potrivit ptr. a se macera foarte bine pestele.Separat se taie morcovii,ceapa si se fierb,dupa ce s-a racit se ...
 Rulada cu ton Rulada cu ton
Se intinde foaia de aluat, se unge cu cele 2-3 liguri de sos de rosii sau bulion, se presara tonul, apoi boabele de porumb (mazare) si ardeiul gras taiat cubulete; se adauga putin praf de usturoi, busuioc, piper si sare. Se ruleaza, dupa care se taie ...
 Ciorba de limba Ciorba de limba
Se spala limba si tine in apa rece ca sa iasa sangele, apoi se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se lasa la fiert mic cu capac, aproximativ o ora.Intre timp curatati, spalati si tocati legumele si ...
 Bors de legume cu coasta de porc Bors de legume cu coasta de porc
Curatam legumele,le taiem in forma dorita si le punem la fiert in 3 l de apa.Separat spalam coasta afumata de porc in cateva ape,o portionam si o punem in apa la fiert.Prima apa eu o arunc si apoi pun bucatile de coasta in apa in care fierb ...
 Ciorba de dovlecei cu perisoare Ciorba de dovlecei cu perisoare
Perisoarele le-am facut putin diferit de cele clasice, fara orez, ci cu dovlecel ras si ou. Am acrit-o cu zeama de varza. Este roz pentru ca am pus bucati de sfecla rosie in butoiul cu varza.Curatati legumele, spalati-le, tocati ceapa marunt, ...
 Ciorba de ciuperci pleurotus 2 Ciorba de ciuperci pleurotus 2
Spalati ciupercile si lasati-le stea in apa rece. Curatati si spalati legumele si zarzavaturile, apoi tocati ceapa solzisori si puneti-o la calit in ulei intr-o oala mai mare. Adaugati morcovii taiati felii subtiri, albitura cubulete mici, cartofii ...
 Ciorba de curcan cu costita si zdrente colorate Ciorba de curcan cu costita si zdrente colorate
Se curata, se spala si se toaca marunt legumele. Intr-o oala mai mare puneti ceapa la calit in ulei, adaugati morcovul, pastarnacul/patrunjelul, ardeii (pastrati jumatate ardei rosu pentru zdrente), dovlecelul, rosia decojita, costita si carnea ...
 Bors de miel Bors de miel
Se tine carnea in apa rece cam 1 ora, schimband din cand in cand apa ca sa iasa bine sangelele. Puneti-o apoi la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si lasati-o la fiert la foc mic. Dupa 40-45 minute adaugati ...
 Ciorba de fasole cu afumatura Ciorba de fasole cu afumatura
Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Afumatura se parleste daca mai trebuie, se rade cu cutitul si se spala bine.Intr-o oala (de fiert sub presiune) se pune carnea la fiert in apa rece fara sare. Spalati fasolea, alegeti-o ...
 CIORBA DE VARA CU ZARZARE SI PRUNE CIORBA DE VARA CU ZARZARE SI PRUNE
Se fierb zarzarele si prunele si zeama se strecoara.Se pune in oala uleiul,se adauga ceapa si se lasa un pic la calit,se adauga rosia tocata,bulionul,varza,legumele si se mai calesc un pic dupa care se adauga apa.Cand da in clocot se pune ...
 Ciorba de fasole cu jambon crud Ciorba de fasole cu jambon crud
Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Jambonul se parleste daca mai trebuie, se rade cu cutitul si se spala bine.Intr-o oala (de fiert sub presiune) se pune carnea la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare. Spalati fasolea, ...
 Ciorba de cartofi Ciorba de cartofi
Se spala legumele si se usuca.Ceapa si morcovul se curata de coaja si taie marunt(eu am dat morcovul pe razatoare).Ardeiul se curata de seminte si se taie in cuburi,telina o taiem marunt .In oala in care o sa preparam ciorba ,adaugam o lingura de ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Pestele spalat si curatat se taie bucati potrivit de mari. (Daca se foloseste cap de crap se va scoate osul amar).Legumele se spala, se taie marunt si se pun la fiert. Cand zarzavatul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare, bulionul si ...
 Ciorba cu coaste de porc Ciorba cu coaste de porc
Se fierbe carnea si se spumeaza. In zeama obtinuta (strecurata) se fierb legumele taiate dupa preferinta impreuna cu carnea.(cartofii se adauga ultimi).Cand sunt si acestia fierti, se pune fideaua, rosiile in bulion si dupa cateva clocote,borsul. ...
 Ciorba de perisoare de curcan cu bulion Ciorba de perisoare de curcan cu bulion
Se curata toate legumele , se spala si apoi se zvanta cu un prosop de hartie.Morcovii se rad pe razatoarea cu gaurile mari.La fel si celelalte legume, mai putin ceapa. 1/4 din ea se rade pe razatoarea cu gauri mici iar cealalta se lasa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-58
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu bulion - Pagina 31
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z