SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Chec aperitiv Chec aperitiv
Amestecam faina cu praful de copt.Mixam ouale pana devin spuma,adaugam laptele si faina si amestecam bine.Peste aceasta compozitie adaugam sunca,gogosarii,maslinele,cascavalul-toate taiate cubulete-sarea,piperul si uleiul.Acasta compozitie rezultata ...
 Dovlecei umpluti cu carne Dovlecei umpluti cu carne
Spalam dovleceii,ii scobim de miez in interior,ii dam cu sare in interior,si ii lasam cu 'gura'in jos!Miezul dovleceilor ii calim in putin ulei,cu usturoi si patrunjel;Miezul de paine stors bine il amestecam cu carnea tocata ,si cu dovlecelul ...
 Limba de porc rasol cu hrean Limba de porc rasol cu hrean
Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare...Dupa ce se ia spuma adaugam o ceapa,jumatate morcov,cateva felii de telina pentru gust si lasam sa fiarba bine.Se pot fierbe si la aburi.Cand bucatile de limba sunt ...
 Jumari si untura de porc Jumari si untura de porc
Slanina se spala,se sterge,se zvanta foarte bine,se indeparteaza soriciul daca exista,se taie in cubulete cat de cat egale si se pun la topit la foc mic amestecand la inceput mai des pentru a nu se lipi.In momentul in care au inceput sa se topeasca ...
 Clatite cu ficatei de pasare Clatite cu ficatei de pasare
Intr-o craticioara am pus la incins uleiul si am dat cateva minute prin el - ficateii de pasare, dupa care i-am scos pe o farfurie. Am pus ceapa la calit pana s-a inmuiat si am adaugat ciupercile. Am lasat cam 20 de minute sa se patrunda si acestea. ...
 Piftie de cocos Piftie de cocos
Carnea se curata bine, se asaza intr-o oala adanca, se acopera cu apa cam 5 cm, se strange spuma, se adauga morcovul, ceapa, dafin,piper boabe, 4 catei de usturoi, se da la foc foarte mic, abia sa se vada cand fierbe (7-8 ore). Cand apa a scazut, se ...
 Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!) Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)
Pieptul de pui se spala, si se feliaza.Cascavalul si sunca se imparte in patru felii fiecare.Feliile de piept de pui se bat usor, se condimenteaza. Pe fiecare se aseaza cate o felie de cascaval si una de sunca, dupa care se pliaza. Se trec de doua ...
 Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie) Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie)
Limba se opareste si se curata .Se curata legumele si se spala.Limba se pune la fiert in apa impreuna cu morcovul, ceapa, piperul, sare, si foaia de dafin.Se face maioneza din galbenusul de ou, 1 lingurita de mustar, sare, zeama de lamaie, si uleiul ...
 Orez cu sunca in ardei Orez cu sunca in ardei
Se fierbe orezul in apa cu sare.Separat se fierb si morcovii in apa fara sare si cand s-au inmuiat se fac piure cu pasatorul.Apoi se scurge bine orezul de apa si se amesteca cu 2-3 linguri din piureul de morcovi.Se pune intr-o craticioara un pic de ...
 Aperitiv Aperitiv
Ouale se bat bine cu sare si piper apoi adaugam salamul (pastrama ,kaizerul...sau ce doriti)taiat cubulete,branza rasa prin razatoarea de mere,ciupercile bine scurse,laptele ,smantana si amestecam bine.Praful de copt se amesteca cu faina si se cerne ...
 Quiche cu pangasius Quiche cu pangasius
Batem oul cu apa si zeama de lamaie. Faina o amestecam cu praful de copt, untul la temperatura camerei si amestecul de ou.Framantam un aluat neted pe care il invelim in folie si il dam la frigider o ora.Pregatim umplutura: batem bine ouale, smantana, ...
 Rulada de clatite umpute Rulada de clatite umpute
Se fac 8 clatiteCarnea si ficatul se fierb, ceapa se caleste, se dau pe masina impreuna cu painea muiata in lapte,se condimenteaza si se adauga 2 oua.Cu aceasta comozitie se umplu 6 clatite.Doua foi de clatite se asaza intr-o tava de chec unsa cu ...
 Aperitiv cald Aperitiv cald
Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza,se gateste pe grill. Pe feliile de gratar se asaza alterntiv batoane de cascaval si fasii de bacon. Se da la cuptor incins pentru 5 minute. Se serveste cu gogosar in otet sau salata ardel capia copt. ...
 Muschi de porc umplut Muschi de porc umplut
Muschiul se desface si se bate pe ambele parti, se condimenteaza, se razuie cascavalul, se pun ciupecile, carnatii si se ruleaza. Se prinde cu scobitori sa nu iasa umplutura, se pune intr-o tava si se adauga 1 cana de apa. Se da la cuptor pana se ...
 Racituri Racituri
Rasolul de porc si pulpele se curata, se spala si se fierb la foc potrivit intr-un vas cu apa descoperit. La mijlocul timpului de fierbere se adaugazarzavatul curatat, spalat, taiat bucati mari si o lingura de sare. Cind se desprinde carnea de pe os, ...
 Drob vita Drob vita
Maruntaiele se dau un clocot apoi se spala pana apa devine limpede. Se pun la fiert la foc mediu. Cand sunt fierte se dau la racit si apoi se toaca prin masina de tocat. Ceapa se taie cuburi mici si se prajeste in ulei. Se face compozitia din carne, ...
 Ravioli Ravioli
Intai faci umplutura pentru care toci ceapa marunt, o calesti in ulei si adaugi carnea trecuta de 2 ori prin masina.Lasi sa se caleasca impreuna 30 de minute timp in care adaugi putina apa de mai multe ori.Cureti ciupercile daca sunt crude, iar daca ...
 Mini quiche Mini quiche
Preparare: taiem cerculete mari foaia de tarta, eu am decupat cu un bol 6 cerculete. Asezam cerculetele intr-o tava de minitarte pensulata in prealabil cu unt. Separat intr-un bol amestecam oul cu smantana, cascavalul ras si verdeturile si ...
 drob din maruntaie de curcan drob din maruntaie de curcan
se fierbe ficatul si inimile de curcan ,darle fierbem separatficatul cand il ferbem sa nu fie inecacios si sa fie mai gustos ii punem in apa o lingurita de zahar ,nu sarese fierb se lasa sa se raceasca dupa care le tocamse toaca si verdeatasi se ...
 Budinca de clatite cu creier Budinca de clatite cu creier
Se fierbe creierul curatat de cojite in apa cu sare si lamaie. Se scurge, se paseaza usor si se prajeste rapid in 50 ml unt. Deasupra creierului de adauga o pasta obtinuta dintr-o lingura de faina si smanatana. Se amesteca pe aragazul dat la foc mic, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 439
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z