SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Friptura de pui cu sos de vin Friptura de pui cu sos de vin
1.Se spala bucatile de pui si se lasa la scurs.2.Se curata ceapa, se toaca si se caleste putin in uleiul incins.3.Se adauga jambonul taiat feliute subtiri si se prajeste si el usor.Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga bucatile de carne si se ...
 Friptura inabusita de miel cu stafide Friptura inabusita de miel cu stafide
Se spala pulpele, se taie in cate 2-3 bucati fiecare, cu tot cu os, se condimenteaza bine si se lasa sa stea cel putin 15 minute (se pot lasa de seara pana dimineata la rece).Intr-o cratita puneti carnea la prajit in uleiul de masline, dupa 2-3 ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
1.Se curata ardeii, se spala si li se scot cotoarele;2.Se pune carnea tocata de porc si vita intr-un vas, se adauga orezul curatat si spalat, cele doua oua, pasta de rosii, mararul si patrunjelul tocate marunt, morcovii dati pe razatoarea mare, ceapa ...
 Gratar pe disc Gratar pe disc
E o reteta grozava ! dar din pacate,din cauza acestei retete a ajuns agricultura Romaniei la 0...de ce?1 aceste discuri sant folosite la lucrari agricole(grapa cu discuri),ei si cineva a descoperit ca se poate face de mancare in ele si va dati seama ...
 Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci
Dezosam si taiem bucati mai mici pieptul de pui pe care il punem la prajit impreuna cu ceapa intreaga.Cand a inceput sa se albeasca carnea, adaugam ciupercile curatate si taiate in bucati mai mari.Lasam sa se caleasca ciupercile impreuna cu carnea si ...
 Varza proaspata cu carne de porc Varza proaspata cu carne de porc
1.Se curata varza de frunzele exterioare si de cotoare, se spala putin, iar apoi se lasa la scurs. Dupa ce s-a scurs, se toaca marunt si se aseaza intr-un vas unde se freaca cu putina sare si se lasa timp de 15-20 minute.2.Carnea se degreseaza si se ...
 Sarmale in foi de varza dulce Sarmale in foi de varza dulce
Verzelor li se taie cotorul,de jur-imprejur,apoi se pun,una cite una,intr-o cratita,cu apa fierbinte;(eu pun in apa,niste zeama de lamiie,sau sare de lamiie,pt.a diminua mirosul de varza).Se intoarce(varza),in apa,pe toate partile,cca 2 minute;pe ...
 Legume la cuptor cu carne de porc Legume la cuptor cu carne de porc
Speli si stergi toate legumele de apa, carnea o speli si o tai bucati mari. Intr-o tava pui uleiul de masline adaugi carnea si legumele taiate bucati mai mari, rosiile le pui la urma dupa ce ai terminat cu legumele tot tocate bucati mai mari. ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Se spala orezul si se lasa la inmuiat..Frunzele de vita se oparesc in apa si bors.Se scot cu ajutorul unei palete si se pun intr-o setrecuratoare la scurs.Carnea se da prin masina de tocat si se amesteca cu orezul (care a fost scurs de apa)cu ceapa ...
 Coaste cu cartofi dulci (Entrecosto c/ batata doce) Coaste cu cartofi dulci (Entrecosto c/ batata doce)
1) Coastele se taie in bucãtele mici, am folosit acel tip de costitã care are mai mult os decât carne:))Condimenteazã cu sare si piper, putin piri proaspãt tocat,tomilho (se aseamânã cu cimbrul românesc putin) sau orice alte ierburi aromate, ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Se portioneaza puiul, se spala, se sterge cu un prosop si se pune la prajit in ulei. Intre timp spalam conservele, le desfacem si pasam continutul din ele. Curatam usturoiul si-l taiem feliute.In timpul acesta mai mestecam si in pui sa nu se arda. ...
 Rosii la tigaie cu carne de vita "a Galaieht bandoraa -specific tarilor arabe Rosii la tigaie cu carne de vita "a Galaieht bandoraa -specific tarilor arabe
Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie in sferturi.Se incige uleiul de masline si se prajesc semitele de pin pana iau o culoare aurie; se scot intr-un bol.Se caleste ceapa taiata marunt in ulei si se prajeste 2-3 minute apoi se adauga carne ...
 Sarmale in varza dulce a Ramona Sarmale in varza dulce a Ramona
Se opãreste varza in apã cu sare groasã si otet.Se strecoarã.Se pune la cãlit ceapa in ulei,apoi morcovii si ardeiul.Se lasã putin,apoi se adaugã carnea si baconul,se lasã pânã i-si schimba culoarea.Se pune orezul,si se condimenteazã,se ...
 Stufat din piept de pui Stufat din piept de pui
Pieptul de pui se taie fisiute sau cuburi, se spala , se lasa la scurs, se sareaza si se rumeneste in uleiul incins.Cand sunt gata rumenite bucatile de pui se scot cu ajutorul unei palete pe o farfurie si se tin la cald .In uleiul in care am rumenit ...
 Pui cu ananas in sos dulce acrisor Pui cu ananas in sos dulce acrisor
1.Pieptul de pui se spala, dupa care se taie cuburi mai maricele si se marineaza la frigider in sos de soia cu un ou batut si o lingura de amidon alimentar maxim 24h minim 30 minute. Dupa el se prajeste si apoi se scoate pe servete de bucatarie sa se ...
 Musaca Musaca
Se toaca cepele marunt si se calesc in ulei incins. (Procurati ca tigaia in care caliti sa fie destul de incapatoare ). Cand este aproape aurie ( sticloasa ),adaugati carnea si incorporati bine . Continuati sa caliti pana ce carnea tocata se patrunde ...
 Parjolute marinate Parjolute marinate
Incepem cu prepararea parjolutelor,amestecand carnea tocata cu sare,piper,usturoi pisat,ierburi provenzale,lingurile de parmezan,painea inmuiata in lapte si scursa bine, si ouale.Se amesteca totul bine si se formeaza ,dupa plac,parjolutele.Se pune ...
 Iahnie de fasole cu carnati Iahnie de fasole cu carnati
Pui fasolea la inmuiat in apa rece cu o seara inainte.A doua zi o speli si o pui la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce da in clocot,arunci apa,pui alta fierbinte,adaugi morcovul si patrunjelul tocate rondele si continui fierberea.Separat,calesti in ...
 Carne de porc si cus-cus Carne de porc si cus-cus
Eu obisnuiesc de fiecare data cand gatesc carne sa o oparesc. Deci am oparit carnea, am spalat-o bine. Intrun cratit, am pus uleiul la incins, am adaugat ceapa taiata marunt, am calit-o pana a devenit sticloasa, am adaugat boiaua, carnea, vegeta, ...
 Mazare cu salam Mazare cu salam
Intr-o tigaie cu ulei se caleste ceapa taiata marunt cu putina sare.Se adauga morcovul taiat rondele si se pune din cand in cand putina apa calda pana morcovul este fiert.Pasta de tomate se amesteca cu faina si se adauga in tigaie.Se adauga ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 541
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z