SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Pulpa de miel umpluta Pulpa de miel umpluta
Se spala bine carnea de miel, se desprinde usor carnea de coaste pentru a putea pune umplutura si se freaca cu sare si alte condimente.Separat se prepara umplutura astfel. Ceapa se taie julien si se lasa pana se aureste, apoi se adauga ciupercile ...
 Pui pe sticla Pui pe sticla
Spalati bine puiul si-l introduceti asa intreg pe o sticla de bere curatata de eticheta, sarati, piperati puiul si crestati pieptul unde veti introduce catelul de usturoi. Intrioduceti puiul la cuptor punind sticla in tava cu jumatate de apa. Coaceti ...
 PULPE DE PUI CU CIUPERCI PULPE DE PUI CU CIUPERCI
Pulpele se curata si se spala, se portioneaza daca sunt prea mari, se condimenteaza si se aseaza in tava.Ciupercile se spala, se rup coditele daca sunt prea mari si se aseaza printre pulpele de pui asezate in tava. Se pune putina apa, vinul, ...
 Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi
Se pune carnea de miel in tava cu ulei si se introduce la cuptor. Se lasa pana se albeste, dupa care se pune sare si piper si se intoarce pe cealalta parte si se procedeaza la fel. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se prajeste in ulei pana devine ...
 Cotlet  de Porc la Tava Cotlet de Porc la Tava
Dupa ce carnea a stau 30 min in aceasta marinata, se scoate si se pune intr-o tava in care se pune ceapa, morcovi si feliile de kaizer, se pune ulei, se adauga boia peste carne, se mai adauga 50 gr de vin rosu, se adauga 2-3 catei de usturoi si pasta ...
 FICAT DE PORC CU SOS FICAT DE PORC CU SOS
Ficatul de porc se spala bine,se zvanta si se taie felii.Intr-o tigaie se inabusa ceapa taiata pestisori in putin unt sau putin ulei de masline.Se adauga feliile de ficat si putina apa fiarta si se lasa sa fiarba.Cand este aproape gata se adauga si ...
 Rulada de Piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei Rulada de Piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei
Pieptii de pui se bat sa se faca mai mari si mai subtiri, separat se pregateste dressingul sin:150 gr de visine din dulceata, rosiile taia cubulete, ceapa tocata fin. usturoiul zdrobit, se sareaza, pipereaza si se pune oregano, prima se pune ceapa si ...
 Pui fript Pui fript
Puiul se taie portii, se spala bine si se pune la prajit intr-o cratita acoperita. Se lasa la prajit in ulei si in suc propriu timp de 30 minute, apoi adaugam apa si cimbrul. In acest timp intoarcem bucatile pe toate partile. Lasam la foc mediu inca ...
 Frigarui Frigarui
Pieptul de taie cuburi mari, iar aceeasi dimensiune se pastreaza pentru rosii si ardei. Ceapa o taiem in doua si separam foile. Incepem sa punem pe bat, ardei, ceapa, piept, rosie. Incercam sa lasam ceapa si ardeiul spre margini, iar rosia mai in ...
 Pulpe de pui in marinata de lapte Pulpe de pui in marinata de lapte
Pulpele de pui se taie in doua, se scoate pielita, se pun intr-un vas, se adauga laptele, usturoiul pisat, foile de dafin, cimbrul sare si piper. Se acopera si se da la frigider pentru 24 de ore. Se scot si se prajesc in baie de ulei, pana se auresc. ...
 GRATAR PUI GRATAR PUI
Pieptul se dezoseaza si se taie felii cat mai subtiri. Pulpele se taie in doua bucati, se scoate pielea si crestam cu cutitul macar in doua locuri. In acest fel pulpele se vor face in accelasi timp ca si pieptul, dar si timpul de preparare va fi mai ...
 Friptura de iepure cu morcov Friptura de iepure cu morcov
Carnea de iepure se dezoseaza, se condimenteaza si se pune la fiert in apa si ulei. Cand este aproape fiarta (timpul de fierbere depinde de varsta iepurelui) se adauga pasta de tomate, cateii de usturoi taiati in doua si morcovul feliat. Se lasa la ...
 Ficatei rapizi Ficatei rapizi
Ficateii se spala si se scurg bine. Uleiul se incinge si se adauga rapid ficateii. Se lasa 5 minute pe o parte apoi se intorc si se sareaza. Se mai lasa 5 minute la prajit.Se servesc calzi. ...
 Costite de oaie fripte Costite de oaie fripte
Coastele de oaie se spala, se taie portii si se pun la fiert in oala sub presiune. Dupa primul clocot scoatem aburul, aruncam apa si clatim foarte bine carnea. Punem carnea, 1 kg de apa, sare si lasam sa fiarba 40 minute. Scoatem aburul si adaugam ...
 Pulpa de miel la cuptor Pulpa de miel la cuptor
Pe pulpa de miel spalata se cresteaza cu cutitul 2 santuri pe ambele parti. In santurile formate punem cateii de usturoi, rosiile taiate si condimentam. Pulpa o asezam in vasul yena si adaugam apa si vin. Acoperim vasul yena cu capacul si punem in ...
 pulpe de pui la cuptor pulpe de pui la cuptor
Se parlesc pulpele. Se spala bine, se oparesc si apoi se pun la fiert in cuptor, cu ulei, apa, sare, piper, condimente, cimbru, usturoi pana se rumenesc. ...
 carnita de berbec la gratar carnita de berbec la gratar
Se spala carnea, se sareaza, se condimenteaza si se lasa la marinat 1 ora.Intre timp, se incinge gratarul. Se frige carnea pe ambele parti si se serveste calda.POFTA MARE! ...
 FRIPTURA DE PUI FRIPTURA DE PUI
Copanele se spala, se condimenteaza, se pun in tava. Peste ele se toarna ulei amestecat cu apa si se da la cuptor. ...
 FRIPTURA DE  VITA FRIPTURA DE VITA
Carnea se portioneaza, se condimenteaza, se aseaza in tava. Se toaca usturoiul si se pune peste carne. Se dizolva bulionul in apa si se toarna peste carne si se adauga si uleiul. Se da la cuptor. Cand este aproape gata se aduga patrujel proastat ...
 PLATOU CALD MUNTENESC PLATOU CALD MUNTENESC
Cascavalul se taie sub forma de triunghiuri, de grosime potrivita, se impesmeteaza ( respectand regula : faina, ou batut, pesmet ) de doua ori ( pt. a nu se sparge la prajit ) si se prajeste in ulei incins pe o parte si pe alta.Mititeii se frig pe ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 521
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z