SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Rosii umplute Rosii umplute
Se spala bine rosiile si se taie pe jumatate.Se scoate miezul si se lasa la scurs cu gura in jos pe servetele absorbante.Daca vreti,puteti folosi miezul de rosie pt umplerea acestora amestecand cu branza,eu nu am adaugat miezul in reteta pentru ca ...
 cascaval pane si cartofi prajiti(2portii) cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)
cascavalul se taie dupa preferinta,ouale se bat cu sare si piper,apoi dam cascavalul prin faina ,ou ,pesmet iar faina ,ou,pesmet, sa fim atenti la colturi sa fie bine impesmetate apoi se prajesc in ulei.garnitura:cartofi prajiti. ...
 mamaliga cu branza mamaliga cu branza
se face o mamaliga mai subtire,se pune branza intr-un castron se framanta(branza de burduf,telemea,cascaval)se pune 1 ou,2 linguri de ulei sau unt,se amesteca totul bine si se pune in mamaliga care fierbe.Se mai amesteca 3-4 minute dupa care se ...
 Aperitive din branza de vaci Aperitive din branza de vaci
Pentru a iesi din rutina porcismelor,noi prestam in prima zi a noului an aceste 2 tipuri de amestecuri de branza:se amesteca 250 g branza de vaci cu cateva linguri de kefir,codite ceapa verde tocate,patrunjel verde tocat,boia si sare dupa ...
 Clatite cu urda si marar Clatite cu urda si marar
Din oua, faina, un praf de sare apa si lapte se face aluatul de clatite clasic. Eu intai bat ouale spuma cu faina pana iese o pasta omogena mai groasa dupa care subtiez cu lapte si apa.Intr-o tigaie bine incinsa se fac clatitele.Le las sa se ...
 Caprese Caprese
Se taie rosiile in felii subtiri, se taie si mozzarella in felii de aproximativ 0,5cm grosime, si se intercaleaza pana la complectarea farfurii, se sareaza ,se pipereaza se adauga oreganul, uleiului si frunze de busuioc. Se serveste rece. ...
 Rosi umplute cu branza Rosi umplute cu branza
Rosiile le tai in jumatate, sub forma de stea cu ajutorul aparatului sau al cutitului.Branza o mixezi, adaugi maioneza si usturoiul pisat.Umplii rosiile, ornezi cu feliute de masline, asezi pe platou, printre crengute de patrunjel si foi de salata ...
 BULETE DE CASCAVAL BULETE DE CASCAVAL
Se da cascavalul prin razatoare mica se adauga oul batut, praful de copt si la urma faina. Se framanta bine si se fac bile pe care le prajim in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile. Se scot pe hartie absorbanta.Se pot servi cu salata de ...
 PATEU DE BRINZA CU USTUROI PATEU DE BRINZA CU USTUROI
Untul se mixeaza bine cu brinza de vaci, se adoga smintina si restul ingredientelor si totul se mixeaza bine.Usturoiul, sarea piperul si verdeturile se pin in cantitati,dupa gustul fiecaruia.Daca se foloseste usturoi granulat cum am facut eu este ...
 BULETE DE CASCAVAL BULETE DE CASCAVAL
Cascavalul se da pe razatoarea mica, apoi se amesteca cu ouale, faina sarea si piperul dupa gust.Se formeaza cu mana uda mingiute de marimea unei nuci mai marisoare si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc usor. Se scot pe un servetel pentru a ...
 RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU
Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul, maioneza, condimentele si sarea, pana se face ca o pasta. Se taie ardeii felii. Se topeste cascavalul in apa clocotita. Se verifica daca se poate ...
 Rulada aperitiv cu branza Rulada aperitiv cu branza
Se spala ouale, se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu sarea, apoi se incorporeaza galbenusurile frecate cu uleiul, apoi se adauga treptat faina si praful de copt, amestecand usor, prin rasturnare pentru a nu se distruge ...
 APERITIVE ANDI APERITIVE ANDI
Drojdia se pune cu putin zahar si lapte caldut sa se ridice, se amesteca apoi cu faina, margarina, 1 ou si putina sare. Daca aluatul este aspru, se mai adauga lapte caldut pana iese o coca usor de modelat. Se lasa la frigider o jumatate de ora, apoi ...
 saratele saratele
Toate ingredientele se amesteca cu faina pana se formeaza un aluat potrivit numai bun de intins. Se intinde foaia se unge cu ou, se presara mac/chimen/susan si se taie fisiute de 2cm latime si 10cm lungime. Se coc pe o tava presarata cu putina faina. ...
 Saratele Saratele
Se face un aluat din Rama, branza de burduf, ouale, smantana sau laptele, praful de copt, drojdia, faina si sarea si se lasa la crescut 2 ore. Se imparte aluatul in doua parti si se intind pe rand foile si se taie saratelele. Se ung cu ou, se presara ...
 Saratele (stiks) Saratele (stiks)
Este o reteta de "urgenta" cand ai musafiri pe neasteptate.In tava unsa cu putin unt,se pune aluatul(decongelat),se taie in fasii subtiri(1-1,5mm),se unge cu ou(galbenus).Se presara:chimen,susan,sare de mare,mac,parmezan.Se da la cuptor pana se ...
 RULADA DE CARTOFI DULCI RULADA DE CARTOFI DULCI
1.Intr-un bol, se amesteca branza grasa, iaurtul,ceapa verde si nucile.2.Se preincalzeste cuptorul la 200*C.Se unge cu ulei o tava de copt si se tapeteaza cu hartie de copt.3.Se fierb cartofii dulci pana sunt moi.Se pun apoi in blender impreuna cu ...
 Rosii cu crema de urda Rosii cu crema de urda
Rosiile le scobesti de miez cu o lingurita ,le sarezi pe dinauntru si le lasi cu gura in jos sa se scurga.Intre timp zdrobesti urda intr-un castron,adaugi smantana si mararul tocat si amesteci.Cu aceasta pasta umpli rosiile.Le poti decora cu feliute ...
 Clatite cu branza si ciuperci Clatite cu branza si ciuperci
Clatite:se bat ouale cu jumatate din lapte si faina adaugata in ploaie pana se omogenizeaza.Se subtiaza cu restul de lapte,se condimenteaza si se lasa deoparte 10 minute.Intr-o tigaie mai mare unsa cu ulei se prajesc 4 clatite mai groase cate 2-3 ...
 Cascaval pane Cascaval pane
Proces tehnologic de preparare: cascavalul se portioneaza. Se trece apoi prin faina, ou batut cu sare si piper, dupa care este trecut prin pesmet. Se prajeste in baie de ulei si scos pe tava prevazuta cu sita pentru a se scurge de uleiul in exces. Se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 432
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z