SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Tarta cu ceapa, praz si cascaval Tarta cu ceapa, praz si cascaval
Puneti faina pe planseta de lucru, faceti in mijlocul ei o adancitura in care puneti drojdia de bere sfaramata si amestecata cu zaharul, 100ml apa calduta si 1 lingurita faina. Lasati 10 - 15 minute sa creasca maiaua si apoi framantati un aluat mai ...
 Ciulama de porumbei Ciulama de porumbei
Curatati porumbeii de tuleie, parliti-i la flacara aragazului, spalati-i, apoi puneti-i la fiert in 3 l apa, impreuna cu ceapa si morcovul intregi, dar curatate si spalate. Sarati dupa gust. Cand carnea si zarzavatul sunt bine fierte, scoateti-le pe ...
 Fursecuri de Craciun Fursecuri de Craciun
Frecati spuma untul cu zaharul, adaugati romul, un varf de cutit sare, coaja de lamaie rasa, apoi nucile amestecate cu faina. Omogenizati compozitia si punetio la rece pentru 30 de minute. Intindeti o foaie de 5 mm grosime si decupati cu ajutorul ...
 Muschi de porc cu alune si mandarine Muschi de porc cu alune si mandarine
Curatati carnea de pielite si tendoane, spalatio, presarati-o cu sare si piper si puneti-o intr-o tava, impreuna cu 100g unt si o cana cu apa. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti muschiul de porc, stropindu-l din cand in cand cu sosul din tava, ...
 Salau in sos de capere Salau in sos de capere
Puneti intr-un vas, la foc mic, vinul, zeama de la jumatate de lamaie, 250ml apa, ceapa tocata, boabele de piper, foaia de dafin si ceva sare. Cand incepe sa fiarba, adaugati bucatile de peste si fierbeti-le la foc mic, 15 minute, apoi scoateti-le ...
 Friptura de porc cu ananas Friptura de porc cu ananas
Carnea se pipereaza si se sareaza si apoi se pune deoparte 2 ore pentru a sta in sucul din compotul de ananas. Bucatile de carne se prajesc apoi in putin ulei( aveti grija sa le scurgeti bine). Pe o farfurie se pune o bucata de carne, pe ...
 Linte cu somon Linte cu somon
Se taie somonul afumat in cuburi si se pune la rece. Lintea verde se pune in apa rece, cu aproximativ jumatate de ora inainte de a fi pusa la fiert. Se curata ceapa si morcovul apoi morcovul se taie in cubulete si ceapa se toaca ...
 Gaina umpluta Gaina umpluta
Gaina se curata foarte bine la exterior si interior. Se umple apoi cu un amestec obtinut din miezl de la o piine, 3 oua, stafide, nuci taiate marunt si cuisoare. Se unge cu grasime si se baga la cuptor. ...
 Pastravi cu alune Pastravi cu alune
1)Curatati pastravii, spalati-i bine in apa rece, lasati-i sa se scurga de apa si presarati-i cu sare si piper. Treceti-i apoi prin faina si prajiti-i in untul topit, cate 7-8 minute pe fiecare parte, dupa care scoateti-i pe un platou si pastrati-i ...
 Snitel de pui Snitel de pui
Pieptul de pui se taie in felii si se bate putin cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza feliile de pui si se lasa la rece 20 de minute. Dupa aceea se dau prin faina, oua. Se prajesc in ulei incins. Cand se scot se pun la scurs pe un servet ...
 Navarin D Agneau Navarin D Agneau
Se prajeste carnea de miel in transe,carnea prajita se muta intr-un vas incapator. In grasimea ramasa in tigaie se prajesc o ceapa si 2 catei de usturoi. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga si faina. Dupa putin timp se toarna supa si vinul si se ...
 Supa de pui cu taitei Supa de pui cu taitei
Patrunjelul, morcovii si pastarnacul se taie in feliute. Ceapa se taie in patru bucati. Pieptul de pui se pune la fiert intr-o oala cu apa. Se adauga si putina sare. Dupa ce fierbe aproximativ o jumatate de ora se adauga legumele. Cand au ...
 Sardele in crusta de cartofi Sardele in crusta de cartofi
Curatati pestele, spalati-l, scurgeti-l de apa si presarati-l cu sare si piper. Curatati cartofii, spalati-i si dati-i pe razatoarea mare. Stoarceti-i bine de zeama pe care o lasa, apoi amestecati-i cu zeama de la jumatate de lamaie si cu oul. ...
 Rosii prajite Rosii prajite
Rosiile se taie in felii destul de groase si se dau cu sare. Se lasa asa timp de 10 minute. Se dau prin faina, se prajesc, se presara putin patrunjel verde si se stropesc cu mujdei. Simplu si bun! Pofta buna! ...
 Friptura de porc Friptura de porc
Carnea de porc trebuie sa fie taiata in bucatele potrivite pentru a fi mai repede patrunse in interior. Se unge o tava cu ulei si se adauga bucatile de carne. Se mai pun 5 linguri de apa si se baga in cuptorul bine incins in prealabil. Dupa ...
 Budinca de cartofi Budinca de cartofi
Cartofii se spala si se fierb cu tot cu coaja. Se curata bine, se dau pe razatoare si se amesteca cu ouale, cascavalul ras si putin unt. Se adauga condimente si patrunjel dupa gust. Un vas termorezistent se unge cu unt si se tapeteaza cu felii ...
 File de pastrav in crusta de migdale File de pastrav in crusta de migdale
Curatati, spalati si scurgeti fileul de pastrav, apoi stergeti-l cu servetele absorbante. Presarati-l cu sare si piper, dupa care dati-l prin. Treceti-l, prin ouale batute, dupa care tavaliti-l bine prin migdalele macinate. Prajiti pestele astfel ...
 Sos de lamaie Sos de lamaie
Uleiul se bate bine pana incepe sa se tulbure. Se pune apa minerala, zeama de lamaie, sare de lamaie si sare. Se amesteca in continuare, se adauga verdeata si piper si se continua amestecarea pana se omogenizeaza. Se gusta si se mai adauga din ...
 Piept de curcan cu portocale Piept de curcan cu portocale
Curatati pieptul de pielite, spalati-l, scurgeti-l de apa si stergeti-l cu un servet de bucatarie. Taiati pieptul in felii de circa 1 cm grosime, presaratile cu sare si piper si prajiti-le in unt, pana se rumenesc frumos pe ambele parti, dupa care ...
 Ciorba de zarzavat Ciorba de zarzavat
Zarzavatul se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei intr-o oala de aproximativ 2,5 litri. Se pune apa, se fierbe zarzavatul si orezul timp de o jumatate de ora. Rosiile se curata, se taie marunt si se pun la fiert cu borsul ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 341
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z