SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Pasta de branza Pasta de branza
Branza, casul si untul se dau pe robot, pana se obtine o pasta omogena. Ceapa si patrunjelul se taie marunt, se adauga uleiul, sarea si piperul, dupa care se incorporeaza si branza(ceapa nu se da la robot) Se poate servi pe felii de paine prajita, ...
 TAITEI CU SOS PICANT TAITEI CU SOS PICANT
Taiteii se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa ce se strecoara se aseaza pe un platou. Apoi, intro tigaie, punem untul la topit, adaugam sunca taiata marunt, ceapa de aesemena tocata, rosiile taiata felii subtiri, le inabusim in unt ...
 Placinta cu branza Placinta cu branza
Intinzi jumatate din foietaj in tava mare, inalta. Asezi branza de vaci peste foaie, presari branza de oi,asezi foaia de foietaj ramasa. Tai patrate,torni sosul pe care il obtii astfel:bati ouale, adaugi uleiul, laptele, sare, piper (sosul se toarna ...
 Cartofi frantuzesti Cartofi frantuzesti
Se spala cartofii si se pun la fiert necuratati, in apa calda cu sare; Se racesc se curata de coaja si se taie felii; Intr-un bol se bat ouale crude, cu laptele, sare si smantana; Se ia o tava se unge bine cu unt si se pun straturi de felii de ...
 mazare cu smantana mazare cu smantana
Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece si se continua fierberea , amestecand continuu . Se adauga mazarea , sare, zahar, smantana , 500 ml de lichid in care a fiert mazarea si se continua fierbera ...
 Mamaliguta in straturi cu branza de burduf Mamaliguta in straturi cu branza de burduf
Se fierbe apa cu 1/2 lingurita sare. Se presara 50 g malai. Dupa cateva clocote, se reduce intensitatea focului si se adauga treptat malaiul ramas. Se amesteca viguros cu o lingura de lemn, pentru a nu se forma cocoloase. Se fierbe malaiul 10-15 ...
 Ardei umpluti cu branza de vaci Ardei umpluti cu branza de vaci
Ardeii bine spalati si curatati de codite si seminte se umple cu o pasta formata din branza,smantana,sare si mararul tocat marunt bine amestecate.Ardeii umpluti astfel se aseaza pe un platou,se dau la rece cateva ore,apoi se taie felii rotunde de ...
 CROCHETE CU CARTOFI CROCHETE CU CARTOFI
peste cartofii dati pri mas de carne se adauga ouale ,cascavalul, faina . sare si piperse framanta bine : se fac betisoare de marimea degetului mic si se coc in ulei incins :se servesc calde - merge cu o bere alaturi ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
se amesteca cascavalul, ouale,untul , chimenul si mirodeniile ; pasta rezultata se umplu ardeii si se lasa la rece 1 ora; se taie rondele ...
 Papanasi cu brinza de vaci Papanasi cu brinza de vaci
Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita, pe care o putem modela. Se formeaza apoi papanasi rotunzi pe o planseta presarata cu faina, care se fierb in apa clocotita cu sare 15-20 ...
 Mamaliga pripita Mamaliga pripita
Se pune apa la fiert, cu sare. Cand incepe sa clocoteasca, se toarna malaiul in ploaie, cate putin, amestecand cu facaletul. Inainte de a fi destul de vartoasa nu se mai pune malai, caci mamaliga, fierband, se intareste. Se continua sa se amestece ...
 Balmus (brinza de oi si mamaliga) Balmus (brinza de oi si mamaliga)
Se pune la fiert apa, laptele si sarea si se face o mamaliguta pripita. Cind este gata, se adauga brinza de oi, se amesteca bine.Se serveste foarte fierbinte cu smintina. ...
 Rulouri aperitiv Rulouri aperitiv
Feliez pieptul de pui.Obtin 4 portii pe care le bat cu ciocanul de carne.Asez intr-un capat o feliuta de costita peste care asez o felie de cascaval,peste care asez o fasie de gogosar. Rulez,trec prin faina,ou batut cu sare, piper si o lingura de ...
 Rulada cu broccoli si piept de pui Rulada cu broccoli si piept de pui
Pieptul de pui se taie cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa. Cand este gata se da prin masina de tocat iar la sfarsit se adauga smantana,sare si piper,dupa gust.  Punem brocoli la fiert 5 minute,in apa cu sare.Pentru prepararea ...
 Rulada din piept de pui cu branza telemea Rulada din piept de pui cu branza telemea
Pieptul de pui spalat, tamponat cu un servet absorbant se taie felii, se bate cu ciocanul de carne, se pipereaza, se sareaza doar pe partea exterioara(in interior se pune umplutura de telemea care este deja sarata), se pune deoparte. Tocam ...
 Muschiulet de porc delicios Muschiulet de porc delicios
1.Pui cateva linguri de ulei de masline intr`o tigaie la incins.Intre timp,amesteci sarea cu zaharul si cu piperul si presari amestecul pe toate partile muschiului.2.Pui muschiul in uleiul incins si il prajesti cate 3-4 min. pe fiecare parte pana se ...
 Shaorma de casa Shaorma de casa
1.Amesteci bine toate ingredientele pentru clatite si in tigaia unsa cu unt le prajesti pe rand pana termini compozitia.2.Pulpele le condimentezi cu sare si piper si le pui pe grill sau pe gratar pana se rumenesc bine,apoi le tai suvite.Varza o tai ...
 Salata cu ciuperci si carne de pui Salata cu ciuperci si carne de pui
Incorporam carnea de pui maruntita cu ciupercutele taiate juliene, cascavalul dat pe razatoare,cuburi de ou,maioneza,mustar si rondele de praz.Condimentam cu sare si piper.Este o salata delicioasa. ...
 Drob de Craciun Drob de Craciun
Ficatul se pune la fiert in apa cu sare.Cand este gata fiert se scurge de apa si se trece prin masina de tocat impreuna cu carnea de poc,usturoiul si ceapa.Acest amestec se inabuse in putin ulei.Se lasa sa se racoreasca si se amesteca apoi cu marar, ...
 Aperitive reci Aperitive reci
Chiftelute:Se amesteca carnea tocata cu ouale,painea inmuiata si stoarsa bine,ceapa data pe razatoare,restul condimentelor si usturoiul dupa gust,se fac bilute mici si se prajesc in uleiCrochete de cascaval reteta luata de pe site:se rade cascavalul ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 433
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z