SiteDeBucate » smantana

Retete cu smantana

 File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur
Pestele pane:Se portioneaza file-ul de pangasius (sau ce peste se doreste). Se condimenteaza pe ambele parti cu sare, piper, boia si se stropeste cu sos de lamaie. Se lasa cca. 10 min sa se marineze. Intre timp se bat cele 2 oua spuma, se adauga ...
 File la cuptor cu cartofi natur. File la cuptor cu cartofi natur.
Se curata fileurile de peste,adaugam cartofii curatati si taiati felioare,intr-o tava si bagam la cuptor pentru 40 sau 45 de minute cu o folie de aluminiu pe deasupra.Separat facem sosul de usturoi cu smanatana, peste care adaugam si putin lapte ...
 Ceatal la grill (gratar) cu sos alb Ceatal la grill (gratar) cu sos alb
Ceatalul este un pestisor marin,foarte gustos, mic,dar mai mare decat hamsia... Cu mirosul lui "innebuneste" toti turistii vara pe litoral... Se scot urechile cu grija si se trage in lateral sa iasa intestinele intregi .Se spala bine si se lasa la ...
 MACROU  LA CUPTOR CU SOS ALB MACROU LA CUPTOR CU SOS ALB
Macroul se curata de intestine,se taie capetele, marginea cozii si se spala bine.Se zvanta si se sareaza.Separat intr-o tava sau vas de yena se toarna putin ulei de masline sau de care aveti,se pun cateva boabe de piper,boabe de coriandru,foi de ...
 File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj
Fileurile de peste se vor trece printr-un strat de faina subtire, dupa care se vor aseza in tigaia in care au pus doua cubulete de unt si evident ulei pentru a se praji pestele.Dupa ce se-ntoarce pe ambele parti, peste, peste se adauga vinul alb si ...
 Tortellini cu cod pane Tortellini cu cod pane
Punem sare si piper peste Cod si lasam 10 min. Trecem prin faina si prajim in 5 linguri ulei pana se aureste si le punem pe o farfurie cu servetel ca sa iasa surplusul de grasime. Punem apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca punem pastele pentru ...
 Pangasius cu solzi si sos Pangasius cu solzi si sos
Fileurile de peste se ajusteaja frumos,se spala si se sterg bine.Cartofii curatati se feliaza subtire apoi se decupeaza rondele mici.Cartofii se oparesc in apa cu sare apoi se scurg.Fileurile de peste se sareaza si se pipareaza .Cartofii se ung cu ...
 Somon cu sos de sofran si orez Somon cu sos de sofran si orez
Preparare : punem la calit in 2 linguri de ulei de masline ceapa tocata marunt si adaugam o felie de lamaie. Dupa ce este calita adaugam supa si lasam sa clocoteasca putin.Dupa ce a clocotit putin condimentam cu sare si piper si adaugam smantana si ...
 Peste cu diferite piure-uri Peste cu diferite piure-uri
Pestele se curata de solzi, se taie pe burta, se curata in interior, se spala si se portioneaza pestele, punandu-se pe hartie absorbanta in asteptare. Separat se curata, spala si taie in feliute subtiri pastarnacul si morcovii punandu-se la fiert in ...
 Platou cu fructe de mare Platou cu fructe de mare
Preparare: am adaptat aceasta reteta dupa o reteta gasita pe net pentru noix de St Jacques care era cu smantana si ceapa si vin , eu am considerat ca ar da foarte bine si ceva picant si putin usturoi si am avut dreptate, a iesit minunat. Spalam bine ...
 SEPIE CU SMANTANA DULCE SEPIE CU SMANTANA DULCE
Sepia curatata se separa trupul de tentacule, se taie rondele sau in doua apoi patratele. Se topeste unt si putin ulei extra de masline, se pun bucatile de peste si se lasa pana se aduna. Stropiti-l cu vin si adaugati condimentele de mai sus dupa ...
 Macrou cu cartofi si sos de usturoi Macrou cu cartofi si sos de usturoi
Bucatile de macrou se pun intr-un castron cu putina sare si se lasa sa isi traga sarea. Apoi se aseaza in tigaie cu ulei incins si se prajesc pe fiecare parte pana devin aurii la culoare.Sosul de usturoi se prepara astfel: cateii te usturoi se ...
 Cod cu spanac Cod cu spanac
Codul se spala si se tamponeaza cu hartie pentru a se usca,se aseaza intr-o tava dupa care se stropeste cu lamaie si se da la cuptorul preincalzit pentru 10 minute. Spanacul se spala, se fierbe in apa cu sare, se lasa sa se raceasca si apoi se toaca. ...
 Pranzul de duminica Pranzul de duminica
Am facut o mamaliguta pe care am lasat-o mai moale.Pestele l-am spalat si l-am taiat bucati potrivite,le-am sarat,le-am trecut prin faina alba si le-am fript in ulei incins.Pe o farfurie am pus mamaliguta,smantana si peste.DELICIOS!POFTA BUNA!!! ...
 RULOURI DE COD LA CUPTOR RULOURI DE COD LA CUPTOR
Doua fileuri de cod se aplatizeaza usor, se condimenteaza cu amestecul pentru peste.Spanacul proaspat se opareste in apa fierbine cu putina sare , se preseaza pentru eliminarea excesului de pa, se toaca marunt la cutit, se soteaza intr-o cratita in ...
 CREVETI CU SOS DE SMANTANA CREVETI CU SOS DE SMANTANA
Se curata si se spala crevetii(daca folositi proaspeti aveti grija sa scoateti si stomacul).Intr-o tigaie se topeste untul si se adauga toti crevetii o data si se lasa pe foc maxim 5 minute.Se dau la o parte si se pregateste sosul:Faina se amesteca ...
 Pastravi cu smantana Pastravi cu smantana
Se curata pastravii si se spala. Se prajesc in unt fierbinte, upa ce au stat 15 min. cu sarea pe ei. Se scot pe o farfurie mare, se acopera cu smantana si cu verdeata tocata si se acopera imediat. ...
 Macrou cu smantana si lamaie Macrou cu smantana si lamaie
Se curata cepele si se taie rondele. Untul si uleiul se pun intr-o tigaie, se adauga ceapa si se caleste, apoi se stropeste cu sucul de lamaie si se da tigaia la o parte de pe foc. Macroul eviscerat si spalat se pune intr-o tava pentru cuptor. O ...
 Carnaciori cu penne si ciuperci Carnaciori cu penne si ciuperci
Se taie carnatii felii, ceapa se taie jumatati de rondele, iar usturoiul se marunteste. Se pun toate intr-o tigaie cu o lingura de unt, si ciupercile din conserva. Se prajesc la foc mic, fara capac. Cand incep sa se prinda, se adauga 2-3 linguri de ...
 Paste cu branza, cascaval si smantana Paste cu branza, cascaval si smantana
Se pun la fiert pastele, in 2 litri de apa clocotita, 7-8 minute sau dupa indicatiile de pe pachet. Dupa ce s-au fiert se scurg si se clatesc cu apa rece.Intr-o cratita topiti in ulei cascavalul si branza topita, apoi adaugati pastele si amestecati ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-144
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu smantana - Pagina 124
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z