SiteDeBucate » Preparate din peste » MACROU LA CUPTOR CU SOS ALB

MACROU LA CUPTOR CU SOS ALB

Ingrediente - MACROU LA CUPTOR CU SOS ALB

Eu am folosit pentru aceasta reteta doua buc.de macrou proaspat(puteti folosi si congelat),zeama de la o lamaie,putin patrunjel verde,putin tarhon verde, 3 lingurite de smantana,6 linguri de iaurt,un paharel vin alb,putin ulei de masline,sare pentru cine nu are restrictie la sare,piper rasnit,cateva boabe de piper,cateva boabe coriandru,cimbru,un praf de scortisoara, 2 foi de dafin.
Mod de preparare - MACROU LA CUPTOR CU SOS ALB
Macroul se curata de intestine,se taie capetele, marginea cozii si se spala bine.Se zvanta si se sareaza.
Separat intr-o tava sau vas de yena se toarna putin ulei de masline sau de care aveti,se pun cateva boabe de piper,boabe de coriandru,foi de dafin,cimbru,putina scortisoara. Se aseaza bucatile de peste si se "tavalesc" prin acest sos pe ambele parti,dupa care se introduce tava la cuptor.Cand incepe sa se rumeneasca se adauga sosul format din iaurt, smantana, vin,zeama de lamaie,patrunjel verde tocat marunt si tarhon verde daca aveti.
Se lasa la cuptor pana se rumeneste bine.
Este delicios.Incercati si nu veti regreta!
Timp de preparare: 1 ora si 20 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta MACROU LA CUPTOR CU SOS ALB
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z