SiteDeBucate » lapte

Retete cu lapte

 Tort Paradiso Tort Paradiso
Se bat galbenusurile + 4 linguri de apa fiarta, se ajunge zaharul (100) g si aroma de lamaie. Faina se amesteca cu amidonul si praful de copt, iar albusurile cu restul de zahar(50)g, batute spuma tare. Faina se cerne usor si se amesteca in aceiasi ...
 TORT  SAH TORT SAH
Blatul: se bat albusurile spuma cu putina sare, se adauga in ploaie zaharul si cel vanilinat pana se obtine bezeaua. Se pun galbenusurile unul cate unul, amestecandu-se usor. Se adauga faina si cacao, amestecandu-se la viteza mica si foarte putin, ...
 Tort "fiert" Tort "fiert"
Se freaca galbenusurile cu 350g zahar, se adauga 4 linguri faina si jumatate de litru lapte (treptat, amestecandu-se cu grija, sa nu se faca cocoloase). Se fierbe compozitia, amestecand continuu, pana se ingroasa. Se adauga si gelatina, dizolvata in ...
 Tort la metru Tort la metru
Se freacă galbenuşurile spumă cu zahărul şi se adaugă treptat apa şi apoi uleiul,praful de copt stins în oţet.Se pune câte puţină faină.Se bat albuşurile spumă şi se adaugă peste compoziţia de mai sus.Se împarte compoziţia în ...
 Tort Diplomat Tort Diplomat
1)Se pun cele 3 plicuri de gelatina in 200ml apa rece la "inmuiat"2)Se prepara crema de galbenus din cele 5 galbenusuri+3lg.faina+1/2l.lapte+100gr.zahar+coaja rasa de portocala si lamaie(nu prea multa),se fierbe pe foc mic amasetecandu-se continuu sa ...
 Tort de fructe in forma de peste Tort de fructe in forma de peste
Blat: 8 albusuri + putina sare se bat foarte bine, apoi se adauga zaharul. Dupa ce s-a topit bine zaharul, se adauga galbenusurile si faina in ploaie faina. Se tapeteaza tava si se baga la cuptorul bine incins aproximativ 20 min.Budinca: 1 litru de ...
 Tort cu piscoturi de sampanie Tort cu piscoturi de sampanie
Se face crema cu lapte (eu am ales crema de lamaie), se pregateste siropul pt. inmuiat, se inmoaie cate un piscot si se aseaza pe un platou; dupa fiecare rand de piscot, se intinde un rand de crema; la sfarsit se orneaza cu frisca si ornamentele ...
 Tort de ciocolata Tort de ciocolata
prepararea blatului:1-punem cuptorul la incalzit la 170 grade ,caldura sus si jos .2-batem ouale si zaharul (este preferibil cu robotul)pana ce se obtine o culoare albuie.3-incorporam faina,si cacaua si invirtim usurel pina ce se incorpora toate ...
 TORT DIPLOMAT TORT DIPLOMAT
Sirop:Se prepara 1/2 litru de sirop de zahar ars astfel:-se pune 1/4 kg de zahar la ars (ca la crema de zahar ars); -dupa ce s-a ars zaharul se pune 1/4 L apa si se lasa la rece.Blat:Se separa albusul de galbenus. Se bat bine albusurile, se adauga ...
 Tort de ciocolata cu etaj Tort de ciocolata cu etaj
Un blat: se separa 6 oua, se bat albusurile spuma bine, se adauga treptat galbenusurile, se bate, apoi se adauga treptat zaharul si se bate bine pana cand se topeste zaharul. Apoi adaugam praf de copt, 1 lingura ulei, esenta de rom, coaja rasa de ...
 Tort de piscoturi cu ananas Tort de piscoturi cu ananas
Freci untul cu zaharul pudra si esenta de vanilie.Prepari budinca conform instructiunilor de pe plic si freci cu crema de unt obtinuta anterior.Ananasul il scurgi printr-o strecuratoare si amesteci zeama cu visinata.Fructele le incorporezi in crema ...
 tort de banane tort de banane
Intr-un vas inalt de cca 10 cm se asaza piscoturile stropite cu lapte si rom, atat pe fundul vasului cat si vertical pe peretii acestuia de jur imprejur..Separat se face piure din banane si se amesteca cu frisca batuta spuma tare.Se amesteca usor ...
 Tort pentru fratele meu Tort pentru fratele meu
Se separa ouale:in albusuri se pune zaharul si putina sare,apoi se bate spuma,iar galbenusurile se bat bine cu zaharul vanilinat,esenta si coaja de lamaie pana devine ca o crema.Dupa ce bati spuma albusurile adaugi si galbenusurile si faina in ...
 Tort cu crema  fiarta pe aburi Tort cu crema fiarta pe aburi
Se bat albusurile cu 10 linguri de zahar, se adauga galbenusurile si faina si se coace cca. 20 min la foc potrivit. Dupa ce se raceste blatul, se taie in doua si se unge cu crema care se face astfel: se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga ...
 Tort de portocale Tort de portocale
Se amesteca 6 galbenusuri cu 350 g zahar, cu 3 plicuri zahar vanilat si 1/2 l lapte,apoi se continua amestecarea pe foc intr-un vas cu apa; 3 pliculete de gelatina se amesteca si ele cu 5-6 linguri de apa pe foc, (nu direct ci tot intr-un vas cu apa} ...
 tort de fructe tort de fructe
blatul: se prepara un pandispan care dupa racire se taie in 3 particrema: gelatina se moaie in 200 ml apa;5 galbenusuri se amesteca cu 250 gr. zahar, 3 linguri faina si 500 ml lapte si se da pe foc pina se ingroasa (se amesteca mereu pentru a nu face ...
 Tort cu visine si branza Tort cu visine si branza
Pt blat, bati albusurile spuma cu sarea, zaharul si zaharul vanilat.Incorporezi pe rand, amestecand usor, de jos in sus, galbenusurile, faina, amidonul, praful de copt, cacao si 2 linguri ulei.Ungi si tapetezi forma de tort.Coci blatul 20 minute la ...
 tort cu fructe. tort cu fructe.
Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu crema de vanilie care se realizeaza astfel: Se pune la fiert laptele si cand da in clocot se pune budinca dizolvata in putina apa rece, zaharul si se ...
 Tarta cu capsuni Tarta cu capsuni
Porniti cuptorul cu 20 minute inainte de a coace tarta. Puneti faina, untul si margarina in vasul robotului de bucatarie si amestecati-le pâna când obtineti un aluat sfarâmicios. Adaugati zaharul, apoi galbenusul si suficienta apa cât sa se faca ...
 Tort diplomat Tort diplomat
Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul de ananas si jumatate de la celalat se pun intro cratita si gelatina se dizolva in compotul ramas. Se incalzeste compotul, iar gelatina se toarna ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-245
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu lapte - Pagina 228
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z