SiteDeBucate » ceapa

Retete cu ceapa

 Mazare cu carne Mazare cu carne
Carnea se taie cubulete. Ceapa se curata si se toaca marunt si se caleste in putin ulei.Adaugam o lingura pasta de ardei, bucatile de carne , sare si piper si 0,5 l apa, amestecam , punem capacul si lasam sa fiarba bine.Cind e aproape fiarta carnea , ...
 RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE
Carnea de vitel se spala foarte bine pana ramane apa curata, si se pune la fiert in apa rece impreuna cu ceapa,un morcov si o parte din condimente.Se fierbe pana cand cade carnea dupa os.Se poate fierbe si in oala sub presiune. Dupa ce carnea a ...
 SNITELE UMPLUTE SNITELE UMPLUTE
Din cele 500 g de carne, se fac 10 snitele;snitelele se bat,se sareaza si pipereaza, dupa gust;se umplu(se fac rulou, ca si sarmalele,dar la capete nu se inchid) cu umplutura,facuta asa:ceapa se taie marunt;se prajeste in uleiul de masline;se adauga ...
 CIULAMA DE PUI CU MAMALIGUTA CIULAMA DE PUI CU MAMALIGUTA
Carnea de pui se spala si se taie cuburi.Morcovii,ceapa,telina se curata si se cresteaza .Usturoiul se toaca.Carnea se fierbe in apa cu sare ,se spumeaza,se adauga legumele si se mai fierbe in continuare cam vreo 30 minute.Apoi supa se strecoara,iar ...
 Musaca de cartofi Musaca de cartofi
Ceapa se toaca marunt,morcovul se rade;se pun la calit impreuna in uleiCartofii se curata de coaja si se taie felii subtiriCind ceapa este putin colorata,se adaugacarnea,sa ia gust bun,pana se coloreaza,se sareaza si pipereaza,se stinge cu vin,se ...
 Sarmalute in foi de stevie (tei, vita, gulie) Sarmalute in foi de stevie (tei, vita, gulie)
Carnea se toaca (sau folositi carne tocata).Intr-o tigaie mai mare puneti putin ulei si incepeti sa caliti ceapa verde tocata, morcovul ras, ciupercile tocate, concentratul de costita. Adaugati verdeata tocata, ketchup (sau o rosie si un ardei tocate ...
 Ardei umpluti cu carne Ardei umpluti cu carne
Ardeii se spala si li se indeparteaza cotorul usor in asa fel incat acestia sa nu se sparga. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Intr-un vas se amesteca carnea tocata, ceapa, orezul, bulionul, sare, piper, marar, patrunjel.Cu aceasta ...
 PUI IN SOS DE VIN ROSU PUI IN SOS DE VIN ROSU
Puiul se transeaza in 6-8 bucati si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie inalta. Se aseaza bucatile de pui cu pielea in jos in tigaie si se prajesc 5-7 minute pana se rumenesc. Se scot cu spumiera pe o ...
 Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci
Rulouri: Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa, ciupercile, ardeiul, se calesc foarte putin, se amesteca cu marar. Bucatile de carne se umplu fiecare cu amestecul de legume, se ruleaza, se fixeaza ...
 Tocanita de pui cu mamaliguta Tocanita de pui cu mamaliguta
Ceapa taiata marunt se pune la calit impreuna cu rosiile taiate cubulete, se adauga apoi carnea si se potriveste gustul de sare si piper. Se adauga patrunjel verde tocat si o cana cu apa, apoi se lasa sa fiarba carnea bine. Se face mamaliguta: la 1 l ...
 Stufat cu limba de porc Stufat cu limba de porc
Mie imi place stufatul de miel, am incercat sa-l prepar si cu alte feluri de carne. Cel cu limba este exceptional.Tineti limbile in apa rece cel putin 10 minute, sa iasa sangele. Puneti limba la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare. Cand ...
 Volovan acompaniat de crochete de piure(Vol-au-vent,denumirea originala a acestei mincari) Volovan acompaniat de crochete de piure(Vol-au-vent,denumirea originala a acestei mincari)
Se pune puiul la fiert impreuna cu ceapa taiata in doua,foile de dafin si morcovul,nu uitind de pus sare.Se lasa la foc iute pina da in clocot se spumuieste si se da la foc mic cca.o ora,dupa care se scoate si se lasa la racit pentru ca dupa aia sa ...
 Orez cu sunca si telemea la tigaie Orez cu sunca si telemea la tigaie
Reteta pot sa o incadrez in randul retetelor de criza, sau in randul celor care care il asculta pe Lavoisier ,,nimic nu se pierde, totul se transforma,, Sa va spun cum s-a intamplat: pt ca imi ramasese orez fiert si nu voiam sa-l arunc, pt ca mai ...
 Mancare de limba cu  masline Mancare de limba cu masline
Se fierbe limba in oala cu presiune in apa cu sare si piper . Se scoate, se raceste si se dezgoleste de pielita alba ( daca e fiarta bine, imediat se desface, mai bine zis se exfoliaza ) Se prajeste ceapa 1 minut , se stinge cu sucul de rosii frecat ...
 Risotto alla marinara Risotto alla marinara
Preparare : am inceput prin a prepara stockul, am cladit intr-un vas mai inalt fructele de mare, am adaugat legumele si verdeata , putina sare si un litru pe apa rece. L-am lasat sa fiarba minute 20 de minute de cand a inceput sa clocoteasca , ...
 Frigrarui de carnat cu legume Frigrarui de carnat cu legume
Se ia carnatul si se taie in felul urmator:cu un cutit se taie in lungimea lui lasand cate un cm de fiecare parte(trebuie sa iasa ca un buzunar).Taiem ceapa verde (partea alba)in lung si o introducem in carnat.Ardeul il taiem subtire si il punem in ...
 Pulpa de pui umpluta cu spanac Pulpa de pui umpluta cu spanac
Pulpele se dezoseaza partial, separat se trage spanacul in tigaie cu ustroiul si ceapa; dupa care se pune pe feliile de sunca presata , se ruleaza si se pun in locul osului. Pulpele se prind cu scobitori, se trag in tigaie dupa care se introduc la ...
 fasole cu costita afumata fasole cu costita afumata
costita se taie cuburi si se prajeste in putin ulei, dupa care se pune separat. in untura obtinuta se caleste ceapa impreuna cu morcovul, dupa care ardeiul taiat cubulete. se adauga fasolea si costita si aproximativ o cana de apa (depinde cat e ...
 Pui cu sos de smantana si mamaliguta Pui cu sos de smantana si mamaliguta
Carnea se taie in bucati potrivit de mari si se rumenesc in putin ulei pe toate partile.Se scoate carnea rumenita pe o hartie absorbanta iar in uleiul ramas adaugam ceapa taiata marunt , o calim pina devine sticloasa.Galbenusurile le amestecam cu ...
 Mancare de vinete cu carne de vaca Mancare de vinete cu carne de vaca
Vinetele se spala,se taie cubulete,se sareaza si se lasa in castron,jumatate de ora,pana isi lasa zeama.Apoi se storc usor cu mana.-Se rumeneste carnea in putin ulei-Se adauga ceapa,usturoiul,verdeata,condimentele si se calesc impreuna cu carnea vreo ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-295
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ceapa - Pagina 220
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z