SiteDeBucate » ceapa

Retete cu ceapa

 Potaje de acelga(tocana de cardon) Potaje de acelga(tocana de cardon)
*Frunzele de cardon se spala si se taie in lung(fisii)*cirnatul de singe si chorizul se taie rondele*ceapa se spala si se taie codita*capatina de usturoi de curata de frunze si cu ajutorul unui cutit punem pe foc pentru a se coace putin*toate aceste ...
 Perisoare de manzat cu sos de rosii Perisoare de manzat cu sos de rosii
Curatati si spalati ceapa si morcovul. Spalati orezul si lasati-l la inmuiat in putina apa. Tocati foarte marunt ceapa, o jumatate de morcov si verdeata.Intr-o tigaie antiaderenta puneti la calit in ulei morcovul tocat, ceapa, verdeata, orezul scurs ...
 Dovlecei zucchini umpluti cu carne de vita in supa de iaurt  cu garnitura de orez Dovlecei zucchini umpluti cu carne de vita in supa de iaurt cu garnitura de orez
Se scot miezul si semintele dovleceilor cu un cutit semicircular special.Se spala dovleceii si se lasa la scurs.UmpluturaSe pune uleiul la incins intr-o tigaie neaderenta si se adauga semintele de pin ; se prajesc usor pana iau o culoare aurie si se ...
 Ardei umplut cu legume,carne si orez. Ardei umplut cu legume,carne si orez.
1-Scoatem coditele de la ardei ii spalam si ai lasam la scurs.,2-Ceapa o tocam marunt si o calim cu uleiul.3-Vinata si morcovii se curata se toaca marunt morcovii(razuitoare),se adauga peste ceapa,calim bine.4-Orezul al spalam si al adaugam si pe el ...
 perisoare in sos de migdale perisoare in sos de migdale
carnea se amesteca cu:patrunjelul tocat marunt,oul,pesmetul,1 catel de ustruroi taiat marunt,jumatate din ceapa taiata marunt,sare si piper.dupa aceea se ia din compozitie si se fac perisoarele(pentru a iesi toate la aceeasi marime luam din ...
 Gulas de oaie Gulas de oaie
Se cutata ceapa si cartofii. Carnea de oaie se curata bine de pielita si grasime si apoi se taie in cuburi de 2 cm. Ceapa toacata marunt se prajeste in untura pana devine aurie.Se adauga boia, se amesteca si apoi se pune carnea de oaie. Se sareaza, ...
 Dovlecei cu besamel(specific arab) Dovlecei cu besamel(specific arab)
Dovleceii,spalati,necuratati,se taie in jumatate si se fierb in apa sarata cca 15 minute.Dupa ce sint fierti se pun in apa f.rece;se schimba apa de 3-4 ori;se lasa dovleceii in apa rece cam 10 minute.Dovleceii se fierb descoperiti,sau putin ...
 Pui a la Kiev Pui a la Kiev
Intr-un bol se pune untul, care trebuie sa fie moale, sarea, coaja si sucul de lamiae, usturoiul pisat marunt, ceapa verde si patrunjelul tocat marunt. Se amesteca totul foarte bine. Se pune compozitia pe o folie de plasic alimentar si se ruleaza ...
 Biryani cu pui-reteta testata Biryani cu pui-reteta testata
Ceapa curatata si taiata solzisori si usturoiul presat se calesc in putin ulei pina se inabusa bine.Se adauga foaia de dafin, scortisoara, cardamomul si cuisoarele si se prajesc 1 minut.Se adauga condimentele pisate(pudra) peste ceapa apoi adaugam ...
 Mancare de cartofi cu curcan Mancare de cartofi cu curcan
Se pune carnea de curcan la fiert in apa rece cu putina sare, ca pentru supa. Se curata si se toaca legumele, cartofii bucati mai mari. Intr-un vas de tuci caliti in ulei intai ceapa si morcovii, dupa 7-8 minute adaugati ardeii si rosiile, iar din ...
 Fasole verde scazuta cu cotlet Fasole verde scazuta cu cotlet
Cotletul bine curatat de os si pielite se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, paprika si cimbru.Intr-o cratita (oala de fiert sub presiune) puneti 30 ml ulei si prajiti cotletul intreg pe toate partile. Adaugati 500 ml apa fierbinte, felii ...
 Ciolan rasol cu fasole verde natur Ciolan rasol cu fasole verde natur
Se pune ciolanul bine spalat si curatat sa fiarba in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma, se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si telina si se mai lasa la fiert mic, cu capac, 80-90 minute (in oala de fiert sub presiune ...
 Ciolan rasol cu friganele Ciolan rasol cu friganele
Se pune jambonul bine spalat si curatat sa fiarba in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma, se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si telina si se mai lasa la fiert mic, cu capac, 80-90 minute (in oala de fiert sub presiune ...
 Dovlecei - nuferi - cu curcan Dovlecei - nuferi - cu curcan
Tocati marunt ceapa, ardeiul gras (ciupercile) si radeti morcovii (pastrati 1/2 morcov pentru decor). Caliti in 30 ml ulei legumele tocate, adaugati verdeata tocata, orez si 100 ml bulion, ketchup. Lasati pe foc 10-15 minute, pana ce orezul este ...
 Jambon pe varza  la tava Jambon pe varza la tava
Felia de jambon se condimenteaza si se pune la prajit intreaga intr-o tigaie cu ulei incins. Dupa ce a prins putina crusta, se intoarce, se adauga in tigaie o rosie decojita si feliata si se mai lasa 3-4 minute la prajit. Taiati varza murata sub ...
 Jambon la tava cu cartofi Jambon la tava cu cartofi
Felia de jambon se condimenteaza si se pune la prajit intreaga intr-o tigaie cu ulei incins. Dupa ce a prins putina crusta, se intoarce si se mai lasa 3-4 minute la prajit.Intr-o tava emailata sau vas Jena puneti un pat de felii de rosii, bastonase ...
 Pui cu ciuperci Pui cu ciuperci
Se portioneaza carnea de pui, se condimenteaza si dupa 10 minute se pune la prajit in ulei, intorcandu-se pe toate partile pana prinde putina crusta. Se adauga morcovul feliat, ceapa si rosia tocate, 200 ml apa si se lasa la fiert, la foc mic cu ...
 Ciocanele de pui cu spanac Ciocanele de pui cu spanac
Intr-o craticioara puneti la prajit ciocanelele de pui condimentate in ulei. Intoarceti-le pe toate partile pana prind putina crusta. Adaugati ceapa, caliti cateva minute apoi ardeiul si rosia si cateva frunze de patrunjel. Adaugati 200 ml apa, ...
 Ciocanele de pui cu telina Ciocanele de pui cu telina
Curatati si taiati telina bastonase mai mari. Tocati marunt ceapa, ardeiul si rosia.Intr-o craticioara puneti la prajit ciocanelele de pui in ulei. Intoarceti-le pe toate partile pana prind putina crusta. Adaugati ceapa si telina, caliti cateva ...
 Rulouri de antricot cu ciuperci Rulouri de antricot cu ciuperci
Antricotul se taie in 8-10 felii care se bat bine cu ciocanul de carne si se condimenteaza.Ciupercile se spala si se pun la fiert intr-un litru de apa cu putina sare, aproximativ 20 minute.Intr-o tigaie caliti in uleiul de masline ceapa tocata, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-295
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ceapa - Pagina 214
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z