SiteDeBucate » ceapa

Retete cu ceapa

 Limba de porc rasol cu hrean Limba de porc rasol cu hrean
Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare...Dupa ce se ia spuma adaugam o ceapa,jumatate morcov,cateva felii de telina pentru gust si lasam sa fiarba bine.Se pot fierbe si la aburi.Cand bucatile de limba sunt ...
 Clatite cu ficatei de pasare Clatite cu ficatei de pasare
Intr-o craticioara am pus la incins uleiul si am dat cateva minute prin el - ficateii de pasare, dupa care i-am scos pe o farfurie. Am pus ceapa la calit pana s-a inmuiat si am adaugat ciupercile. Am lasat cam 20 de minute sa se patrunda si acestea. ...
 Piftie de cocos Piftie de cocos
Carnea se curata bine, se asaza intr-o oala adanca, se acopera cu apa cam 5 cm, se strange spuma, se adauga morcovul, ceapa, dafin,piper boabe, 4 catei de usturoi, se da la foc foarte mic, abia sa se vada cand fierbe (7-8 ore). Cand apa a scazut, se ...
 Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie) Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie)
Limba se opareste si se curata .Se curata legumele si se spala.Limba se pune la fiert in apa impreuna cu morcovul, ceapa, piperul, sare, si foaia de dafin.Se face maioneza din galbenusul de ou, 1 lingurita de mustar, sare, zeama de lamaie, si uleiul ...
 Orez cu sunca in ardei Orez cu sunca in ardei
Se fierbe orezul in apa cu sare.Separat se fierb si morcovii in apa fara sare si cand s-au inmuiat se fac piure cu pasatorul.Apoi se scurge bine orezul de apa si se amesteca cu 2-3 linguri din piureul de morcovi.Se pune intr-o craticioara un pic de ...
 Rulada de clatite umpute Rulada de clatite umpute
Se fac 8 clatiteCarnea si ficatul se fierb, ceapa se caleste, se dau pe masina impreuna cu painea muiata in lapte,se condimenteaza si se adauga 2 oua.Cu aceasta comozitie se umplu 6 clatite.Doua foi de clatite se asaza intr-o tava de chec unsa cu ...
 Racituri Racituri
Rasolul de porc si pulpele se curata, se spala si se fierb la foc potrivit intr-un vas cu apa descoperit. La mijlocul timpului de fierbere se adaugazarzavatul curatat, spalat, taiat bucati mari si o lingura de sare. Cind se desprinde carnea de pe os, ...
 Drob de pui cu legume Drob de pui cu legume
Maruntaiele se fierb 45 de minute, se lasa sa se raceasca apoi se taie marunt si se amesteca cu verdeata, legumele date pe razatoarea mica, ouale si condimentele. Se toarna compozitia intr-o forma de 26cm (unsa cu unt si tapetata cu faina) si se da ...
 Rulada de pui Rulada de pui
Se calesc ciupercile (taiate marunt) cu ceapa si usturoiul. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Cand compozitia s-a racit se adauga 100g piept de pui tocat si pesmetul. Se bate pieptul de pui, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga ...
 Turta cu pui si legume Turta cu pui si legume
Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja,se taie julien(lamele fine).Se curata ceapa, se taie in lamele fine.Se spala pieptul de pui(poate fi si de curca) se taie in feliute subtiri ca si cum am taia ceapa julien.Se incinge uleiul intr o ...
 DROB DE MIEL DROB DE MIEL
Ceapa,taiata marunt, se prajeste putin in cca 60 ml ulei;se pune apoi carnea si maruntaiele,taiate bucati(curatate f bine,sa nu aiba fire de par,apoi spalate, repede.Nu se lasa in apa);maruntaiele se pun in ordinea ...
 Drob de verdeturi Drob de verdeturi
Speli bine mararul, patrunjelul, loboda si leusteanul si le toci marunt.Speli si cureti si ceapa verde si o tai rondele mai fine. Bati bine ouale si le adaugi uleiul si grisul dupa care le amesteci cu verdeturile.Potrivesti de sare, piper si la ...
 Rulada din piept de pui Rulada din piept de pui
Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza se feliaza si se bate usor.Se condimenteazacu sare si piper. Resturile de carne ramasese toaca marunt si se pun la calit in putin unt,impreuna cu ceapa, usturoiul si 3 felii de bacon,taiate marunt, pana se ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Se curata si se spala ciupercile.Coditele se toaca marunt.La fel si rosiile,ceapa si pieptul de pui.Se pune pieptul de pui la calit intr-o cratita.Se adauga ceapa tocata marunt.Cand s-a rumenit se adauga rosiile si coditele.Se sareaza si se ...
 Mingiute de pui cu susan Mingiute de pui cu susan
Morcovul taiat marunt, ceapa data pe razatoare, usturoiul si patrunjelul tocat fin se amesteca cu carnea, oul si pesmetul.Se condimenteaza amestecul cu piper si cimbru si se sareaza dupa gust.Cu mainile umede se formeaza sfere care se rostogolesc ...
 platou rece platou rece
Se taie toate ingredientele dupaplacul fiecaruia apoi se aseaza pe platou pofta buna! ...
 PIEPT DE PORC UMPLUT SI TAPETAT PIEPT DE PORC UMPLUT SI TAPETAT
Pieptul de porc se spala, se lasa sa se scurga bine de apa si se taie apoi pe lung, fasii de aproximativ 2 – 2,5 cm. Se toaca separat carnea si se amesteca cu oul, cu patrunjelul si ceapa tocate marut si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. ...
 Aperitiv COADA DE PAUN Aperitiv COADA DE PAUN
Se taie felii lungi de castravete ce vor constitui coada paunului.Se orneaza cu baghete de morcov,cuburi de sunca presata, rondele de masline, triunghiuri de cascaval si bucati de ceapa rosie.Corpul paunului se face din rosie taiat putin la baza ca ...
 Carne  cu salsa de ton Carne cu salsa de ton
Puneti carnea in bucata intreaga, la fiert in apa rece cu verdurile intregi. Fierbeti timp de 2-3 ore, depinte de carne, si lasati-o sa se raceasca in apa in care a fiert. Dupa racire o scoateti si o taiati feliute subtiri cu un cutit foarte ascutit. ...
 Piftie de ciolan afumat Piftie de ciolan afumat
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l in apa fierbinte.Puneti-l la fiert in apa rece cat sa acopere bine, cam 3 litri, intr-o oala cu capac. Se fierbe aproximativ 90 de minute, apoi ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-295
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ceapa - Pagina 177
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z