SiteDeBucate » zahar

Retete cu zahar

 Chec din albusuri Chec din albusuri
Albusurile se bat spuma;se pune zaharul si se bate in continuare(sa se topeasca zaharul).Se pun aromele si uleiul(incet,ca la maioneza);se pune apoi faina,cernuta,mestecindu-se cu o lingura de lemn,incet,de sus in jos.Cind compozitia e omogena,se ...
 Rulada de nuci cu frisca Rulada de nuci cu frisca
In vasul mixerului se pun galbenusele cu 1/2 pahar de zahar si se bat pina devine o spuma galbena se adauga nucile si praful de copt si se amesteca usor.Albusele vin batute spuma tare cu cealalta jumatate de pahar de zahar.In alautul cu nuci se ...
 Tarta cu crema delicioasa Tarta cu crema delicioasa
Pregatim pasta:amestecam faina cu praful de copt,adaugam zaharul,oul,apa rece,iar la sfarsit cuburile de margarina,vom obtine o coca pe care o vom pune in frigider timp de 20 minute;Intre timp pregatim crema:punem la fiert laptele,batem galbenusurile ...
 Biscuiti Biscuiti
Intr-un bol se mixeaza margarina uleiul si zaharul pina zaharul nu se mai simte si treptat se adauga celelalte ingridente pina se formeaza un aluat.Se poate intinde si scoate forme sau se poate pune in masina de tocat si cu forme ptr masina se pot ...
 Baclava Baclava
Umplutura:Se amesteca 250gr.zahar,400gr.nuci tocate cu cutitul,100gr.nuci tocate la masina,un pliculet zahar vanilinat si pesmetul.Siropul:Intr-o craticioara se amesteca 250gr.zahar,un pliculet zahar vanilinat,100gr.de miere,350ml.apa.Siropul ...
 Papanasi cu smantana si dulceata Papanasi cu smantana si dulceata
Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile si zaharul, apoi faina in ploaie, amestecata cu bicarbonatul. Branza se rade si se presara usor si ea. Se pune si fiola de esenta de vanilie. Se face o coca moale ca de gogosi. Se formeaza inele groase ...
 TORTULETE(f.bune) TORTULETE(f.bune)
Din cantitatile scrise,ies 5 bucati.Checul se sfarima;se pune peste el, apoi,crema.facuta asa:toate ingredientele(in afara de unt),se pun pe foc,mic;se amesteca tot timpul;cind fierbe,se lasa vreo 2 minute(sa se topeasca zaharul).Se adauga,apoi,untul ...
 Napolitane cu crema caramel si nuca ! Pe gustul tuturor ! Napolitane cu crema caramel si nuca ! Pe gustul tuturor !
300 de grame de zahar se caramelizeaza. Cand capata o culoare maroniu-roscat se ia de pe foc si se adauga untul sau margarina si si cantitatea de zahar amintita si se amesteca bine.Se adauga si stafidele. Se lasa 5-10 minute sa se racoreasca.Intre ...
 Tort padurea neagra -combinatia mea Tort padurea neagra -combinatia mea
ptr blatUngem o tava rotunda cu putin ulei si incalzim cuptorul la 180 de grade.Intr-un bol batem albusele spuma cu putina sare si zahar treptat pina este o spuma inalta adaugam galbenusele si continuam sa batem ,adaugam treptat uleiul faina si cacao ...
 Papanasi Papanasi
Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul. Se incorporeaza apoi ouale si vanilia, iar la sfarsit faina. Puteti amesteca aluatul cu robotul sau mixerul sa se omogenizeze mai bine!*daca branza e mai umeda s-ar putea sa mai aveti nevoie de 1-2 ...
 Crema caramel Crema caramel
Batem oule cu galbenusurile intr-o farfurie adinca apoi adaugam zaharul si vanilia. Apoi urmeaza si laptele ( laptele sa nu fie fiert).Luam o tava si 7 cani(mag) mari si punem in fiecare cana cite o lingurita de sirop, apoi turnam si cantitatea de ...
 HARISI ( PRAJITURA ARABEASCA) HARISI ( PRAJITURA ARABEASCA)
Reteta este foarte simpla.Amestecam toate ingredientele intrun vas, trebuie sa aiba consistenta unui aluat de chec, dar ceva mai gros.Dupa ce amestecam bine trebuie sa lasam aluatul la intuneric aproximativ 1 ora, iar dupa acest timp punem compozitia ...
 Cornulete cu nuca Cornulete cu nuca
Se pune drojdia la dospit cu putin zahar, apa calduta si faina. Se pun intr-un castorn restul de ingrendiente si se adauga drojdia crescuta framantandu-se un aluat. Se lasa la dospit acoperit cu un prosop timp de 40 de minute.Intre timp incalzim ...
 Minciunele Minciunele
Intr-un bol se amesteca ouale cu zaharul smintina si coniacul zaharul vanilat si putina sare.Se toarna din faina mereu pina se face un aluat nu trebuie sa fie lipicios.Se taie alautul in doua parti egale si din fiecare parte se intinde ofoaie foarte ...
 GOGOSI CU TOPPING DE CIOCOLATA GOGOSI CU TOPPING DE CIOCOLATA
Se dizolva drojdia in laptele caldut cu zaharul si un praf de sare,iar dupa ce a crescut,o punem putin cate putin peste faina,unde adaugam si ouale batute ,untul,esenta si framantam pana obtinem un aluat de consistenta nici prea moale nici prea tare ...
 Mere la cuptor Mere la cuptor
Merele se spala, se taie in 2 si se scoate caseta cu samburi. Se face un sirop din apa, zahar, zahar vanilat, si esenta, care se toarna peste merele asezate in tava. Se adauga peste ele nuci faramitate, bucatele de unt si se da la cuptor.Cand sunt ...
 FRIGANELE FRIGANELE
batem bine ouale ,dupa care luam fiecare felie de paine o trecem intai prin lapte apoi prin oul batut si ii dam drumul in uleiul incins, intoarcem pe ambele parti ,iar cand consideram ca sunt gata,le scoatem pe o farfurie cu un servetel pe ia sa ...
 Prajitura cu gem de post Prajitura cu gem de post
Amesteca toate ingredientele, mai putin gemul, pana se formeaza o compozitie omogena .Adauga gemul si amesteca incet cu o paleta de lemn [lingura] pana se incorporeaza gemul foarte bine . Tapeteaza o tava cu foaie de copt, daca nu ai se unge tava cu ...
 SIROP DE TRANDAFIRI SIROP DE TRANDAFIRI
Se freaca petalele cu zeama de lamaie.Se face un sirop din zahar ,se fierbe cat sa se lege un pic,se adauga petalele si se mai fierbe cam 10-15 min.Se strecoara prin sita,se pune in sticle si apoi in camara.Se poate folosi pentru lichiorul de ...
 Panna Cotta - reteta testata Panna Cotta - reteta testata
1.Punem gelatina in laptele rece2.Frisca si zaharul se pun intr-un ibric si se lasa la foc mic pana se incalzesc.3.Cand sunt caldute, se adauga peste frisca si zahar, gelatina cu laptele si esentele, se mai tin pe foc inca un minut timp in care ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-413
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar - Pagina 280
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z