SiteDeBucate » zahar

Retete cu zahar

 Inghetata de lamaie cu bezele Inghetata de lamaie cu bezele
Puneti bezelele intr-o punga de plastic si zdrobiti-le. Amestecati iaurtul cu bezelele, coaja de citrice si cu lichiorul sau sucul de portocale. Impartiti compozitia in 4 castroane si puneti-o la congelat. Pregatiti sosul: taiati caisele in cubulete. ...
 Piure de castane Piure de castane
Castanele se pun la fiert. Se curata de coaja si se zdrobesc. Se amesteca cu lapte si zahar pana se pregateste un piure. Se adauga rom si se paseaza. Se pregateste o spuma din frisca si zahar pudra. Aceasta se amesteca bine cu piureul de castane ...
 Prajitura cola Prajitura cola
Se pregateste blatul: galbenusurile se amesteca bine cu zahar, cola, zeama de lamaie in care s-a stins praf de copt si albusurile. Dupa ce se omogenizeaza se baga la cuptor. Crema se pregateste la fel de usor. Laptele se pune pe foc cu 4 linguri ...
 Pricomigdale Pricomigdale
Puneti la foc potrivit, intr-un vas, albusurile, miezul de nuca macinat, zaharul pudra si amestecati incontinuu, pana ce se incalzeste compozitia. Luati de pe foc si adaugati faina si esentele si amestecati bine compozitia. Puneti cu o lingura, into ...
 Budinca de prune Budinca de prune
Taiati prunele in sferturi sau in cubulete, eliminati samburii. Caliti timp de 5 minute prunele in 20g unt. Stropiti prunele cu sucul unei lamai, presarati-le cu scortisoara, cu zaharul tos si puneti-le din nou la foc potrivit, pentru 5 minute. ...
 Crema de zahar ars Crema de zahar ars
Laptele, frisca, galbenusurile de oua, ouale, zaharul pudra si vanilia se amesteca bine. Compozitia se pune in cupe de portelean si se pun apoi intr-o cratita mai mare la cuptor(in cratita se pune apa cat sa nu intre in forme). Se baga la cuptor ...
 Prajitura de post Prajitura de post
Curatati merele de coaja, dati-le pe razatoarea mica si amestecati-le bine cu zaharul, margarina, faina, scortisoara, zeama de lamaie si sarea. Omogenizati bine compozitia, apoi turnati-o intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Coaceti ...
 Mere coapte cu inghetata Mere coapte cu inghetata
Merele se spala si li se scoate cotorul cu o lingurita. Se adauga cate o bucatica de unt si doua lingurite de zahar in fiecare mar. Se pun apoi merele intr-o tava si se pune si o jumatate de pahar cu apa. Se pune tava in cuptorul preincalzit ...
 Inghetata de zmeura Inghetata de zmeura
Se bat bine ouale cu telul si se adauga zaharul combinat cu faina. Se adauga cate putin lapte cald. Se amesteca si se aseaza castronul la bain-marie, pana cand compozitia se ingroasa. Cand compozitia este rece se amesteca cu zmeura ...
 Stelute dulci Stelute dulci
Amestecati zaharul vanilat, zaharul si untul, adaugati ouale, praful de copt dizolvat in smantana, coaja de lamaie si atata faina cata este necesara pentru a obtine un aluat potrivit de tare. Framantati aluatul timp de 20 de minute. Intindeti din el ...
 Crema de caramel Crema de caramel
Ouale se amesteca cu 200 g zahar, se toarna laptele fiert, zaharul vanilat si romul. Restul de zahar se caramelizeaza intr-un apoi se tapeteaza cu acest caramel formele in care se toarna compozitia obtinuta. Formele umplute se aseaza intr-un ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Ceapa si usturoiul se calesc in putin unt. Se pun rosiile, bulionul, zaharul, cimbrul si se lasa pe foc timp de un sfert de ora. Se amesteca din cand in cand, se ia de pe foc si se mai lasa putin sa se raceasca. Totul se pune intr-un vas inalt de ...
 Caisata Caisata
Se scot samburii caiselor si caisele se pun intr-un borcan. Un strat de caise, unul de zahar si ultimul sa fie de zahar. Borcanul se tine la soare 2 saptamani si apoi se toarna alcool cat sa se acopere caisele. ...
 Amandina Amandina
Albusurile se separa de galbensuri.Albusurile se bat bine cu zaharul pana se dizolva zaharul si apoi se adauga galbenusurile si treptat faina. Se pune compozitia in forma si se coace timp de 35 minute. Se lasa blatul sa se raceasca dupa care ...
 Papanasi cu dulceata de afine Papanasi cu dulceata de afine
Se face un aluat din branza, oua, faina, gris, zahar, coaja de portocala si praf de copt. Din acest aluat, care trebuie sa fie framantat bine, se fac gogosi potrivite. In mijlocul fiecaruia se apasa cu degetul si se formeaza un fel de colacel. ...
 Cornulete cu nuci Cornulete cu nuci
Frecati untul cu zaharul, adaugati coaja de lamaie rasa, miezul de nuca macinat, apoi faina, bicarbonatul si sarea. Framantati bine coca obtinuta si intindeti o foaie de circa 5 mm. Taiati din aceasta patrate cu latura de 5-6 cm si rulati-le pe ...
 Cornuri cu nuca Cornuri cu nuca
Pentru umplutura, fierbeti zaharul cu apa, adaugati nuca macinata, coaja de lamaie rasa sau scortisoara si vanilia. Din aluatul de cozonac intindeti o foaie de grosimea unui deget, pe care puneti umplutura. rasuciti, dandu-i forma de corn. Inainte de ...
 Pulpe de pui cu gutui Pulpe de pui cu gutui
Prajiti pulpele in unt pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si scoateti-le pe o farfurie. In grasimea ramasa prajiti gutuile taiate in feliute de un deget grosime. Puneti apoi in cratita pulpele de pui si turnati peste toate un sos de zahar ...
 Bomboane Bomboane
Zaharul, mierea si laptele se pun intr-o cratita si se lasa sa fiarba pe aburi. Cand crema este gata observam ca este omogena si se intinde. Se lasa la racit putin. Crema se pune pe o planseta presarata cu zahar pudra si se ruleaza ca un salam ...
 Tortul Indragostitilor Tortul Indragostitilor
1. Frecati untul cu zaharul, apoi adaugati ouale, miezul de nuca, ciocolata topita, zaharul vanilat si sarea. Amestecati compozitia, cu telul, timp de 15-20 de minute, intr-un vas pe care il tineti la bain-marie. 2. Adaugati in „ploaie“ faina ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-413
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar - Pagina 211
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z