SiteDeBucate » zahar

Retete cu zahar

 Chec Chec
Se face totul cu mixerul.Se pun ouale si zaharul si se amesteca pana se face ca o spuma,se adauga laptele,uleiul si zaharul vanilat,se amesteca in continuare.Se adauga faina,treptat,praful de copt si coaja de portocala.3/4 din compozitie se toarna ...
 Biscuiti cu nuca Biscuiti cu nuca
Intr-un bol se bat ouale spuma cu zahar, se adauga uleiul, margarina, smantana, cacao si se amesteca compozitia dupa fiecare ingredient. Se adauga praful de copt, apoi nuca si se amesteca. Se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat ...
 Furtuna in desert Furtuna in desert
se bat albusurile spuma cu zaharul se adauga nuca si faina amestecata cu praful de copt se coc 3 foi pe dosul tavii unsa si tapetata cu faina se coc la foc mare pina se auresc crema 1se prepara budinca dupa instructiunile de pe plic se aduga cacaoa, ...
 Papucei Papucei
Margarina (eu am folosit Unirea) se scoate inainte cu 1-2 ore la temperatura camerei.Margarina se freaca cu zaharul. Se adauga un praf de sare si esenta.Cand a devenit ca o spuma, se aduga treptat faina.Din compozitia obtinuta se fac bastonase care ...
 Cornulete in doua culori Cornulete in doua culori
Sifon,zahar,drojdie(dizolvata in putina apa calda),uleiul si aromele se amesteca foarte bine,apoi se adauga faina pina obtii o crema ,care se imparte in doua vase.Intr-un vas continui cu faina pina obtii o coca ca de piine,iar in celalalt adaugi ...
 Tarta cu prune Tarta cu prune
Reteta asta am vazut-o intr-o revista,imi cer scuze dar nu mai retin numele celui care apartine.Se mixeaza bine zaharul cu margarina,se adauga pe rand ourile apoi faina cu praful de copt si zaharul vanilat, aluatul se pune intr-o tava tapetata cu ...
 Lapte de pasare(bulgari de zapada) Lapte de pasare(bulgari de zapada)
Cantitatile scrise,sint pt.o portie imensa de” Lapte de pasare”.Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul si se bate in continuare,pina ce albusul se intareste f.mult;arata ca zapada.In timp ce batem albusul,intr-o cratita(de cca 4 l),se pune ...
 Rulada cu banane si crema de lamaie Rulada cu banane si crema de lamaie
Separam ouale, batem albusurile spuma,apoi adaugam 6 linguri zahar si batem in continuare,cand am batut bine spuma adaugam galbenusurile,apa ,praful de copt. Se da la cuptor 20 minute la foc potrivit. CREMA: se bate praful de crema cu zaharul ramas ...
 Mere in aluat de foitaj Mere in aluat de foitaj
Merele se spala,se curata de coaja si de casuta seminala cu aparatul special de scos cotoare.Sau daca nu aveti,se taie marul in doua si se scote cotorul,apoi merele se unesc inainte de a fi puse in aluat.Se pun merele intr-o tava,iar in fiecare gaura ...
 Prajitura cu branza si capsuni Prajitura cu branza si capsuni
Se zdrobesc biscuitii cu facaletulSe pun intr o tava rotunda si se intind uniform cu linguraTava sa o ungi cu un pic de untSeparat se amesteca branza cu zaharul si cu oualeSe taie capsunile in doua si se aranjeaza peste biscuitSe rastoarna deasupra ...
 Alt fel, de dulce Alt fel, de dulce
Maruntim curmalele si lasam cateva si sub forma de felii pentru decor.Ungem cu unt o tava mai mica de chec, intindem jumatate din cantitatea de mamaliga, presaram branza,cateva linguri cu smantana, zaharul si bucatelele de curmale. Acoperim cu restul ...
 prajitura bounty prajitura bounty
Batem bine ouale impreuna cu zaharul si un praf de sare pana devine o crema. Adaugam treptat untul topit. Separat amestecam faina cu cacaua si praful de copt.Adaugam peste compozitia de ou, alternand cu laptele.Tapetam tava de aragaz cu hartie de ...
 Mucenici fierti Mucenici fierti
Intr-un castron punem faina, adaugam un praf de sare, apa si amestecam totul pana obtinem un aluat elastic, care nu se lipeste deloc de mana.Luam bucatele foarte mici de aluat, pe fiecare in parte, le rulam intre suprafata de lucru si podul palmelor ...
 Tavalita cu pandispan Tavalita cu pandispan
Se prepara blatul:se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma,galbenusuile se bat cu zaharul pana isi mareste volumul.Se incorporeaza albusul cu galbenusul si faina avand grija sa amestecati de jos in sus.Aluatul obtinut se pune ...
 negresa cu banane negresa cu banane
ingredientele sunt pt o tava mai mica(eu am o tava patrata cca 25/25 ).daca faceti in tava mare de aragaz, 5 oua si la restul ingredientelor dublati cantitatea)bananele curatate si taiate bucati se stropesc cu sucul de lamaie.se pune la topit untul ...
 Briose cu dovleac Briose cu dovleac
Intr-un castron se amesteca piureul de dovleac fiert, ouale, iaurtul si uleiul, esenta de vanilieIn alt castron amestecati ingredientele solide, faina, cerealele maruntite (nu trebuie sa fie foarte fin zdrobite), zaharul, praful de copt si ...
 Cornulete foatrte ieftine ,cu rahat Cornulete foatrte ieftine ,cu rahat
drojdia +borsul+uleiul+faina(pastrati 2 minute pt intins aluatul pe planseta)se framintaSe lasa 30 min la crescut,dupa care se presara faina pe planseta si se intinde aluatulAluatul se taie in triunghiuri,pe care se aseaja bucatele de rahat,se ...
 Clatite-ca la mama acasa Clatite-ca la mama acasa
Intr-un bol cu peretii inalti,punem ingredientele de mai sus. laptele ,oul,zaharul,zaharul vanilat,sarea si faina jumate si mixam cu robotul vertical,apoi adaugam si restul de faina si mixam din nou bine pentru nu a ramina cocoloase.dupa care punem ...
 Cornulete de vanilie Cornulete de vanilie
Omogenizez untul cu zaharul,zaharul vanilat,oul,adaug faina, nuca. Las aluatul o ora la rece,dupa care modelez cornuletele. Le coc in tava unsa cu ulei, sau pe hartie de copt in cuptorul preincalzit. Le pudrez imediat, apoi inca o data dupa ce sunt ...
 Briose cu ananas Briose cu ananas
Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga pe rand galbenusurile, uleiul,coaja de portocala, apoi faina si praful de copt. Se amesteca bine si se repartizeaza aluatul in formele de briose unse in prealabil cu ulei de masline. Se pune deasupra cate ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-413
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar - Pagina 276
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z