SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Bors de peste Bors de peste
Speli pestele si pui sa fiarba incet, mai intai resturile de peste, zarzvavatul, ceapa si sarea. Dupa 4 minute strecori si pui din nou la fiert cu pestele taiat bucati egale, rosiile curatate si taiate, orezul oparit si 3 linguri de bors. Lasi sa ...
 Impletitura cu mac si nuca Impletitura cu mac si nuca
Se dizolva drojdia cu o lingura de zahar în putin lapte caldut. Se asaza maiaua în faina cernuta, se acopera cu putina faina si se lasa la dospit la caldura. Se bat ouale cu restul de zahar, cu esentele si sarea si se pun peste maia ...
 Fursecuri cu nuca Fursecuri cu nuca
Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga treptat ouale si galbenusurile, smantana, praful de sare, esenta de vanilie si faina amestecata cu praful de copt.Se framanta un aluat potrivit de tare.Albusurile se bat spuma cu patru linguri de zahar, se ...
 Cozonac cu fructe confiate Cozonac cu fructe confiate
Se cerne faina intr-un bol, se adauga galbenusurile, zaharul si drojdia, margarina topita, coaja rasa de lamaie, sarea, scortisoara, cuisoarele pudra si laptele caldutSe amesteca ingredientele, se omogenizeaza bine si se bat cu mixerul circa cinci ...
 Cod gratinat Cod gratinat
Se curata pestele, se spala, se fierbe 5 minute in apa putin sarata, in care se adauga boabe de piper. Se scurge zeama in care a fiert pestele, se lasa la racit si apoi se dezoseaza.Se fierb si cartofii intregi, iar apoi se taie rondele.Separat, se ...
 Crap impanat Crap impanat
Se curata pestele de solzi si intestine, se spala si se zvanta bine cu un prosop absorbant. Se cresteaza pestele, se pudreaza cu sare si piper, dupa gust, si se lasa la rece 30 de minute.In fiecare crestatura se asaza cate o fasie de kaizer, apoi ...
 Rulada cu ciocolata Rulada cu ciocolata
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu praful de sare, cu esenta si cu zaharul. Se pun galbenusurile rand pe rand, se adauga cacaoa si faina, amestecand usor. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se da ...
 Salau cu tocana de legume Salau cu tocana de legume
Se curata pestele, se decupeaza cu grija fileurile, indepartand oasele, se condimenteaza cu sare, dupa gust, si se lasa la rece 30 de minute.Intre timp, se curata legumele, se spala, se taie cubulete sau rondele, dupa caz, si se calesc cu uleiul bine ...
 Pui cu dovlecei Pui cu dovlecei
Se rumenesc bucatile de carne in ulei, pe toate partile. Se adauga ceapa tocata marunt, morcovul taiat felii subtiri, ardeii taiati fasii si se calesc impreuna pana cand se inmoaie legumele. Se adauga cate putina apa ca sa nu se lipeasca.Se curata ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Carnea curatata de pielite, spalata si portionata se pune la fiert in apa rece cu sare. Se spumeaza ori de cate ori este nevoie.Varza se taie fideluta si se lasa la scurs.Ceapa se taie marunt, iar cartofii cubulete.Dupa ce carnea este fiarta pe ...
 Ciorba de rosii cu telina Ciorba de rosii cu telina
Morcovii, telina, pastarnacul si ceapa se curata, se taie bucati potrivite, se spala si se pun sa fiarba intr-o oala cu apa si putina sare.Oala se acopera cu un capac. Dupa ce au fiert, se scot toate legumele. Ceapa se arunca, iar morcovii si ...
 Salata verde cu sos si oua Salata verde cu sos si oua
Intr-un ibric se pun ouale sa fiarba aproximativ 5 minute, sa fie tari. Dupa ce s-au fiert, se pun imediat in apa rece cateva minute ca sa se poata curata usor.Se curata si se spala frunzele de salata in 2-3 ape si se lasa sa se scurga pe un prosop ...
 Mancare de cartofi Mancare de cartofi
Se curata cartofii, se taie sferturi sau jumatati (depinde de marimea cartofului), se spala si se freaca cu sare si piper.Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun sa se inabuse cateva minute intr-o cratita. Peste ceapa se adauga cartofii si o ...
 Piept de curcan cu sos alb Piept de curcan cu sos alb
Se spala si se taie pieptul de curcan in 7-8 felii potrivite, nici prea groase, dar nici prea subtiri, se condimenteaza cu sare si piper, se pun intr-o tava de yena, se ung cu unt si se stropesc cu putina apa.Cat timp pieptul de curcan se afla in ...
 Peste umplut Peste umplut
Alegi un peste nu foarte mare si cu mai putine oase. Il speli bine, il cureti, dupa care il condimentezi pe toate partile cu sare si piper. Umpli pestele cu bucatele de macrou afumat, dupa care il impachetezi cu felii de bacon si prinzi din loc in ...
 Mancarica de bame Mancarica de bame
Tai usturoiul marunt si il calesti in ulei. Imediat, adaugi ceapa tocata si, dupa ce a capatat o culoare aurie, stingi cu un pahar cu apa fierbinte. Pui sare si piper.Lasi sosul sa fiarba cam 10 minute, dupa care pui bamele. Ai grija sa alegi bame ...
 Chiftele cu branza Chiftele cu branza
Freci untul spuma. Adaugi branzeturile si mararul tocat. Amesteci energic, dupa care asezi pasta astfel obtinuta la baza unei bucati de celofan. Rulezi usor si lasi batonul la rece doua ore. Separat, amesteci carnea cu ceapa tocata, usturoiul ...
 Ciorba taraneasca Ciorba taraneasca
Taie carnea cubulete si pune-o la fiert in apa cu un praf de sare. Aduna spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa tocata mai mare si, dupa ce a dat in cateva clocote, pune zarzavatul taiat marunt. Cand carnea este bine patrunsa, adauga pasta de ...
 Mancare de ciuperci Mancare de ciuperci
Inabusa ceapa tocata impreuna cu morcovul taiat rondele, un praf de sare si boia iute. Pune carnea taiata cubulete. Cand e aproape patrunsa, adauga ciupercile taiate felii si un praf de sare. Daca nu lasa prea multa zeama, adauga apa calduta. Spre ...
 Tocana haiduceasca Tocana haiduceasca
Toaca ceapa si pune-o la calit in ulei. Adauga carnea de vita taiata cubulete mai mari. Presara sare si, dupa cateva minute, acopera cu apa calduta. Lasa pe foc sa fiarba. Cand carnea e bine patrunsa si apa scazuta, adauga rosiile oparite, decojite ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 388
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z