SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Sarmale din carne de pasare si vita Sarmale din carne de pasare si vita
Se amesteca carnea cu sarea, piperul, cimbrul, ceapa tocata marunt, orezul, patrunjelul si bulionul. Se aleg foile de varza si se infasoara cate o lingura de carne. Pe fundul unei cratite se pune o mana de varza tocata dupa care se adauga sarmalele ...
 ARIPIOARE DE PUI CROCANTE ARIPIOARE DE PUI CROCANTE
Aripioarele se spala bine,se taie in doua fiecare aripioara,se da cu sare,piper,boia dulce si se pun la prajit in ulei incins.Se servesc cu cartofi pai. ...
 Pui cu rosii si masline Pui cu rosii si masline
La acesta retesta este importanta ornarea intr-o farfurie se pune o felie de paine de aproxemativ 3 cm inaltime /peste ea se toarna sos si se adauga carnea/painea trebuie sa absoarba sosul.1 asezam carnea taiata in bucatele nu prea mari in tava/ o ...
 MANCARE DE CASTRAVETI MURATI CU CARNE MANCARE DE CASTRAVETI MURATI CU CARNE
1. Castravetii murati se spala bine si se taie bucatele.2. Se caleste carnea.3. Calim 2 cepe mari, le punem peste carne, adaugam castravetii, apa si condimentele.4. Inainte cu 15 minute punem bulionul si mararul. ...
 Pui cu body piercing de soric la cuptor Pui cu body piercing de soric la cuptor
Se scoate soricul de pe sunca si se taie fasii lungi subtiri,se gaureste puiul si se introduc fasiile de sunca prin gauri si se innoada apoi se asezoneaza cu sare si boia de ardei.Sunca se taie bucatele mici, ceapa se toaca marunt, 2 morcovi se toaca ...
 Tocanita de ficatei de pui Tocanita de ficatei de pui
Se curata si se taie marunt ceapa, ardeiul si rosiile. Se pun in putin ulei la calit pina devin sticloase.Se adauga ficateii si 1/2 cana cu apa si se lasa sa fiarba. Daca doriti, se poate adauga 1/2 cana bulion. Cind sunt gata ficateii, se adauga ...
 tocanita de purcel tocanita de purcel
intr-0 tigaie cu ulei se inabuse pe rind ,carnea taiata bucatele,cartofi si ardei taiati rondele,ceapa tocata marunt,dupa inabusire se pun intr-o cratita in care punem apa cit sa le acoper si inca 2 degete,se pun boabele de enibahar si foaia de dafin ...
 Curcan cu gutui Curcan cu gutui
Pentru cei care cresc sau cumpara curcanul viu se recomanda inainte cu o saptamana sa se faca indoparea curcanului cu galuste de pasat sau gris. Inainte de taiere cu cateva ore se “administreaza” pasarii 50-100 ml de cognac in functie de marimea ...
 Cartofi cu carne tocata Cartofi cu carne tocata
Inabusim ceapa taiata marunt in putin ulei, adaugam apoi carnea si fierbem impreuna. Punem si ciupercile taiate marunt sau felii subtiri, condimentam cu sare, piper, o lingurita pasta de rosii. Cand e aproape gata presaram si busuioc. Intre timp ...
 SARMALE IN FOI DE VITA DE VIE SARMALE IN FOI DE VITA DE VIE
Carnea se amesteca cu ceapa, oul, bulionul ,condimentele , sucul de rosii si orezul ales si spalat.Frunzele se oparesc un minut in apa cu putina sare, se scot apoi si se pun in strecuratoare sa se scurga de apa, apoi se taie nervura de pe dosul lor ...
 Rulada din fleica de porc Rulada din fleica de porc
Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne.Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita aceasta se poate marina dupa preferinta cu o zi inainte de preparare.Fleica astfel pregatita se sareaza si condimenteaza dupa gust si se intinde pe un ...
 Medalioane mexicane Medalioane mexicane
Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt, se presara boia si se aseaza feliile de carne. Se adauga putina apa, baza pentru mancaruri, piperul si se fierbe ...
 Tocanita de curcan cu galuste Tocanita de curcan cu galuste
Se taie ceapa marunt, se caleste pina devine sticloasa, se adauga pasta de ardei, piper, bucatelele de carne , Knorr si patrunjel verde tocat( desi se spune ca patrunjelul se pune la sfirsit, eu il pun de la inceput , pt ca da un gust mai bun )Se ...
 Orez cu pulpe la cuptor Orez cu pulpe la cuptor
Se spala orezul(eu am folosit orez lung cu timp de fierbere 10 minute) si se amesteca cu legumele taiate dupa preferinta, sare, piper. Se pun toate intr-o tava, deasupra se pun pulpele, se stropeste cu ulei de masline si se adauga apa atat cat sa fie ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
Ardeii se spala, li se taie capacul si se scoate cotorul, la fel se procedeaza si cu rosiile, dovlecelul se taie in 2 bucati.Se trece la pregatirea carnii,Se toaca ceapa(3 cepe) sau se rade la fel si morcovul, dupa care se caleste pe foc, ciupercile ...
 Ciolan afumat la cuptor cu cartofi copti Ciolan afumat la cuptor cu cartofi copti
Ciolanul se aseaza intr-o tava. Se impaneaza cu catei usturoi si cuisoare.Se baga la cuptorul preincalzit in primele 10 minute la foc iute apoi se pune folie de aluminiu si se reduce focul. Se lasa asa vreo 2-3 ore sa se patrunda bine si sa se ...
 Sarmale delicioase Sarmale delicioase
VARZA: - se spala varza si se pune la oparit in apa fiarta. Pana se raceste facem compozitia din ceapa tocata marunt si pusa in ulei pana devine lucioasa. Peste adaugam bulionul si carnea sa se patrunda cateva min cu capacul peste. OREZUL: - oparit ...
 Pui manastiresc Pui manastiresc
De va asteptati la o mancare simpla -manastireasca, aflati ca nu e chiar asa! Puiul acesta nu prea e pentru calugari, pare mai degraba "o gateala festiva, pentru oaspeti" .O mancare bogata , gustoasa,cu ingrediente una si una- de sa te lingi pe ...
 Strogonof cu cimbru de camp (Strogonof com tomilho) Strogonof cu cimbru de camp (Strogonof com tomilho)
1)Condimenteazã carnea tãiatã fâsiute cu sare si piper.Pune la prãjit carnea in 1 dl ulei de mãsline.Adaugã 1 ceapa si usturoiul tocat.Ia pielita de pe rosii, toacã si adaugã peste carne, la fel cimbrul de câmp si vinul.2)Lasã la fiert ...
 Pui in sos de bere (Frango com Cerveja) Pui in sos de bere (Frango com Cerveja)
1)Taie puiul in bucãti mici.Intr-o oalã pune uleiul de mãsline, carnea si lasã la prãjit.Toarnã berea si continutul plicului de supã de ceapã, sofranul indian si amestecã bine.Lasã la fiert cu capac cca. 20 min. la foc mic.2)Fierbe orezul ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 552
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z