SiteDeBucate » vin alb

Retete cu vin alb

 Frigarui la cuptor Frigarui la cuptor
Tai pieptul de pui felii, apoi le bati cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Cureti ardeii si ceapa de foi si speli bine vanata, dovlecelul, rosiile si felii sau rondele, dupa cum iti place. Ungi feliile de pui locare o ciuperca, fasii de ardei ...
 Peste cu legume de vara Peste cu legume de vara
Cureti pestele foarte bine, il speli, il presari cu sare si, daca e o bucata de la burta, ii pui cimbru in interior. Daca ai bucati din zona cozii, maruntesti cimbrul si-l presari peste peste. Cureti intai ceapa, o tai marunt si o pui sa se inabuse ...
 Prepelita umpluta cu fructe uscate si orez Prepelita umpluta cu fructe uscate si orez
Se spala prepelitele si se freaca cu sare, piper si in interior, apoi se pune la frigider. Orezul se fierbe pe jumatate, se strecoara, se amesteca cu ouale, fructele taiate marunt, patrunjelul, 1 lingurita zahar brun, sare si piper. Se scot ...
 Mancarica rece de curcan Mancarica rece de curcan
Speli foarte bine aripile si le tai in bucati mai mici. Le pui la fiert 30 de minute, astfel meat sa fie cam 2-3 degete de apa peste bucatile de carne.Cureti ceapa, o tai nu prea marunt si o pui sa se inmoaie (untesti, e verbul bucovinean) in ulei. ...
 Vitel cu legume gratinate Vitel cu legume gratinate
Speli carnea si o tai in felii groase de 1 cm, pe care le treci prin faina si le inabusi cu uleiul si 150 ml apa, pana cand se inmoaie.Intre timp, cureti si speli legumele. Tai telina in felii, varza fideluta, gogosarii in fasii, morcovii, prazul, ...
 Varza rosie cu vin Varza rosie cu vin
Cureti varza, o speli si o tai marunt. Incingi uleiul intr-o cratita si adaugi varza, zaharul, sare si piper dupa gust. O calesti bine, apoi torni putina apa si tot vinul, amesteci si lasi sa fiarba pana se inmoaie varza. La sfarsit adaugi margarina ...
 Paste fainoase cu masline Paste fainoase cu masline
Scoti samburii maslinelor, le pui in apa rece, le fierbi 5 minute si le strecori. Calesti apoi ceapa in ulei pana se aureste, apoi adaugi pasta de ardei, rosiile taiate marunt, vinul alb si le fierbi 15 minute. Potrivesti de sare si piper si catre ...
 Friptura de miel cu vin si tarhon Friptura de miel cu vin si tarhon
Se spala carnea, se sterge si se taie cuburi.Se pune la prajit impreuna cu ceapa tocata marunt in 2 linguri cu ulei, presarandu-se cu sare si piper dupa gust si punand cate putina apa calda pana se fragezeste.Intr-o alta cratita se pregateste sosul: ...
 Miel cu praz si masline Miel cu praz si masline
Tai carnea in bucati mici si o pui intr-o cratita cu ulei sa se inabuse. Din cand in cand, intorci bucatile de carne ca sa nu se prinda de cratita. Tai prazul in bucati de 3 cm (numai partea alba), il oparesti bine, il scurgi si il pui peste carne. ...
 Pulpe de pui dezosate la gratar Pulpe de pui dezosate la gratar
Pulpele dezosate se spala si se pun intr-un castron. Deasupra se toarna vinul, usturoiul zdrobit, boiaua, sarea si piperul. Se tin in marinata aceasta cam o ora la frigider. Se pun pe gratarul incins si se frig pe ambele parti. Se servesc cu salata ...
 Tocanita de pipote Tocanita de pipote
Pipotele si inimile se spala si se taie in jumatati. Se pun la calit in putin ulei, iar deasupra se pune ceapa tocata, ardeii grasi tocati si ei si usturoiul feliute. Se adauga putin apa calda si se lasa sa fiarba bine. Cand carnea e aproape gata se ...
 Plachie de pui Plachie de pui
Tai carnea in bucati, le dai prin faina si le prajesti usor. Apoi, calesti cepele pe rand in ulei, feliile de ardei gras si rosiile taiate felii, le stingi cu vin si adaugi sare, piper si dafin. Rastorni legumele intr-un vas care merge la cuptor, ...
 Salata de varza noua cu ochiuri romanesti Salata de varza noua cu ochiuri romanesti
Cureti si speli salata si o lasi sa se zvante. Cureti varza, o speli si o toci. Cureti si ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in 2 linguri de ulei. Cand a devenit aurie, pui si nucile taiate marunt. Dupa ce s-au inmuiat nucile, torni in ...
 Plachie de peste Plachie de peste
Cureti ceapa si o tai pestisoriCondimentezi  cu  sare si piper si o calesti pana devine sticloasa.Adaugi vinul si lasi pe foc cu ceapa, pana scade vinul. Cureti pestele, il speli si il tai felii cat palma. Il condimentezi, il dai prin faina ...
 Aperitiv cu gulie si fasole boabe Aperitiv cu gulie si fasole boabe
Amesteci 2 linguri de ulei, otetul, sare si piper. Adaugi apoi boabele de fasole din conserva.Iei o tigaie mare si asezi intr-un singur strat feliile de sunca. Le lasi sa se caleasca putin pana cand devin aurii, aproximativ 5 minute. Nu ai nevoie de ...
 Tocanita de ciuperci Tocanita de ciuperci
Cureti bine ciupercile si le tai feliute subtiri. Cureti apoi ceapa, o calesti bine in ulei, adaugi si ciupercile, le rumenesti putin impreuna, stingi cu o ceasca de apa si potrivesti gustul de sare si piper. Le lasi sa fiarba inabusit, iar intre ...
 Musaca in 3 culori Musaca in 3 culori
Speli bine cartofii si ii pui sa fiarba in coaja in apa cu sare. Cand sunt gata ii lasi la racit, ii cureti de coaja si ii tai rondele.Cureti ceapa, o razi si apoi o pui intr-o tigaie cu ulei.Prajesti putin ceapa intr-o tigaie cu ulei, adaugi carnea ...
 Jambon Jambon
Parleste ciolanul, curata soriciul si spala-l bine.Pune apa la fiert intr-o oala inalta si destul de mare, cat sa incapa tot piciorul de porc sau cel putin pana unde se termina carnea. Adauga sarea, piperul, ienibaharul, usturoiul taiat felii, foile ...
 Rulouri afumate Rulouri afumate
Taie capetele pestelui, scoate sira si oasele cu mare atentie. Curata morcovii si pune-i la fiert. Taie ceapa rondele si spal-o sub un jet de apa rece.Taie morcovii bastonase, apoi ruleaza pe ele fileurile de peste si prinde-le cu scobitori. La unul ...
 Carnati in vin Carnati in vin
lei o cratita si pui carnatii impreuna cu 200 ml vin alb si piper. Lasi sa fiarba carnatii timp de 10 minute acoperiti. In sosul ramas pui o bucata de unt, patrunjel verde tocat si ii torni peste carnati. Cand sunt gata, servesti carnatii cu ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-52
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin alb - Pagina 25
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z