Limonada alba
Se lasa zaharul cu sucul de la lamaii si se lasa 3 ore la rece, apoi se pune vinul si laptele clocotind.Se da la rece.Se obtin cca. 8 pahare. ...
Amintiri din copilarie - Fructe surpriza
Spala fructele, desprindele de codite, curata-le de coaja si taie kiwi in bucatele medii; combina ananasul (fara sirop) cu restul fructelor; pune vinul peste fructe si lasa-le acoperite minim 30 de minute; adauga siropul fiert si racit, si sucul de ...
Cocktail surpriza
1. pune pulpa de pepene verde intr-un mixer si transform-o intr-un piure, apoi pune piureul la rece pentru 30 de minte; 2. amesteca apa si zaharul pe foc mic pana se topeste zaharul apoi adauga toate condimentele; mai lasa sa dea un clocot apoi ...
Cruson de portocale
Coaja portocalelor se freaca bine cu 9-10 cuburi de zahar.
Miezul fructelor se taie in cuburi si se adauga peste coaja amestecata in prealabil. Se lasa timp de jumatate de ora sa-si lase suc si se adauga vin alb peste. ...
Vinul de ceapa
Ceapa, mierea si vinul alb se lasa la macerat 48 de ore, dupa care se filtreaza. Se beau 3 – 4 linguri pe zi, inainte de masa.
Este extrem de util la eliminarea edemelor cardiace. ...
Vin fiert special
Merele se spala bine,dintr-un mar se va obtine suc,iarcelalalt mar se curata si se taie feliute subtiri. Se toarna vinul in ibric ,se toarna sucul de mar,apoi se adauga feliutele subtiri de mar si restul ingredientelor si se pune la fiert.Cand ajunge ...
1