SiteDeBucate » vin alb

Retete cu vin alb

 Muschiulet umplut cu carnat Muschiulet umplut cu carnat
Taiem muschiuletul pe lungime si il batem putin. Condimentam pe una din parti cu boia, sare, piper, usturoiul pisat, cimbru si punem pe aceasta parte un carnat. Apoi rulam muschiuletul in jurul carnatului. Il intepam cu cateva scobitori pentru a fi ...
 Berbecut cu mirodenii la cuptor Berbecut cu mirodenii la cuptor
Curatati cotletele de pielite, tendoane si eventulale aschii de os ramase de la transare, apoi spalati-le si presarati-le cu sare si piper. Puneti cotletele intr-o tava, impreuna cu 100ml ulei si supa de legume. Tocati marunt verdeturile, puneti-le ...
 Clatite cu varza rosie Clatite cu varza rosie
Puneti faina intr-un castron, adaugati putina sare si apoi laptele, pus treptat, in timp ce bateti compozitia cu un tel. Separat, bateti ouale si apoi turnati peste ele, treptat, compozitia cu faina. Acoperiti vasul si puneti-l la rece. Cu cat sta ...
 Frigarui picante Frigarui picante
1) Incalziti vinul si cand incepe sa fiarba adaugati mirodeniile. Luati vasul de pe foc si lasti vinul la racit. 2) Taiati carnea in cubulete cu marginea de 3 cm si puneti-le in vinul racit, pentru marinare. Acoperiti vasul cu folie si tineti-l ...
 PLACINTA DE MIEL PLACINTA DE MIEL
Morcovul, prazul si ceapa se taie cuburi egale, nu foarte mici. Carnea de miel se taie si ea cuburi - potrivit de mari, se adauga sare, piper, un manunchi de verdeata (cimbru,patrunjel,marar)- legat cu ata ( cand carnea e facuta - verdeata se ...
 Desert cu pere si frisca Desert cu pere si frisca
Curatati perele de coaja, pastrand codita. Puneti-le intr-o tava, impreuna cu vinul si 120g zahar. Radeti deasupra coaja de portocala. Puneti tava la cuptor si coaceti perele timp de 10 - 15 minute, la foc potrivit. Perele trebuie sa se inmoaie, dar ...
 Rulouri din mamaliga Rulouri din mamaliga
Curatati si spalati ceapa si morcovul, taiati-le in bucati mici. Taiati cat mai marunt sunca, puneti-o in vasul cu ceapa. Adaugati putin ulei si putin unt si caliti-le la foc potrivit. Adaugati 2 linguri apa calda, carnea macinata si tineti vasul la ...
 Rulada de miel glasata Rulada de miel glasata
Se scot oasele de la carne si se impaneaza cu felii de costita afumata, felii de morcov si de telina (zarzavatul se taie betigase groase de 1 cm), se sareaza si se pipereaza dupa gust. Carnea astfel pregatita se ruleaza, se freaca cu boia dulce si ...
 Mancare de gutui Mancare de gutui
Gutuile se spala si se taie in felii, se scoate partea tare cu seminte si se pun cu ceapa tocata in unt fierbinte ca se se inmoaie, pe foc mic. Se toarna 1 pahar de apa si pasta de rosii, sare, zaharul ars stins cu 2 linguri de apa si ...
 Pulpa de miel impanata la cuptor Pulpa de miel impanata la cuptor
Curatati pulpa de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu un servet de bucatarie. Taiati fiecare catel de usturoi in 4, iar firele de cimbru si rozmarin taiati-le in segmente de circa 3 cm. |ntepati pulpa din loc in loc cu ...
 Pui cu ciuperci in crusta Pui cu ciuperci in crusta
Dezosati puiul si taiati carnea in bucati potrivite. Sarati si piperati bucatile de carne, pudrati-le cu faina si rumeniti-le in uleiul amestecat cu 1 lingura unt. Pastrati la cald bucatile prajite. Puneti in tigaie untul ramas si caliti ceapa taiata ...
 Chiftelute de peste Chiftelute de peste
Fierbeti cartofii in coaja, curatati-i de coaja si pisati-i. Curatati fileul de peste de eventualele oscioare ramase de la transare. Prajiti-l in uleiul de masline cate 4-5 minute pe fiecare parte, la foc potrivit, impreuna cu ceapa tocata marunt si ...
 Midii in sos alb Midii in sos alb
Se trag la tigaie 2-3 minute, in unt, midiile, se adauga vinul, apoi dupa 5 minute se pune coniacul. Dupa alte 5 minute se pune smantana si usturoiul tocat. Se adauga mararul si busuiocul, tocate marunt, si se potriveste de sare si piper. Se mai ...
 Pui Stroganoff Pui Stroganoff
|ncalziti 1 lingura ulei intr-o tigaie mai mare. Adaugati ceapa si caliti-o la foc potrivit, timp de 8 minute. Adaugati ardeiul gras, ciupercile taiate in feliute, sare si piper, dupa plac. }ineti vasul pe foc potrivit, pana cand scade apa lasata de ...
 Supa frantuzeasca Supa frantuzeasca
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Inainte de a incepe sa se prajeasca se presara faina. Se adauga 1,5 litri de apa, se adauga condimente si se fierbe aproximativ o ora. Se amesteca foarte bine, se pune vin si ceapa taiata rondele. Se ...
 Salata cu branza Salata cu branza
Painea se taie in felii. Acestea se pune putin pe gratar pana se prajeste. Se pune apoi pe fiecare felie cate o bucata de branza. Se adauga condimente, putin ulei si se mai lasa putin pe foc. Otetul il amestecam cu zeama de lamaie, otet, mustar, ...
 Supa de ceapa gratinata Supa de ceapa gratinata
Curatati ceapa, taiati-o marunt si caliti-o in unt amestecat cu putin ulei de masline. Sarati si piperati. Acoperiti vasul in timpul acestei operatiuni care se face la foc mic. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugati faina, amestecati si lasati 1 - 2 minute ...
 Ficatei de pui cu mere Ficatei de pui cu mere
Curatati si spalati ficateii, dati-i prin faina, apoi prajiti-i in ulei, la foc mic, pana se rumenesc bine pe toate partile. Separat, prajiti slanina taiata in feliute si dupa 5-6 minute adaugati ceapa taiata julienne. Dupa 3-4 minute adaugati ...
 Sos bearnez Sos bearnez
Otetul si vinul se pun la fiert cu ceapa tocata marunt, piperul zdrobit, ardeiul iute taiat feliute, firul de asmatui si un varf de cutit de cimbru. Se fierb circa 20 min. la un foc domol si apoi se strecoara esenta printr-o etamina. Cele doua ...
 Pere cu scortisoara Pere cu scortisoara
Intr-o cratita mica, se pune la fiert vinul cu zahar, scortisoara, nucsoara, piper si coaja de lamaie. Intre timp, se curata perele de coaja si se indeparteaza cotorul. Se pun perele in vinul fiert, se reduce focul si se fierb perele circa 20 ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-52
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin alb - Pagina 21
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z