SiteDeBucate » vin alb

Retete cu vin alb

 Cotlet de porc  condimentat Cotlet de porc condimentat
Preparare carne: Cotletul se taie felii groase de un deget , se sareaza, pipereaza si se prajesc pe 50 ml ulei de masline pe ambele parti. Se scot deoparte si se ung feliile de carne cu mustar. Se pregateste mantaua de pesmet in felul urmator : ...
 Bame cu carne de vita Bame cu carne de vita
Carnea se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei cu putina supa de oase cca 30 min. Se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, cantitatea de supa ramasa si se continua fierberea. Cand carnea e pe jumatate fiarta, se ...
 cartofi " gratin" cartofi " gratin"
cartofii se spala si se taie semiluna. se fierb 5 minute si se pun la scurs.se face o campozitie din oua,smantana,100gr parmezan ras si 1/2 legatura marar tocat.cartofii pe jumatate fierti se stropeste cu vin,ulei de masline si se amesteca cu toate ...
 Ciuperci Umplute Ciuperci Umplute
Curatam ciupercile, le spalam si le punem la scurs.Separat tocam coditele ciupercilor, ceapa, usturoiul, ardeiul si le calim intr-o tigaie cu ulei de masline...le lasam 5 minute apoi adaugam si kaizerul taiat si amestecam, turnam vinul si lasam sa ...
 ciuperci cu vin alb ciuperci cu vin alb
Spala ciupercile usuca-le intr-o pinza.Pune uleiul intr-o craticioara cu uleiul fierbinte, adauga sarea, piperul, ceapa, patrunjelul, zeama de lamaie, vinul.Acopera cratita si lasa 5 minute sa fiarba clocotit. Se serveste rece.Cine doreste poate pune ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Ciupercile se curata, cotoarele se toaca marunt si impreuna cu ceapa si kaizerul se calesc in ulei pentru citeva minute, dupa care se adauga rosia tocata marunt. Se condimenteaza dupa gust.Se umplu ciupercile, se decoreaz� cu brinz� rasa sau ...
 iahnie iahnie
Ciupercile se inabusa cu 50 ml de apa, se adauga ceapa, pasta de tomate, patrunjel verde, sare, piper si apa necesara fierberii. Spre sfarsitul fierberii, se adauga vin. ...
 Rulada de ou cu mazare si scoici(scallop) Rulada de ou cu mazare si scoici(scallop)
Mazarea se fierbe in apa cu o lingura de sare,se scurge si se amesteca cu ouale,zaharul,sake si hotate(maruntite).Se inginge tigaia(foc mic) si se unge cu putin ulei.Se toarna un polonic din compozitie si se lasa sa se faca oul,dupa care incepeti sa ...
 Creveti A Guilho Creveti A Guilho
Tai piciorusele si coada,si decojesti cu grija ca sa ramana capul,se condimenteaza doar cu sare si piper.Intr-o tigaie incalzesti uleiul si se frig creveti impreuna cu foaia de dafin.Se intorc,si se adauga usturoiul.Cand sa rumenit putin se adauga ...
 Scoici la vapor Scoici la vapor
Se pun scoicile intr-un castron cu apa si sare mare ,lasandu-se in frigider o noapte intreaga.Aceasta operatie ajuta sa iasa mai repede nisipul din scoici.A doua zi,scurgem scoicile de apa sarata si incepem sa le curatam de mustati si de depunerile ...
 Scoici la vapor Scoici la vapor
Se pun scoicile in apa cu sare mare si se lasa o noapte intreaga in frigider. Acest lucru ajuta sa se elimine mai bine nisipul din scoici.Se curata scoicile de mustati si cu ajutorul unui cutit sau chiar al unui burete de sarma de bucatarie se ...
 Empanadillas de atun (placinta de ton) Empanadillas de atun (placinta de ton)
Se toarna faina in forma de vulcan,intr-un castron,iar in interior se adauga vinul,1/4 din ulei,sare si bicarbonat.Se amesteca totul pana se formeaza un aluat destul de consistent si se poate lucra cu mainile.Se scurge tonul de ulei si se faramiteaza ...
 Bruschete delicioase cu creveti Bruschete delicioase cu creveti
Dupa ce ati decongelat crevetii ii curatati si pulpa o treceti prin faina si prajiti rapid intr-o tigaie incinsa cu o lingura sau 2 de ulei.Adaugati vinul si lasati sa se evaporeze la foc mare.Scoateti crevetii si tinetii in cald.In aceeasi tigaie ...
 Crap umplut Crap umplut
IAveam un crap de vreo 3 kg si nu stiam ce sa fac cu el. L-am spalat si curatat si l-am "masat" pe toate partile cu condimente pentru peste si vegeta inclusiv burtica si l-am lasat la odihnit. Am tocat mai multa ceapa ca doar e pestele mare si am ...
 SCOICI FIERTE IN VIN SCOICI FIERTE IN VIN
Scoicile din comertul nostru sun de obicei congelate. Eh, in caz ca reusiti sa gasiti vii, atunci au capacele inchise. La fierbere ele mor si se deschid (eu am avut parte dar nu in tara). Asa ca asezati scoicile cu sau fara capac intr-o tigaie, ...
 SOTE DE FRUCTE DE MARE PE PAT DE OREZ SOTE DE FRUCTE DE MARE PE PAT DE OREZ
Fructele de mare se soteaza ( asa congelate cum sunt)intr-o tigaie cu unt, ceapa, usturoi, oregano, capere. Cand s-au inmuiat, se stinge preparatul cu putin vin alb si se adauga sucul de rosii, sucul de lamaie, sarea. Se amesteca si se mai lasa sa se ...
 Ciorba de peste de duminica Ciorba de peste de duminica
Puneti ulei intr-o oala mare si caliti putin legumele tocate cubulete. Stingeti cu suc de rosii si adaugati cartofii. Dupa ce legumele au fiert bine adaugati pestele taiat fasii si vinul alb si mai fierbeti pana e gata ciorba cca. 10 min. Puneti ...
 Conserva de ciuperci foarte gustoasa Conserva de ciuperci foarte gustoasa
Se curăţă şi se spală bine ciupercile. Se taie bucaţele şi se opăresc în apă clocotită sărată 10 minute.Se scurg.Se căleşte ceapa. Se pun ciupercile, vinul, bulionul, sare, piper, foi de dafin.Se fierbe până scade zeama şi iese ...
 Piersici la cuptor Piersici la cuptor
Se spala piersicile si se scot samburii cu grija, cu ajutorul unui cutit, in jurul samburelui, facand o mic scobitura. Separat se amesteca cacao, zahar, biscuitii, ciocolata rasa, galbenusul si romul. Se face o crema cu care se vor umple piersicile, ...
 baclava baclava
se amesteca faina,oul vinul,lingurita de unt,se framinta adaugind apa pana va rezulta un aluat ca pt strudel,il lasi sa steadin aluat se taie 25 bucateledin fiecare se intinde 1 foaieungi tava cu unt si pui foile ,una cite una,stropindu-le cu unt si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-52
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin alb - Pagina 30
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z