Silvoita
Se spala prunele,se scot samburii si se pun intr-o cratita.La toata cantitatea pe care o vedeti am pus numai 1 kg de zahar si vin dupa gust(nu prea mult).Se fierbe pana se inmoaie.Cand s-au inmuiat se adauga scortisoara si rom dupa gust.Se fierbe ...
Chutney iute din vinete
Taie vinetele cuburi, sareaza-le cu 4 linguri de sare si lasa-le cateva ore. Clateste bine vinetele, amesteca-le cu celelalte ingrediente si fierbe-le la foc mic 1,5 ore. Pune-le fierbinti in borcane pe care le inchizi bine si le lasi sa le ...
Conserva de ciuperci foarte gustoasa
Se curăţă şi se spală bine ciupercile. Se taie bucaţele şi se opăresc în apă clocotită sărată 10 minute.Se scurg.Se căleşte ceapa. Se pun ciupercile, vinul, bulionul, sare, piper, foi de dafin.Se fierbe până scade zeama şi iese ...
1