SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Placinta englezeasca cu vita si Guiness Placinta englezeasca cu vita si Guiness
Intr-o cratita, am calit ceapa si rozmarinul in 2 linguri de ulei, cateva minute, apoi am adaugat usturoiul ras, morcovii , ciupercile si telina taiate feliute, apoi vita taiata in bucatele, Guiness-ul, inca niste apa cat sa fie toate acoperite de ...
 Kedgeree Kedgeree
Ouale se fierb - tari. In timpul asta pestele se opareste cu vreo 200ml de apa. Tot in timpul asta (yes, multitasking :p), intr-o tigaie se rumenesc intr-o lingura de ulei catelul de usturoi, ceapa si ghimbirul. Dupa ce sfaraie bine acolo, adaugam ...
 Black Soup Black Soup
Fasolea dupa ce s-a pus la inmuiat cu o seara inainte, se pune la fiert, se adauga ½ de capatana de ustoroi, o ceapa si un ardei taiat julien, se sareaza si se pun 2-3 lingurite de zahar se adauga putin ulei si se pune capacul la oala de ...
 Pangasius pane Pangasius pane
fileul de pangasius se spala , se portioneaza si se condimenteaza cu sare , piper , usturoi tocat, ghhimbir ras .Se amesteca si cu putin ulei , 1 lingura zeama lamaie si iaurt.si se pune la frigider minim 30 minute . ouale se bat cu un praf de sare ...
 Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor
Se spala carnea si se asezoneaza apoi se leaga cu ata pt friptura, legumele se curata si se taie putin mai mari iar ceapa se taie in 4 bucati. Mai intai se pun morcovii care au fost taiati fasii lungi si dupa aceea se aseaza carnea iar de jur ...
 Ciocanele la cuptor cu ghebe si sos de usturoi Ciocanele la cuptor cu ghebe si sos de usturoi
Ciocanelele se spala, se sterg, se ung cu ulei si se presara cu condimente. Se pun la cuptor in tava cu putin ulei si apa. Se lasa sa se rumeneasca. Ghebele se spala, se oparesc, se pun la scurs apoi se trag la tigaie in ulei incins. Usturoiul se ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Se pregateste marinada:se taie ceapa solzisori se zdrobeste usturoiul, se sareaza si pipereaza se unge carnea cu ulei si se adauga vinul, se lasa peste noapte pentru a trage toate aromele. Dimineata, se va unge tava, se scoate carnea din marinada, ...
 Mamaliga umpluta Mamaliga umpluta
 Se pune apa cu sare la fiert pentru mamaliga, lasandu-se sa fiarba bine. In acelas timp se prajesc carnati si poate fi rumenita si costita, dar la fel de bine se poate lasa si neprajita, se fierb 5-6 oua tari, se rade urda si se poate amesteca ...
 Piept de gasca afumat cu varza caramelizata Piept de gasca afumat cu varza caramelizata
Se pune zaharul intr-o cratita pentru a se carameliza, dupa ce zaharul este aproape topit se adauga, ½ de ceasca de apa si se continua fierberea, se pune floricica de anason, otetul balsamic si vinul,continuandu-se fierberea pana scade. Se ...
 Breakfast brunch Breakfast brunch
Pizza: Pentru blat am folosit aluatul de pizza de la Bella ( de cand l-am descoperit,am scapat de grija aluatului,este minunat,trebuie sa il incercati- daca nu ati facut-o deja).   Peste care am pus sos de rosii ( desi as fi vrut sa pun ca in ...
 Ciuperci si rosii umplute la cuptor Ciuperci si rosii umplute la cuptor
Se spala ciupercile cu apa fierbinte si se curata coaja,se taie piciorusele cu grija si se pun sa se usuce.Dupa ce s-au uscat,se sareaza si se pipereaza in interiorul palariutelor. Taiem un capacel la rosii si cu o lingurita scoatem miezul pe care il ...
 Manson de pangasius cu fructe de mare, sos de citrice si ciuperci la gratar Manson de pangasius cu fructe de mare, sos de citrice si ciuperci la gratar
  Pestele se marineaza cu suc de lamaie, ulei de masline, se zdrobeste usturoiul si se unge pestele cu el, se adauga sare si piper pe ambele parti ale pestelui si se formeaza manson care se prinde cu o scobitoare. Se iau fructele de mare care ...
 Cotlet de porc cu cartofi umpluti Cotlet de porc cu cartofi umpluti
  Se iau bucatile de cotlet se sareaza si se condimenteaza cu boia pe ambele parti, dupa care se aseaza pe gratar, deasupra se pun cubuletele de unt pe care se aseaza bobitele de piper Sichuan, stelutele de anason si se adauga salvia(condiment ...
 Piept de porc cu mazare si friganele Piept de porc cu mazare si friganele
  Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca toate cu un pic de ulei sa nu fie fada carnea si se lasa in asteptare. Pieptul de porc si el se sareaza un pic se ia carnea tocata se ...
 Mincarica la cuptor Mincarica la cuptor
se curata legumele si se taie cubulete,ceapa se taie pestisori;se aseaza in tava ;din pasta de tomate ,supa instant ,sarea,piperul,semintele de marar se face un sface un sos care se toarna peste legume si carnita ,sos ce trebuie sa acopere ...
 Salata de sfecla rosie Salata de sfecla rosie
Taiem sfecla fiarta cubulete si o amestecam cu toate ingredientele. Aceasta salata o putem servi langa omleta, carne de vita la cuptor, sau pur si simplu ca aperitiv. Putem pune si un varf de lingurita de hrean ras si devine mai picanta. Este o ...
 Chiftelute de dovlecei cu telemea Chiftelute de dovlecei cu telemea
In primul rand radem dovlecelul (mai grosolan) il saram si il punem deoparte pentru 10 minute. Dam prin razatoare morcovii si branza, apoi tocam marunt ceapa, usturoiul si mararul. Cand trec cele 10 minute stoarcem bine dovlecelul de apa pe care o ...
 Rulada de porc in crusta de nuci, alune si migdale, Rulada de porc in crusta de nuci, alune si migdale,
Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare se adauga si un pic de otet ca sa nu se sfarame se lasa pana sunt aproape facuti, sa nu fie sfaramiciosi deoarece trebuiesc curatati si taiati felii pentru a se praji. Separat batem muschiuletul, ...
 Cannelloni cu spanac si branza Cannelloni cu spanac si branza
Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga spanacul, smantana 3 linguri, apoi branza si condimentam dupa gust. Lasam sa fiarba un minut pentru a se intrepatrunde aromele. Dam deoparte de pe foc si lasam sa se raceasca ...
 Piept de porc cu cartofi si rozmarin Piept de porc cu cartofi si rozmarin
Cartofii se curata si se taie in sferturi, se aseaza intr-un vas de iena. Morcovul se curata si se taie rondele, se aseaza peste cartofi. Carnea se spala si se aseaza desupra legumelor. Se pun crengutele de rozmarin printre carne. Se asezoneaza totul ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 113
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z