SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Salata de ciuperci Salata de ciuperci
Se cumpara cuperci conservate. Se spala, se scurg bine si se toaca. Se curata usturoiul si se amesteca cu sosul de maioneza. Se adauga peste ciuperci. Optional se mai poate adauga marar verde tocat. ...
 Pui in sos de ciuperci cu smantana Pui in sos de ciuperci cu smantana
Carnea de pui se presara cu sare si piper,dupa gust,si se prajeste in 50gr de unt,la foc potrivit.Cand bucatile de carne sunt frumos rumenite,se scot pe un platou si se acopera ca sa se pastreze calde.In grasimea ramasa se caleste ptr 2-3 min ceapa ...
 Rulouri de vinete Rulouri de vinete
Taiati vinetele in felii, pe lungime, fara a le curata de coaja. Ungeti-le cu ulei pe ambele parti, sarati-le, piperati- le si prajiti-le pe gratar. Lasati-le la racit. Intre timp, taiati telemeaua, ardeiul si rosiile in bastonase, aproximativ egale. ...
 File de salau cu praz si cascaval File de salau cu praz si cascaval
Presarati fileul de salau cu sare si piper, apoi treceti-l prin faina, dupa care prajiti-l in ulei, la foc mic, pana cand se rumeneste bine pe ambele parti. Scoateti fileul pe servetele absorbante. In uleiul ramas caliti prazul taiat in rondele, ...
 Tarta de dovlecei Tarta de dovlecei
Amestecati graul cu patrunjelul, untul, faina, sare si 2 linguri apa. Ungeti o tava rotunda cu diametrul de 23cm cu ulei. Tapetati tava (acoperiti si marginile)cu pasta obtinuta. Coaceti foaia de tarta 25 minute, la foc potrivit. Lasati apoi tava la ...
 Placinta cu ciuperci Placinta cu ciuperci
Intr-o tigaie topiti 40g unt, apoi adaugati usturoiul curatat si rumeniti-l la foc mic 1 minut. Spalati ciupercile, curatati-le, taiati-le in felii si puneti-le in tigaie, dupa ce ati scos usturoiul rumenit din ulei. |ntr-un castron amestecati ouale ...
 Ciorba de linte Ciorba de linte
Alegeti lintea, spalati-o si punetio la fiert intr-un vas cu apa rece. Cand este aproape fiarta, adaugati ceapa calita in ulei, usturoiul tocat marunt, piper si sare, dupa gust. Cand ceapa si usturoiul s-au inmuiat, ciorba este gata. Adaugati otet ...
 Parjoale de burta ca in Vlasca Parjoale de burta ca in Vlasca
Fierbeti burta bine spalata in mai multe ape, timp de 1 - 1 ora si jumatate, pana cand se inmoaie bine. Fierbeti cartofii, morcovul si ceapa, separat, pana se inmoaie. Dati prin masina de tocat burta si zarzavaturile fierte, dupa ce s-au racit. In ...
 Porumb cu maioneza Porumb cu maioneza
Se pregateste o maioneza dintr-un ou fiert, un ou crud si ulei . Usturoiul se da prin razatoarea mica. Se amesteca ingredientele si se poate servi cu paine. ...
 Paine cu usturoi Paine cu usturoi
Se cresteaza bagheta de paine la intervale de 4 cm fara sa fie taiata complet. Usturoiul se curata si se toaca marunt, se amesteca cu untul, sarea, verdeata si mirodeniile. Compozitia obtinuta se introduce in crestaturile din paine. Bagheta ...
 Salata de castraveti Salata de castraveti
Castravetii se curata de coaja si se taie in felii subtiri. Din ulei, otet, doua linguri de apa, mujdei de usturoi si sare se prepara un sos care se toarna peste castraveti si se amesteca. ...
 Tzatziki Tzatziki
Castravetii se dau prin razatoare si se storc putin. Se pun intr-un castron si se adauga 7 linguri de smantana. Se curata usturoiul, se piseaza si se amesteca si acesta cu smantana. La final se mai pune si sare dupa gust. ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Ceapa si usturoiul se calesc in putin unt. Se pun rosiile, bulionul, zaharul, cimbrul si se lasa pe foc timp de un sfert de ora. Se amesteca din cand in cand, se ia de pe foc si se mai lasa putin sa se raceasca. Totul se pune intr-un vas inalt de ...
 Spanac cu porumb dulce Spanac cu porumb dulce
Curatati, spalati si tocati marunt ceapa, apoi calitio intr-o cratita, 3-4 minute in ulei. Adaugati spanacul si caliti-l impreuna cu ceapa, la foc mic, circa 10 minute. Puneti si pasta de tomate, diluata cu o cescuta de apa si lasati sa fiarba la foc ...
 Pateu cu peste afumat Pateu cu peste afumat
Curatati pestele de oase si de pielita si taiati-l in cubulete. Curatati ceapa si taiati-o marunt, curatati usturoiul si pisati-l. Puneti intr-un castron cubuletele de peste, untul, ceapa, usturoiul, crema de branza, vinul, sucul de lamaie si ...
 LEGUME CU MAIONEZA SI USTUROI LEGUME CU MAIONEZA SI USTUROI
Cartofii se taie cuburi si se prajesc in ulei. Fasolea si conopida se fierb in apa cu sare. Din galbenus, sare, piper, cateii de usturoi taiati bucatele, zeama de la jumatate de lamaie si ulei se face o maioneza.Se adauga smantana. Pe un platou se ...
 Navarin D Agneau Navarin D Agneau
Se prajeste carnea de miel in transe,carnea prajita se muta intr-un vas incapator. In grasimea ramasa in tigaie se prajesc o ceapa si 2 catei de usturoi. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga si faina. Dupa putin timp se toarna supa si vinul si se ...
 Rosii prajite Rosii prajite
Rosiile se taie in felii destul de groase si se dau cu sare. Se lasa asa timp de 10 minute. Se dau prin faina, se prajesc, se presara putin patrunjel verde si se stropesc cu mujdei. Simplu si bun! Pofta buna! ...
 Friptura de porc Friptura de porc
Carnea de porc trebuie sa fie taiata in bucatele potrivite pentru a fi mai repede patrunse in interior. Se unge o tava cu ulei si se adauga bucatile de carne. Se mai pun 5 linguri de apa si se baga in cuptorul bine incins in prealabil. Dupa ...
 Tartine cu branza si ceapa verde Tartine cu branza si ceapa verde
Cascavalul ras se amesteca bine cu ceapa verde taiata in bucati mici, cu smantana si maioneza.Dupa ce se leaga se pune usturoiul strivit si se adauga putin piper. Painea se taie pe lung in jumatate. Pe o jumatate se pune compozitia. Painea se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 118
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z