SiteDeBucate » ulei

Retete cu ulei

 Placinta Americana de Mere Placinta Americana de Mere
Se framinta un aluat din faina, zahar, unt, ulei, galbenus si 4 linguri de apa rece. Se formeaza o bila care se lasa la rece 1 ora.2/3 din aluat se intinde si se pune intr-o tava rotunda pentru placinte. Merele se curata, se taie felii si se amesteca ...
 Friptura de pui la microunde Friptura de pui la microunde
Se spala puiul si se taie cu un satar pe spate, apoi se desface din spate spre fata, cu pulpele la mijloc. Se condimenteaza bine si se stropeste cu uleiul de masline, apoi se lasa sa stea aproximativ 20 minute.Puneti-l intr-un vas de Jena cu bulion, ...
 Ciuperci umplute cu garnitura de hrisca Ciuperci umplute cu garnitura de hrisca
Spal ciupercile, scot coditele separat. Asez ciupercile intr-un vas de Yena uns cu ulei. Calesc ceapa, adaug coditele taiate marunt, zarzavatul si sosul iute, faina. Condimentez, umplu ciupercile cu aceasta compozitie.Pregatesc sosul: Topesc untul ...
 Snitel din soia cu mustar Snitel din soia cu mustar
Fierb soia timp de 10 minute in apa cu ceapa, condimente, vin,usturoi. Scurg snitelele in prosop uscat, ung fiecare snitel cu mustar,las 5 minute. Trec fiecare snitel printr-un amestec obtinut din faina,susan, pesmet, sare si piper.Prajim in ulei ...
 Snitel de soia cu rozmarin Snitel de soia cu rozmarin
Fierb snitelul in apa cu ceapa, vin,condimente.Scurg snitelul in prosop. Din faina, apa minerala, sare, piper,rozmarin macinat, obtin o compozitie ca de clatita.Trec fiecare snitel prin coca, prajesc pe ambele parti in ulei incins. Uscam pe servet de ...
 Sarmalute in foi de vita de post Sarmalute in foi de vita de post
Frunzele de vita se oparesc, apoi se scot pe un platou.Orezul se opareste , apoi se spala bine si se pune intr-un bol.Ceapa se taie marunt si se pune intr-o tigaie antiaderenta cu uleiul de masline si se prajeste putin pana ia culoare aurie.Se adauga ...
 Galuste cu prune in sirop de menta Galuste cu prune in sirop de menta
Prunele le spalam ,le scoatem samburii cu atentie fara sa le despicam complet si le lasam la scurs intr-o strecuratoare .Intr-o tigaie anti-aderenta, punem untul la topit si adaugam pesmetul pe care-l rumenim bine.Facem un aluat din cartofii fierti, ...
 Legume umplute ghemista Legume umplute ghemista
Se spala toate legumele,se sterg cu un prosop curat se scobesc legumelein interior dar pastrati capacelele de la ele.Compozitia se pune in bleder se toaca dar nu foarte mult mai adaugi si cele3rosii,cartofii,cutia de rosii tocate si patrunjelul.Pasta ...
 Supa de dovlecei umpluti si vinete umplute de post Supa de dovlecei umpluti si vinete umplute de post
Se scoate miezul dovleceilor si vinetelor cu un cutit special, pastrand cateva rulouri de la dovlecei pentru a-i astupa inainte de fierbere.Orezul se opareste si se lasa 5 minute sa se inmoaie.Ceapa se taie marunt si se caleste putin in uleiul de ...
 Tort de post Tort de post
Intr-un castron se amesteca apa minerala,uleiul si zaharul,pana se topeste zaharul.Faina,cacaua si praful de copt se amesteca si ele si se toarna in compozitia de mai sus.Se pune si esenta de rom,se amesteca bine,se toarna intr-o tava tapetata cu ...
 Hrisca Hrisca
Hrisca muiata 2-3 ore in apa calduta se fierbe circa 30 minute in apa cu sare. Calesc ceapa, incorporez cu hrisca in care adaug zarzavatul si pasta de tomate. Condimentez, fierb impreuna 5 minute. Servim ca garnitura la ciuperci, fripturi sau ca si ...
 Pisto Pisto
Legumele le spalam toate. Luam o cratita o punem pe foc si adaugam uleiul de masline,lasam sa se incalzeasca.Adaugam ceapa taiata in patratele de cca 1 cm,catei de usturoi taiati pe jumate,amestecam adaugam un prafulet de sare si lasam pina ce se ...
 Paste cu vinete Paste cu vinete
Se spala vanata si se taie in cubulete,se sareaza si se lasa timp de o ora la scurs.Dupa ce au lasat cuburile de vinete zeama proprie,se usuca bine cu servetele de bucatarie absorbante si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei.Intre timp ,punem o oala ...
 Legume la cuptor - reteta speciala Legume la cuptor - reteta speciala
1. broccoli (sau conopida) se spala si se fierbe aprox. 5 minute in apa cu sare, se scurge si se lasa la racit;2. se curata celelalte legume; se taie ceapa fideluţe si usturoiul marunt; se taie morcovul feliuţe subţiri, dovlecelul si vanăta ...
 Supa de chimen cu crutoane (de post) Supa de chimen cu crutoane (de post)
Pregatim 2 l de ceai de chimen pe care il strecuram de seminte. Intr-o oala de 2,5 l punem la incins uleiul peste care adaugam faina si o lingurita de chimen macinat. Le perpelim la foc mic cateva secunde, tragem oala de pe foc si adaugam o lingura ...
 Ardei prajiti in sos de rosii Ardei prajiti in sos de rosii
---Ardei ai prajim pe ambele parti in ulei incins dupa care ai asezam pe un platou ,ai presaram cu sare si ai lasam sa se raceasca.---An acelasi ulei unde am prajit ardeii punem rosia intreaga si acoperim cu un capac (deoarece incepe sa sara uleiul ...
 Macaroane spirale cu varza Macaroane spirale cu varza
Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare si ulei.Varza se curata si se taie in patratele nu prea mici.Se pune uleiul de masline la incins intr-o cratita antiaderenta si se adauga varza ; se potriveste de sare si piper.Se caleste la foc potrivit cca ...
 Fasole facaluita(dupa reteta Doinei Varga) Fasole facaluita(dupa reteta Doinei Varga)
Fasolea se pune la inmuiat cu o seara inainte de a fi preparata.Se scurge de apa,se clateste de cateva sub jetul de apa rece si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Se spala si se curata legumele.Se pun morcovii,cartoful,telina,2 felii de ...
 Ardei copti cu sos propriu(Pimientos asados) Ardei copti cu sos propriu(Pimientos asados)
Se prepara ardeii grasi,spalandu-i sub jetul de apa rece si uscandu-i cu un prosop uscat si curat sau cu servetele de bucatraie absorbante.De obicei, ardeii grasi se coc la cuptor timp de 30-40 minute la temperatura de 180°stropiti cu un pic de ulei ...
 Taitei(lati),de casa,cu varza calita Taitei(lati),de casa,cu varza calita
Varza se taie fideluta,se freaca cu 1 lingurita,rasa,de sare,apoi,se lasa cam 20-30 minute.Dupa aceea se stoarce si se caleste in cca 3 linguri de ulei.Se caleste la foc mic;cind e gata se pune sare si piper dupa gust.Se pregatesc taiteii,lati:intr-o ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-529
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ulei - Pagina 464
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z